- Konu Sahibi minaasenat
Babaannem hep der ki Arap eli öpmekle Dudak kararmaz İnan dillerini bilmiyorum yemek kültürümüz farklı giyim kültürümüz farklı Yani o kadar bariz farklılıklar var ki sana anlatamam ama yine de arada eşim olduğundan sebep giderim hiçbir sıkıntılık yapmam eşimle dört dörtlük orada bulunur Neyse gereği bayram sabah bayram cenaze ise cenaze düğünü hala Gerektiği şekilde paylaşır çıkar gelirimÇok güzel söylemişsiniz gerçekten belki de bunları duymak istedim , eşim bir çok konuda beni savundu annesinin yanlışların söyledi onu doldurup hastaneye gönderdiğini de biliyor ama bilerek söylemiyor ben daha fazla annesine nefret beslemeyeyim diye . Eşim kötü biri değil evliliğim güzel benim kendi evim olsa giderim ama orda kalma istemiyorum görümcemler falan da gelecek , aşır muhafazakar insanlar , hayata bakışımız inancımız görüşlerimiz asla uymuyor bir şey diyemiyorlar ama yüzlerinden okunuyor bende biraz alttan almıyorum
Biraz alttan alacaksınız bu birÇok güzel söylemişsiniz gerçekten belki de bunları duymak istedim , eşim bir çok konuda beni savundu annesinin yanlışların söyledi onu doldurup hastaneye gönderdiğini de biliyor ama bilerek söylemiyor ben daha fazla annesine nefret beslemeyeyim diye . Eşim kötü biri değil evliliğim güzel benim kendi evim olsa giderim ama orda kalma istemiyorum görümcemler falan da gelecek , aşır muhafazakar insanlar , hayata bakışımız inancımız görüşlerimiz asla uymuyor bir şey diyemiyorlar ama yüzlerinden okunuyor bende biraz alttan almıyorum
İkincisi görümce vs kim olursa olsun ne yapalım herkesin yeri ayrı konumu ayrı kimsenin varlığı canınızı sıkmasın siz eşinizle iyi olmaya bakın