- 13 Ağustos 2017
- 91
- 348
- 93
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese , Oo maşallah , iç harcı için normal yoğurt harcı mı yapıyorsun canımDereotlu iç hazırladım sigara böreği saracağım şimdi sirkem yok yarın da dereotlu poğaçayı deneyim diyorum
Yok lora dereotu koydum.Günaydın herkese , Oo maşallah , iç harcı için normal yoğurt harcı mı yapıyorsun canım
Altın yükselmişGideyim de kuyumcuya bir sabah siftahı yaptırayım![]()
dereotu ben çok seviyorum da eşim hiç sevmez.. dereotlu diyet pogaça yapmışlığım da var mükemmel oluyo.Yok lora dereotu koydum.
Altın yükselmiş![]()
Evet 5500 den aldımGünaydınnn güzel kadınlar
Evet altın yükselmiş maalesef..
Ekleme yapıyorum bir üst daha 250 TL iki toka 60 TL toplam 1260 TL harcadım5550 TL'den aldım. Sonra da sosyete pazarına gelip kızıma kıyafet aldım 5 parça 950 TL 3 parçası üç iplik 2 parçası takım iki iplik
Bereketli olsun canımEvet 5500 den aldım
Bereketliolsun canım5550 TL'den aldım. Sonra da sosyete pazarına gelip kızıma kıyafet aldım 5 parça 950 TL 3 parçası üç iplik 2 parçası takım iki iplik
Bereketli olsun canım![]()
Sağolun kızlarBereketliolsun canım![]()
Ay sabah sabah hangi kafa ile iç harcı demişim sosunu sormuştum buzdolabında kalacak ya yumurta koyuluyor mu diye merak etmiştim buzluğumda yufkadan bol bişey yok birinci yapacağım tarif tahinli olur çünkü baklavalık , Haftasonu hepsini tarif yapıp buzluğa atmak istiyorumYok lora dereotu koydum.