- 15 Nisan 2023
- 218
- 406
- 33
Aracı büyütürdüm ben de canım. konforlu, güvenli olmasına bakardım.Kızlar sizce arabayı mı büyütelim, yoksa altında mı kalalım. Aracımız çok küçük, ama bizi idare ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aracı büyütürdüm ben de canım. konforlu, güvenli olmasına bakardım.Kızlar sizce arabayı mı büyütelim, yoksa altında mı kalalım. Aracımız çok küçük, ama bizi idare ediyor
Benimki işin kötüsü elle tutulur bişey yok ben ödüyorum o çıkıyor kartı sildim yine aynıBen de kart borcumu bugün ödedim 5269 lira
Trendyoldan alışveriş yapmıştım indirim günlerinden. Kendime mevsimlik kaban, eşime bot, parfüm vb. şeyler.
Bugünkü harcamam yoğurt ekmek aldım 120 lira.

Bazen öyle olabiliyor, en dipten almamız çok zor bunu kimse kestiremez. Ben de cumhuriyet altinini geçen ay 39800 sen aldım daha sonra 38 bin küsüre düştü ben de biraz üzüldüm ama uzun vade için aldığımdan çok üzerinde durmadım. Moralinizi bozmayın hiç, altın almasaydik para harcanıp gidecekti şimdi en azından altinimiz varHayatımda ilk kez (35 yaşındayım) birikim amaçlı altın aldım 2.5 gramlık külçe şeklinde. Ben aldım 20 euroya yakın düşüş oldu, açıp açıp ona bakıyorumAltın düşünce hiç üzülmüyor musunuz, ben kazık yemiş gibi hissediyorum
![]()
Hesap ekstresine bakın, nereye harcamışsınız, temel ihtiyaç ve gıda mı, gereksiz harcamalar mi. Ona göre bundan sonra sınırlama yaparsinizBenimki işin kötüsü elle tutulur bişey yok ben ödüyorum o çıkıyor kartı sildim yine aynı![]()
Kız kart silmeyle olmaz ki o iş ben hiç kart kaydetmem ama o bilgileri girmeye de üşenmem neredeyse ezberledimBenimki işin kötüsü elle tutulur bişey yok ben ödüyorum o çıkıyor kartı sildim yine aynı![]()
Cumhuriyet 38900 lerde seyrediyor geçen Çarşamba 38950 den aldımBazen öyle olabiliyor, en dipten almamız çok zor bunu kimse kestiremez. Ben de cumhuriyet altinini geçen ay 39800 sen aldım daha sonra 38 bin küsüre düştü ben de biraz üzüldüm ama uzun vade için aldığımdan çok üzerinde durmadım. Moralinizi bozmayın hiç, altın almasaydik para harcanıp gidecekti şimdi en azından altinimiz var![]()
İyi günlerde kullanınBen de kart borcumu bugün ödedim 5269 lira
Trendyoldan alışveriş yapmıştım indirim günlerinden. Kendime mevsimlik kaban, eşime bot, parfüm vb. şeyler.
Bugünkü harcamam yoğurt ekmek aldım 120 lira.
Teşekkür ederimİyi günlerde kullanın![]()
Kocam kart ekstresi kesilince şu kadar borç var diyor ben de diyorum ki ne almışız biz o kadar diyorum sonra bankanın uygulamasına giriyor "ayy ne çok harcamışız biz öyle bir daha kartı kullanmak yok"Kredi kart borcumu 4,900 ödedim anlamadığım bu kartla ne aldım hatırlamıyorum da , hedefim kart borcumu sıfırlamak
Full Trendyol çıkar diye artık bakmak dahi istemiyorum çünkü yiyecek vs karttan almam market alışverişi tarzıHesap ekstresine bakın, nereye harcamışsınız, temel ihtiyaç ve gıda mı, gereksiz harcamalar mi. Ona göre bundan sonra sınırlama yaparsiniz
Çok haklı bir daha kullanmak istemiyorum artıkKocam kart ekstresi kesilince şu kadar borç var diyor ben de diyorum ki ne almışız biz o kadar diyorum sonra bankanın uygulamasına giriyor "ayy ne çok harcamışız biz öyle bir daha kartı kullanmak yok"![]()
Ah ah nisanda 28 e sattımCumhuriyet 38900 lerde seyrediyor geçen Çarşamba 38950 den aldım
Bereketli olsun canımKızlar bugün 10 gr bilezik aldım 54600 tuttu.
Her zamanki gittiğim kuyumcu, tanıdık çıktı. İndirim yaptı
Teşekkür ederimmBereketli olsun canım
Güle güle güzel günlerde kullan![]()
Ne kadar çok arttı şu bilezikler şaşılacak şey önceden bu paralara burgu veya fnt bilezik alıyorduk. Güle güle kullan canımKızlar bugün 10 gr bilezik aldım 54600 tuttu.
Her zamanki gittiğim kuyumcu, tanıdık çıktı. İndirim yaptı
Sağolasın canım kesinlikle haklısın. Acayip pahalıNe kadar çok arttı şu bilezikler şaşılacak şey önceden bu paralara burgu veya fnt bilezik alıyorduk. Güle güle kullan canımbereketli olsun
Bu hafta sondan 1.lik senin olacak sanırım18 Kasım
Evdeki kediye mama Proplan 1073 TL
Market 137 TL
Toplam 1210 TL