• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Maşallah ya ne güzel bizim kız da oturuyor koltuğa ayaklarım yetişiyor deyip duruyor 😄gelecekte alacağı arabayı bile belirlemiş 😀
Ne güzel heveslensin vakti gelince hemen alsın ehliyetini

Yüzmek, araba sürmek, bisiklet sürmek gibi beceriler ne kadar erken yaşta öğrenilirse o kadar iyi

Kızlar ya benim ehliyetim var ama trafikten çok korkuyorum, aracım da var, eşim getirip götürüyor her yere. Bu korkumu yenmek istiyorum ben de
Ben de aynı şekilde çok korkuyordum. Sürekli pratik yaptık eşimle
Ama hala oğlumla tek başıma çıkamadım 🥲

Hoşbulduk🌸
Kızlar ya benim ehliyetim var ama trafikten çok korkuyorum, aracım da var, eşim getirip götürüyor her yere. Bu korkumu yenmek istiyorum ben de
Benim de trafikten yana korkum vardı. Hatta spesifik olarak aynaları nasıl kullanacağımı bilmiyordum😅 ayarlayamıyordum şerit değiştirirken hangi mesafede geçebilirim diye.. bana diyorlardı ki araba sürdükçe gelişiyor o duygu diye, gerçekten de öyle. Ben özel hoca tuttum, bayan hoca. Fatma hoca, çok sakin iyi bir öğreticiydi. Full sohbet ederek araba sürmüştük..
Çok şükür ki sonrasında korku kalmadı

Ben babamla pratik yapmak istemedim çünkü erkeklerde biraz panik olabiliyor ya da gereksiz agresyon🤪 Para verip hizmet alma taraftarıyım böyle yatırımlık konularda🙃 bu da bir yatırımdır
İstanbulda iseniz mesajdan paylaşabilirim hocanın numarasını, düşünürseniz

Doğru taşınma durumu varsa sıkıntı olur. Ama tüm sınavlardan geçtiğini varsayarsak ort 2 ay bile sürmüyor almak aklında olsun
Bana 2 3 ay sürer demişlerdi. Teşekkür ederim ❤️
Hanımlarr ben de aranıza katılmak istiyorum. Biraz kendimi frenleyeyim hem de bilgi paylaşımında bulunuruz :) Nasılsınız? 😊
Hoşgeldiniz 💐
Çarşıya bunun için çıkılır be ya 🤣🤣🤣🤣

Ama tek sorun ek ders ve kiranın yatmamış olması 🤣🤣🤣🤣
Dün aldım bugün zarardaym rezalet 😂
Eski çeyrek 9080 olmuştu dün 9345 en almıştım

Bana 2 3 ay sürer demişlerdi. Teşekkür ederim ❤️

Hoşgeldiniz 💐

Dün aldım bugün zarardaym rezalet 😂
Eski çeyrek 9080 olmuştu dün 9345 en almıştım
Öyle düşünme uzun vadede zararın yok
Eline tl geçtikçe alır ortalamanı düşürürsün tatlım 😘

Güneş kremi bakan bir arkadaş vardı, heaven on earth markasını öneririm almadıysa hala. Mineral filtreli, şu an internet sayfasında %30 indirim var

Rprnn Rprnn hoşbulduk🌺

Hoşbulduk🌸

Benim de trafikten yana korkum vardı. Hatta spesifik olarak aynaları nasıl kullanacağımı bilmiyordum😅 ayarlayamıyordum şerit değiştirirken hangi mesafede geçebilirim diye.. bana diyorlardı ki araba sürdükçe gelişiyor o duygu diye, gerçekten de öyle. Ben özel hoca tuttum, bayan hoca. Fatma hoca, çok sakin iyi bir öğreticiydi. Full sohbet ederek araba sürmüştük..
Çok şükür ki sonrasında korku kalmadı

Ben babamla pratik yapmak istemedim çünkü erkeklerde biraz panik olabiliyor ya da gereksiz agresyon🤪 Para verip hizmet alma taraftarıyım böyle yatırımlık konularda🙃 bu da bir yatırımdır
İstanbulda iseniz mesajdan paylaşabilirim hocanın numarasını, düşünürseniz
Maşallah 😍🧿 darısı başıma ilk fırsatta inşallah kayıt yapacağım 🌺

Back
X