Köye gitmezsem evliliğim riske girecek ne yapacağım ?

10 gün çok 3 -4 gün kalın diğer günleri bana ayır benim ve çocuklarımın seninle zaman geçirmeye ihtiyacımız var de. Herzaman böyle denk gelmiyor. Önceki yaptığı ettiği kelimeler de yenilir yutulur gibi değil namaz kılmıyorsun diye elinden yemek yenmiyorsa onunda kalbi ve ağzı kirli onun yemeği nasıl yenicek? Tamam en müslüman sensin de bidahakine. Kızılcık şerbetindeki pembe herhalde tövbe yarabbi...🤦🏻‍♀️ cahil diye çekmek zorunda değilsin hastalık ve acil kötü durumlar hariç 10 gün çocuklarla hiç bir yerde kalmak istemiyorum de düzenleri bozuluyor filan de. Yani aran eğer oraya gitmekle bozulacaksa açıkcası bozulsun. Saygı dediğin karşılıklı olur eşinin sana da saygısı yok istemediğin bişeyi zorla yapmak nekadar mantıklı. Oturup surat ascan istemediğin birine gidyorsun.. ne konuşcak bişeyin olabilir öyle insnala ne de paylaşacak bişeyin. Eşin seni böyle bişeye zorlamamalı. Gitsin kendisi 3-4 gün kalsın gelsin kimse ona anneni babanı görme sil at hayatından çıkar demiyorki. Ben 2 sene kaynanamla görüşmedim. Haklıydım çünkü eşimde görüşmedi. Her gittiğimde de hır gür çıktı. Mutsuz olduğun hiç biyerde durma. Veyatta ben gelirim ama en ufak bir pürüzde çocukları alır çıkarım o evden de sıkar biraz senle 10 gün orda kalmaya. Edepsiz karı beynime ağrı girdi yeminle🤦🏻‍♀️
Bugün söyledim tartıştım zaten , hatta annemi arayan adam arama dedi çünkü ararsam kavga edeceğim taktım onu kafaya hesap soracağım denk geldiği an da , köye de gitmeyeceğimi söyledim gidersem de kavga edeceğimi söyledim . Bana diyor sen gel bir sana kaşının üstünde gözün var demeye kaksın ben sesimi cıktmazsam o zaman konuş evet haklı bana laf söyletmez annesine bacılarına kızar ama ne gerek var istemiyorum . Ben ailemle görüşmüyorum miras meselesi yüzünden dedim gider yine onlarda kalırm da sizde kalmam :) onun abis 8 yıl üzerine yurt dışından geldi biraz vakit geçirmek istiyoruz beni bırakmaz yanından ayırmaz ama istemiyorum yanı surat asacağım bir şey derse laf sokacagım ne gerek var ?

Heh işte eline sağlık evet hikayeleri tamamen aynı. Doğum zamanları bile tutarlı. Tesadüf mü acaba 🥹
Bahsettiğiniz kişi kim bilmiyorum ama ben olma ihtimalı yok çünkü daha önce kullanmadım bu uygulamayı , benim bebeğim şuan 1 aylık ve doğum zamanını siz nasıl bileceksiniz ?

