- 16 Haziran 2020
- 5.604
- 13.601
- 248
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herkes öyle ama baksana yarışma yokken herkes daha fazla harcama yapıyorduBen sonuncularda oynamışım yine neyse ayda 33 bin 35 bin harcıyordum yine de performansım iyi![]()
Yok ama evde mama bitti az önce hayvanlara salamlı mama yaptım aslında gündüz alacaktım ama vaktim yoktu şimdi fırsatım oldu canım benim
ahahhaha yok benimki gündüzün harcaması
Kesinlikle ben kaç aydır 35 binlerdeyim en son Nisan ayında 23 bin küsür harcamışım şuan 26951 benim için iyi yaniEvet herkes öyle ama baksana yarışma yokken herkes daha fazla harcama yapıyordudaha da azalır bu harcamalar inşallah
Evinde mi kedi yoksa sokaktakiler miYok ama evde mama bitti az önce hayvanlara salamlı mama yaptım aslında gündüz alacaktım ama vaktim yoktu şimdi fırsatım oldu canım benim
Evde var ama ona almıyorum ben sokak hayvanlarına bir çuval alıyorum yoksa evdeki kıymık kıymık yiyor ona bir çuval 1 yıl giderEvinde mi kedi yoksa sokaktakiler mibenim kız da bayılır kedileree her gördüğü kediye dokunmaya çalışır bide bana sende dokun der
![]()
Oğlum 10 aylık oyun kartlarında kedi görünce bile kendinden geçiyor bayılıyor kediyeEvinde mi kedi yoksa sokaktakiler mibenim kız da bayılır kedileree her gördüğü kediye dokunmaya çalışır bide bana sende dokun der
![]()
Ben de birinci olacağım diyorum ama sondan değilAseliccA Tebrikler
Kasim ayında ben birinci olacağım diyorum ve evrene olumlu mesajlarımı yolluyorum![]()
Yerim yaaa bu çocuklar harika şeyler gerçektenOğlum 10 aylık oyun kartlarında kedi görünce bile kendinden geçiyor bayılıyor kediye
Hayvansever olur inşallah![]()
Ben, sana bana hepimize güveniyorum hepimiz olabilirizzzzBen de birinci olacağım diyorum ama sondan değil![]()
AseliccA tebrikler canım, gerçekten çok büyük başarı![]()
Eveett hanımlar, aylık harcama sonuçlarımızı açıklıyorumm
dolunaybekler 31413 ₺
Niloyatospikk 26951 ₺
P prensesver 23000 ₺
albatroza 14570 ₺
Varyemez 13332 ₺
Rprnn 6000 ₺
AseliccA 5850 ₺
Veeee yarışmamızın ilk ayının kazananııAseliccA
Tebrik ederim canım.
Pazar günü haftalık bildirimde görüşürüz kızlarr![]()
GünaydınnnGünaydın kızlar![]()
bizde bahçede iki ay önce yavruladı şimdi topicik olmuşlar çok tatlılardı 5 tane hemdeEvinde mi kedi yoksa sokaktakiler mibenim kız da bayılır kedileree her gördüğü kediye dokunmaya çalışır bide bana sende dokun der
![]()