• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

İyi akşamlar kızlar topige bende katılabilir miyim 😍 neler yapıyorsunuz haftalık harcamayı nasıl hesapliyorsunuz artık aldı başını gitti herşey

Nick çok orijinal ve konuyla alakadar 😂
Merhaba canım hoş geldin
Teşekkür ederim

Her hafta pazartesiden pazar gününe kadar olan kredi kartı ya da nakit olarak yapılan harcamaları pazar günü konu sahibini etiketleyerek bildiriyoruz
Böylece haftanın en az harcama yapanını 1. seçiyoruz

aylık en az harcama yapanı da ayın 1.si olarak seçiyoruz

Merhaba canım hoş geldin
Teşekkür ederim

Her hafta pazartesiden pazar gününe kadar olan kredi kartı ya da nakit olarak yapılan harcamaları pazar günü konu sahibini etiketleyerek bildiriyoruz
Böylece haftanın en az harcama yapanını 1. seçiyoruz

Bir de aylık en az harcama yapanı da ayın 1.si olarak seçiyoruz
Merhabalar hoş buldum 😍
Evin ihtiyaçlarını ben alıyorum.
Mutfak masrafı temizlik malzemeleri vs bu aralar stok derdine düştüm saçma sapan sanki kıtlık var gibi o yüzden biraz kontrol etmeme yardımcı olacaktir burası.
Peki haftalık bütçe mi ayiriyorsunuz

Merhabalar hoş buldum 😍
Evin ihtiyaçlarını ben alıyorum.
Mutfak masrafı temizlik malzemeleri vs bu aralar stok derdine düştüm saçma sapan sanki kıtlık var gibi o yüzden biraz kontrol etmeme yardımcı olacaktir burası.
Peki haftalık bütçe mi ayiriyorsunuz
Haftalık harcama için belli bir miktar ayırmıyoruz bunu yapmak zaten mantıklı olmaz zira herkesin evinin ihtiyaçları farklıdır
Bizler sadece haftalık harcamalarımızı kendimiz ayarlayabiliriz.

Back
X