- 23 Ocak 2016
- 36.649
- 53.490
- 598
Bunlar az harcıyor biz senle sondan ikinciliğe yarışalım bariİşte kendi kendime meydan okuyorum bir girersem çıkmam :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar az harcıyor biz senle sondan ikinciliğe yarışalım bariİşte kendi kendime meydan okuyorum bir girersem çıkmam :))
Hedefim haftaya bir olmak diyip şokdan bir olmıyıö da :)Bunlar az harcıyor biz senle sondan ikinciliğe yarışalım bari![]()
Aynen hadi haftaya gayret edelim benim alınacaklar bu hafta alındı zaten bir şu aklımdaki sporcu tayt varHedefim haftaya bir olmak diyip şokdan bir olmıyıö da :)
Napıyorsun neler yapıyorsun ya keşke aynı şehirde olsaydık yaBuradayım tatlım![]()
Heee olsaydık kız kıza gecelere aksaydıkNapıyorsun neler yapıyorsun ya keşke aynı şehirde olsaydık ya
İyi akşamlar kızlar topige bende katılabilir miyimneler yapıyorsunuz haftalık harcamayı nasıl hesapliyorsunuz artık aldı başını gitti herşey
Nick çok orijinal ve konuyla alakadar
Kesinlikle hakkını veriyorNick çok orijinal ve konuyla alakadar![]()
Gerçekten öyle işinin erbabı beni de aydinlatsinKesinlikle hakkını veriyor![]()
İyi akşamlar kızlar topige bende katılabilir miyimneler yapıyorsunuz haftalık harcamayı nasıl hesapliyorsunuz artık aldı başını gitti herşey
Merhaba canım hoş geldinNick çok orijinal ve konuyla alakadar![]()
Merhabalar hoş buldumMerhaba canım hoş geldin
Teşekkür ederim
Her hafta pazartesiden pazar gününe kadar olan kredi kartı ya da nakit olarak yapılan harcamaları pazar günü konu sahibini etiketleyerek bildiriyoruz
Böylece haftanın en az harcama yapanını 1. seçiyoruz
Bir de aylık en az harcama yapanı da ayın 1.si olarak seçiyoruz
Haftalık harcama için belli bir miktar ayırmıyoruz bunu yapmak zaten mantıklı olmaz zira herkesin evinin ihtiyaçları farklıdırMerhabalar hoş buldum
Evin ihtiyaçlarını ben alıyorum.
Mutfak masrafı temizlik malzemeleri vs bu aralar stok derdine düştüm saçma sapan sanki kıtlık var gibi o yüzden biraz kontrol etmeme yardımcı olacaktir burası.
Peki haftalık bütçe mi ayiriyorsunuz
Yaa çok geçmiş olsunKızlar yazamıyorum bizim çocuklar yine hasta. Acayip heyheyliyiz![]()