Kısa anlatmaya çalışacağım anlamanız için , ben daha önce evlilik yaptım 1 çocuğum var eşim bekardı ailesi istemedi beni ama eşim onlara karşı geldi evlendik 1.5 yıl oluyor , ailesi uzakta son 4 5 aydır telefonda görüşüyordum , doğum yaptım o sürede yoğun bakıma yattı bebeğim eşim kaynanaı aradı gelsin eve diğer çocuğa baksın diye , neyse gelmeden bir gün önce ben eve 3 temizlikci çağırdım hastanede bebeğimle yattığım icn eşim dağıttı evi temiz olsun ilk defa geliyor kadın diye , geldi onlar evdeydi ama eşim her gün yanıma geliyordu , bir gün geldi ki 3 yıldır söylemediği lafları söyledi eşim şok oldum orası niye kirli niye eşyana önem vermiyorsun kirli olmadı imkansız ev tertemizdi eşim normalde asla laf etmez zaten vs anladım kaynanam ona söyledi doldurdu hemen aradım onu eşime sen mi dedin böyle diye yok dese de ben biliyorum eşim de sonra pişman oldu yaptığının yanlış olduğunu anladı. Ordan başladı kaynanama nefretim , eve geldik yok sen namaz kılmıyorsun yemeğin yenmez falan dedi ama eşim çok kızdı , bende dedim yeme o zaman kaynanam benim gibi cirkef değil ama alttan alttan yapmaya çalıştı Hatta makineye bir şey koyuyorum kızı için Ayşe koymuyor Ayşe öyle yapıyor hep ondan örnek kıyas yaptı orda da kızdım ben Ayşe değilim eşim de bu konudan kızdı ona ,ben laf altında kalmayıp cevap verince kadın kısmı herşeye cevap vermez dedi çünkü o ezik birisi eşi üzerine kadın bile getirdi ses etmedi .eşim baktı ki biz kavga edeceğiz gönderdi onu . Neyse ben 1 aydır konuşmuyorum ama eşim konuşmamı istiyor arada bir şey yok diyor evet cahil konuşmaları var ama napaım diyor uzatma selam sabah de kapat hemen telefonu gibisinden . Bir de köye gideceğiz yıllık izinde 10 gün orda kalırız 10 gün tatile gideriz diyor ama asla istemiyorum . Onuda anlıyorum ama ben gidersem kavga edeceğim içimde tutuklarımı yüzlerine vuracağım ben yoğun bakımda yatarken eşime olmayan şeyleri söyleyip doldurmaya çalışmasını söyleyeceğim daha kötü olacağız ama eşim baskı yapıyor evliliğimiz iyiye gitmez falan demeye başladı hatta . Bana annesinin onu doldurduğunu kabul etse neyse ama insanların içini bilemem belki öyledir vs diyip savunuyor onu doğruyu bildiği halde
Neymiş sizi istemeyeni siz de istemeyecekmişsiniz.O beni çok seviyor dediğiniz adam anamda anam türküsü çağırmaya başlamış.Kendi evladınız daha küçükken yeni kocadan yeni bebek derdine düşmeden önce bu koca ilerde yarı yolda bırakır mı diye durup izleyecektin.Adam şimdi çocukta oldu bu artık gidemez diye düşünüyor.Aferin hiç hayattan ders çıkarmayın böyle devam.....

Bahsettiğiniz kişi kim bilmiyorum ama ben olma ihtimalı yok çünkü daha önce kullanmadım bu uygulamayı , benim bebeğim şuan 1 aylık ve doğum zamanını siz nasıl bileceksiniz ?
O sizsiniz diye iddia etmedim ki. O üye de köy lafını kullanıyordu. Memleket değil direkt köy diyordu. Köye gidince ayrılan sevgili diye başlığı vardı. Eşinin ailesi köyde yaşıyordu. Son konusunda fazlaca linçlendi. Siz ben geçimsizim diyorsunuz ya o üye de geçimsizdi. Aynı boşanmış küçük kızı vardı vs kocanızı övmeniz ve anlatış tarzınız bile aynı olunca öylesine serbest çağrışım aklımıza geldi.

Bugün söyledim tartıştım zaten , hatta annemi arayan adam arama dedi çünkü ararsam kavga edeceğim taktım onu kafaya hesap soracağım denk geldiği an da , köye de gitmeyeceğimi söyledim gidersem de kavga edeceğimi söyledim . Bana diyor sen gel bir sana kaşının üstünde gözün var demeye kaksın ben sesimi cıktmazsam o zaman konuş evet haklı bana laf söyletmez annesine bacılarına kızar ama ne gerek var istemiyorum . Ben ailemle görüşmüyorum miras meselesi yüzünden dedim gider yine onlarda kalırm da sizde kalmam :) onun abis 8 yıl üzerine yurt dışından geldi biraz vakit geçirmek istiyoruz beni bırakmaz yanından ayırmaz ama istemiyorum yanı surat asacağım bir şey derse laf sokacagım ne gerek var ?
Eşinin seni ezdirmemesi iyi bişey ,ezdirmesin zaten. Ama o atmosfere o ortama girme zorunluluğun yok. Ya yok bu erkekler kuru kafa biraz anlama kıtlığı var. Haklısın zaten gitme o gitsin ailesiyle zaman geçirsin gelsin bukadar önemliyse. Ben senin yerinde olsam bu saaten sonra annesiyle alakalı en ufak bi şey daha demezdim. Oraya gidiyor annesi dolduruyor yanına geliyor sen ister istemez annesini kötülüyorsun doğal olarak. Ama yapma bence yaptıkca otarafa itersin onu. Ağzından daha kötü laf bişey çıkmasın. Bırak yapan anası olsun. Ve gitme çok basit seni kolundan tutup götüremez zorla.. Çocuk değilsin sonuçta.

