- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi minaasenat
Kısa anlatmaya çalışacağım anlamanız için , ben daha önce evlilik yaptım 1 çocuğum var eşim bekardı ailesi istemedi beni ama eşim onlara karşı geldi evlendik 1.5 yıl oluyor , ailesi uzakta son 4 5 aydır telefonda görüşüyordum , doğum yaptım o sürede yoğun bakıma yattı bebeğim eşim kaynanaı aradı gelsin eve diğer çocuğa baksın diye , neyse gelmeden bir gün önce ben eve 3 temizlikci çağırdım hastanede bebeğimle yattığım icn eşim dağıttı evi temiz olsun ilk defa geliyor kadın diye , geldi onlar evdeydi ama eşim her gün yanıma geliyordu , bir gün geldi ki 3 yıldır söylemediği lafları söyledi eşim şok oldum orası niye kirli niye eşyana önem vermiyorsun kirli olmadı imkansız ev tertemizdi eşim normalde asla laf etmez zaten vs anladım kaynanam ona söyledi doldurdu hemen aradım onu eşime sen mi dedin böyle diye yok dese de ben biliyorum eşim de sonra pişman oldu yaptığının yanlış olduğunu anladı. Ordan başladı kaynanama nefretim , eve geldik yok sen namaz kılmıyorsun yemeğin yenmez falan dedi ama eşim çok kızdı , bende dedim yeme o zaman kaynanam benim gibi cirkef değil ama alttan alttan yapmaya çalıştı Hatta makineye bir şey koyuyorum kızı için Ayşe koymuyor Ayşe öyle yapıyor hep ondan örnek kıyas yaptı orda da kızdım ben Ayşe değilim eşim de bu konudan kızdı ona ,ben laf altında kalmayıp cevap verince kadın kısmı herşeye cevap vermez dedi çünkü o ezik birisi eşi üzerine kadın bile getirdi ses etmedi .eşim baktı ki biz kavga edeceğiz gönderdi onu . Neyse ben 1 aydır konuşmuyorum ama eşim konuşmamı istiyor arada bir şey yok diyor evet cahil konuşmaları var ama napaım diyor uzatma selam sabah de kapat hemen telefonu gibisinden . Bir de köye gideceğiz yıllık izinde 10 gün orda kalırız 10 gün tatile gideriz diyor ama asla istemiyorum . Onuda anlıyorum ama ben gidersem kavga edeceğim içimde tutuklarımı yüzlerine vuracağım ben yoğun bakımda yatarken eşime olmayan şeyleri söyleyip doldurmaya çalışmasını söyleyeceğim daha kötü olacağız ama eşim baskı yapıyor evliliğimiz iyiye gitmez falan demeye başladı hatta . Bana annesinin onu doldurduğunu kabul etse neyse ama insanların içini bilemem belki öyledir vs diyip savunuyor onu doğruyu bildiği halde