• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

5500 diye kuyumcuya gittim demez mi 5388 🤩

Eklentiler

• 1000093890.webp
    1000093890.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 20
2 bebiş var abla, biri 3 yaşında, biri 10 aylık. Ben şu an çalışmıyorum ama seneye işe başlayacağım inşallah. Eşim, ben işe başladığımda alırız diyor ama altın ile araç aynı oranda artar mı, emin olamıyorum
Altınla araç aynı oranda artmaz ki altın son yıllarda fırladı araç fiyatları öyle değil ki son model arabalar olmadığı sürece bir artış yok ki

Kızlar bu ürünü kullanan var mı, derz arası ve duşa kabin için , işe yarıyor mu
Sirke sarı güç ve çamaşır suyu ve tel bu tarz ürünlere hiç para vermiyorum ben duşakabin için sirke kireci birebir söküyor çeşmelere sarı güç derzlere de çamaşır suyu döküp telle cillop gibi 😄

Hayatımda ilk kez (35 yaşındayım) birikim amaçlı altın aldım 2.5 gramlık külçe şeklinde. Ben aldım 20 euroya yakın düşüş oldu, açıp açıp ona bakıyorum :D Altın düşünce hiç üzülmüyor musunuz, ben kazık yemiş gibi hissediyorum :D
Uzun vadede düşünürsen niye üzülesin yahu 😄

Hayatımda ilk kez (35 yaşındayım) birikim amaçlı altın aldım 2.5 gramlık külçe şeklinde. Ben aldım 20 euroya yakın düşüş oldu, açıp açıp ona bakıyorum :D Altın düşünce hiç üzülmüyor musunuz, ben kazık yemiş gibi hissediyorum :D
Altın düşünce en azından altınım olmuş oldu diyorum😁😁

albatroza albatroza Altında yön yukarı araba bir yatırım aracı değil kesinlikle altın satıp araba aldığında yanına kalan zararı düşünmeyeceksen araba alınır
Ayrıca dünyanın gidişatı sıkıntılı ben olsam elimdeki araba ile işimi görmeye devam eder şu için altınlarımı hiç elimden çıkarmazdım

albatroza albatroza Altında yön yukarı araba bir yatırım aracı değil kesinlikle altın satıp araba aldığında yanına kalan zararı düşünmeyeceksen araba alınır
Ayrıca dünyanın gidişatı sıkıntılı ben olsam elimdeki araba ile işimi görmeye devam eder şu için altınlarımı hiç elimden çıkarmazdım
O zaman ben işe başlayıp ikinci bir araç lazım olana kadar bekleyelim. Eşimin bi arkadaşı, altın 10 bin olacak diyormuş 😁

Back
X