hastanede bana destek olsun diye gelmesini istedik şimdi gelmeyecekse kalmanın anlamı yok kaynanam gelse daha iyi vallahı
Şükür aramız düzeldi kayınvalidem annem gidince gelecek yanıma
eşim kaynanaı aradı gelsin eve diğer çocuğa baksın diye

O sizsiniz diye iddia etmedim ki. O üye de köy lafını kullanıyordu. Memleket değil direkt köy diyordu. Köye gidince ayrılan sevgili diye başlığı vardı. Eşinin ailesi köyde yaşıyordu. Son konusunda fazlaca linçlendi. Siz ben geçimsizim diyorsunuz ya o üye de geçimsizdi. Aynı boşanmış küçük kızı vardı vs kocanızı övmeniz ve anlatış tarzınız bile aynı olunca öylesine serbest çağrışım aklımıza geldi.
Konular birbiriyle o kadar uyumlu ki; diğer üyenin son konusunda doğum hazırlıkları yapılıyor ve annesi yanına gelecek ama annesi abinin çocuğunu da peşine takıp getirdiği için konu sahibi çok rahatsız olup annemi geri göndereceğim kaynanam gelsin baksın bana diyor. Bu üye de doğum yaptığında annesi ortada yok, evdeki çocuğa bakması için kaynana çağırılmış. İkisinin de nickinde mina ismi geçiyor ve ikisinin de kocası dört dörtlük :D

Hanımlar konuya yorum yazmak istiyorsanız buyurun, çift üyelik şüpheniz varsa Şikayet Et butonuna basmalısınız, konu içerisinde kendi aranızda yazışınca sadece şüphe olarak kalıyor, aynı kişi değillerse de çift üyelik diye düşünmeye devam ediyor üyeler.

Şikayet Et butonuna basmak da bir kuraldır, konu dışına çıkmamak da bir kuraldır.

Neyse sizin yapmanız gerekeni ben yaptım, aktif olunca Admin detaylı incelemeyi yapar.

Konular birbiriyle o kadar uyumlu ki; diğer üyenin son konusunda doğum hazırlıkları yapılıyor ve annesi yanına gelecek ama annesi abinin çocuğunu da peşine takıp getirdiği için konu sahibi çok rahatsız olup annemi geri göndereceğim kaynanam gelsin baksın bana diyor. Bu üye de doğum yaptığında annesi ortada yok, evdeki çocuğa bakması için kaynana çağırılmış. İkisinin de nickinde mina ismi geçiyor ve ikisinin de kocası dört dörtlük :D
benim anne vefat etti nasl gelebilir yanıma ? Ya da nasıl konuşabilirim onunla ? Babam geldi ama döndğ evde kaynanam var diye hoş olmazdı pek

benim anne vefat etti nasl gelebilir yanıma ? Ya da nasıl konuşabilirim onunla ? Babam geldi ama döndğ evde kaynanam var diye hoş olmazdı pek
Başınız sağolsun ama iki üyelik ve yaşananlar arasında çok fazla benzerlik var. Neyse yönetim ilgilenir diye düşünüyorum.

Ben anlamadım burda bir hakaret mi var tam olarak ? Sorun nedir
Forum Yönetimi, aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle giriş yaptığını tespit etmesi durumunda, kişinin mesajlarını silme ve foruma girişini yasaklama hakkına sahiptir.

Yöneticilere haber verip ikinci(gizli) üyelik aldiysaniz bilemem ama eski üyelikle alakası yokmuş gibi yeni üyelik açıp yeni konular açmaya devam edince üyelikler birleştiriliyor diye biliyorum.

Çoklu üyeliğini ısrarla inkar eden kişilerin pat diye üyeliklerinin birleştirilmesi…. Evet tam olarak arkadaşların tahmin ettiği üyelik size aitmiş. Üyelikleriniz birleştirilmiş.

Çoklu üyeliğini ısrarla inkar eden kişilerin pat diye üyeliklerinin birleştirilmesine bayılıyorum. Evet tam olarak arkadaşların tahmin ettiği üyelik size aitmiş.
Hiç aklımda yoktu var ya
O üye kocam cennetlik demişti, bu üye de kocam kusursuz deyince bana bir çağrışım yaptı
Demek ki fazla iyi koca da iyi bir şey değil :oops:

