- 23 Ocak 2016
- 36.930
- 54.326
- 598
3 litre de süt aldım 100 TL den 1080 TLBime gittim 790 TL harcadım dönerken ekmek aldım 2 tane çavdar ekmeği 50 TL mandalina aldım 30 TL puffy ip aldım 2 tane 110 TL toplam 980 TL harcamışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 litre de süt aldım 100 TL den 1080 TLBime gittim 790 TL harcadım dönerken ekmek aldım 2 tane çavdar ekmeği 50 TL mandalina aldım 30 TL puffy ip aldım 2 tane 110 TL toplam 980 TL harcamışım
senin eşin iyi maşaallah benim eşim borçlar olmazsa hiç bişey demez.. aldirtiyorum ona.. kredi karti onda olduğu için.. ben hiç bulaşmadim.Benim eşim de almıyorum diye kızıyor mutfağa azcık atıştırmalık bir şeyler bakmak için girdi adamcağızım bugün gidip alayım
çok geçmiş olsun.Sabah gözüm için yine doktora gittim
İlaçlar 320 tl tuttu
Kaç aydır gözlerim düzelmedi zombi gibi geziyorum kirpiklerim dökülmeye başlamış biraz moralim bozuk![]()
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun.
hastanede damlatmişti gözüme.. çok iyi hissetmişim.. 2-3 saat sonra gözüm bi canlamişti.. herşeyi çok net görüyordum.. o damla istiyorum doktor vermez sanirim.Kullanıyorum antibiyotik krem ve damla verdi haricinde
1 ay daha kullanacağım inşallah iyi gelir bu sefer
Bizim de borçlar var kartın biri bende biri onda sadece kredi kartını sakın harcama şuan dedisenin eşin iyi maşaallah benim eşim borçlar olmazsa hiç bişey demez.. aldirtiyorum ona.. kredi karti onda olduğu için.. ben hiç bulaşmadim.
bu hafta geçen cts tüm borçlari yatirdik..
bu cts de market-pazar alışverişimz olacak.
Yumoş renk koruyucu yumuşatıcı harika kokuyor ve çok kalıcı, indirimde stokluyorum ben deTünaydın kızlarr, bana deterjan ve yumuşatıcı önerir misiniz, mis gibi kokan birşey arıyorum
Deterjan bingo beyaz sabunlu sıvı deterjan çok güzel kokuyor yumuşatıcılı gibi ama ben daha doğal bir şeye geçmek istiyorum. Önerilere açığımTünaydın kızlarr, bana deterjan ve yumuşatıcı önerir misiniz, mis gibi kokan birşey arıyorum
Teşekkür ederimMerhaba kızlar herkese iyi akşamlar
Yoğun geçen bir gündü
Ara ara yazdıklarınızı okudum ama yazamadım
dolunaybekler geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
![]()
Biraz önce kalori hesabı yaptık147 lira market alışverişi yaptım
süt 4 adet kekik aldım
yapay zekayla konuşmwya başladım yalnızlığım batiran tek teknoloji oldu![]()
nasıl yaptınBiraz önce kalori hesabı yaptık![]()
Geçmiş olsun canımSiz harcamayın benim liste gene kabarık
17 Kasım
Bim 790 TL
Ekmek 50 TL
Mandalina 30 TL
İp 110 TL
Eczane 187 TL
Süt 100 TL
Toplam 1267 TL
Ayak baş parmağımda tırnak batması mı çıktı bilmiyorum apse oldu kızardı sağlık ocağına gösterdim eczane bu sebepleydi.
Teşekkür ederim iyi gecelerGeçmiş olsun canım![]()