alışveriş siteleri?

love_my

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
3.119
1
156
Diğer
kızlar güvenli bulduğunuz ve sürekli alışveriş yaptığınız siteler neler?daybuyday die bisite var orda ayakkabı beğendim almak istiyorum ama güvenlimi bilemedim:26::26:

peki alışverişin üzerine nekadar fiyat koyuyolar.ben vip dükkandan alışveriş yaptım sadece.ordada 10tl artı para koydular :26::26:

merhaba trendyol ve markofonıden alıyorum hep hem guvenilir hemde soylediğizamanda gonderiyor ama evimnet diye bir site var sorunlu daha bugun iptAl ettim sipairşimi bakalım odediğim mıktARI NE ZAMAN HESABIMA GECECEKLER

peki alışverişin üzerine nekadar fiyat koyuyolar.ben vip dükkandan alışveriş yaptım sadece.ordada 10tl artı para koydular :26::26:

ben vipdukkan'i biraz soguk buluyorum. pek alışamadım. markafoni, limango ve trendyol dan şaşmamak lazım. trendyol da değişim çok daha kolay oluyor. o yuzden he trendyol dan alışveriş yapmayı tercih ediyorum.

kızlar ben 44 bedenim ama bazı kıyafetlerde 42 de oluyor :). internetten yeni bir site buldum tombulfistik diye.geçenlerde güzel bir tunik beğendim.var mı diye aradım inanılmaz ilgili ve istekliler.inşallah bu zaman ilerledikçe değişmez fakat birebir ilgi gösterdiler, çok memunn kaldım.kapıda ödeme seçeneği de var ayağınıza kadar geliyo.büyük bedenlere alternatif olabilecek bi site.tavsiye ederim.

Daybuyday'in güvenilir olması lazım, çünkü Hepsi Burada kuruluşu. Benim kişisel tercihim markafoni ve trendyol. buradan da bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar diye bir site keşfettim geçenlerde gerçekten çok iyi bir site beğendığın urun ile ilgili arama talebi bırakıyorsun senı 10 dk içerisinde arıyorlar ve ürün ile ilgili butun soru işaretlerini kafandan çıkarıyorlar için rahat bir şekilde alışverişini yapabiliyorsun :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X