Kısa anlatmaya çalışacağım anlamanız için , ben daha önce evlilik yaptım 1 çocuğum var eşim bekardı ailesi istemedi beni ama eşim onlara karşı geldi evlendik 1.5 yıl oluyor , ailesi uzakta son 4 5 aydır telefonda görüşüyordum , doğum yaptım o sürede yoğun bakıma yattı bebeğim eşim kaynanaı aradı gelsin eve diğer çocuğa baksın diye , neyse gelmeden bir gün önce ben eve 3 temizlikci çağırdım hastanede bebeğimle yattığım icn eşim dağıttı evi temiz olsun ilk defa geliyor kadın diye , geldi onlar evdeydi ama eşim her gün yanıma geliyordu , bir gün geldi ki 3 yıldır söylemediği lafları söyledi eşim şok oldum orası niye kirli niye eşyana önem vermiyorsun kirli olmadı imkansız ev tertemizdi eşim normalde asla laf etmez zaten vs anladım kaynanam ona söyledi doldurdu hemen aradım onu eşime sen mi dedin böyle diye yok dese de ben biliyorum eşim de sonra pişman oldu yaptığının yanlış olduğunu anladı. Ordan başladı kaynanama nefretim , eve geldik yok sen namaz kılmıyorsun yemeğin yenmez falan dedi ama eşim çok kızdı , bende dedim yeme o zaman kaynanam benim gibi cirkef değil ama alttan alttan yapmaya çalıştı Hatta makineye bir şey koyuyorum kızı için Ayşe koymuyor Ayşe öyle yapıyor hep ondan örnek kıyas yaptı orda da kızdım ben Ayşe değilim eşim de bu konudan kızdı ona ,ben laf altında kalmayıp cevap verince kadın kısmı herşeye cevap vermez dedi çünkü o ezik birisi eşi üzerine kadın bile getirdi ses etmedi .eşim baktı ki biz kavga edeceğiz gönderdi onu . Neyse ben 1 aydır konuşmuyorum ama eşim konuşmamı istiyor arada bir şey yok diyor evet cahil konuşmaları var ama napaım diyor uzatma selam sabah de kapat hemen telefonu gibisinden . Bir de köye gideceğiz yıllık izinde 10 gün orda kalırız 10 gün tatile gideriz diyor ama asla istemiyorum . Onuda anlıyorum ama ben gidersem kavga edeceğim içimde tutuklarımı yüzlerine vuracağım ben yoğun bakımda yatarken eşime olmayan şeyleri söyleyip doldurmaya çalışmasını söyleyeceğim daha kötü olacağız ama eşim baskı yapıyor evliliğimiz iyiye gitmez falan demeye başladı hatta . Bana annesinin onu doldurduğunu kabul etse neyse ama insanların içini bilemem belki öyledir vs diyip savunuyor onu doğruyu bildiği halde
Eşin annesinin ağzını payını versin susup kalmasın sizi zaten desteklememişler baştan sonradan sonra niye geliyorlar yani siz bir düzen kurmuşsunuz onuda dağıtmaya çalışıyor canım hiç çirkef falan da değilsin az bile yapmışsın yani seni düşünemiyorum ama ben bile sinir oldum

Hiç aklımda yoktu var ya
O üye kocam cennetlik demişti, bu üye de kocam kusursuz deyince bana bir çağrışım yaptı
Ben hiçbirine inanmıyorum burada övünenlerin . Asıl onlar daha falsolu diye düşünüyorum 🫣

Hiç aklımda yoktu var ya
Bazen çok basit bir şey insana çağrışım yapıyor. Sonra üyeler oha nerden tanıdın üyeyi diyorlar ama üyenin nicki akılda kalmasa da o üslup ve bazı dikkat çekici detaylar bir yerden tanıdık geliyor.

Geçen de bir üye bir konuda fiziksel özelliklerini çok övmüştü. 1.80 boyu varmış, çok dikkat çekiciymiş falan. Direkt tanıdık geldi. Sadece fiziksel özelliklerini övmesinden eski üyeliğini tanıdım. Sonrası tabiyki inkar.

Bazen çok basit bir şey insana çağrışım yapıyor. Sonra üyeler oha nerden tanıdın üyeyi diyorlar ama üyenin nicki akılda kalmasa da o üslup ve bazı dikkat çekici detaylar bir yerden tanıdık geliyor.

Geçen de bir üye bir konuda fiziksel özelliklerini çok övmüştü. 1.80 boyu varmış, çok dikkat çekiciymiş falan. Direkt tanıdık geldi. Sadece fiziksel özelliklerini övmesinden eski üyeliğini tanıdım. Sonrası tabiyki inkar.
Birkaçını ben de hemen tanıdım ama sen prof lardansın bu konuda. Aynı üyelikle burada barınanlar da var . Dinozorlaştılar . Onlar buluyor en çok da yok o ben değilim diyenleri .

Back
X