kızlar hangisii sizce????
Eki Görüntüle 169795
beyaz olan daha çok hoşuma gitti benim. kontess de ki birincinin altın rengi olanı. o daha güzelmiş gümüşünü pek beğenmedim.. yorumlarınızı bekliyorumm. siyah olanı 40 tl ye beyazı ise 45 tl ye gelicek..
kızlar sizce nasıl özel? bi gecede takmayı düşünüorum. basit mi kaçar böle bişey? yardımlarınızı bekilorum. pek bi fikrim yok nasıl bi takı takmam gerektiği konusunda. elbisem siyahlı beyazlı bi elbise.
Eki Görüntüle 171028 Eki Görüntüle 171027
ben bu tarz kabanları beğenmiyorum selayım,kaşe tarzı olanları daha çok seviyorumben önümüzdeki seneyi düsünmeye basladim bile...
bu 40 eur yani 80 lira su anda vero modanin
siyah rengi var ama siyah iki tane kabanim oldugu icin bunu düsündüm
bu mükemmelmiş kaçırma benceee,benimki de bu renk.kremden daha iyi olduğunu düşünüyorumbirde bu trenci bunun fiyatida 55 eur yine veromodanin ..
kızlar sizce nasıl özel? bi gecede takmayı düşünüorum. basit mi kaçar böle bişey? yardımlarınızı bekilorum. pek bi fikrim yok nasıl bi takı takmam gerektiği konusunda. elbisem siyahlı beyazlı bi elbise.
Eki Görüntüle 171028 Eki Görüntüle 171027
ben bu tarz kabanları beğenmiyorum selayım,kaşe tarzı olanları daha çok seviyorum
bu mükemmelmiş kaçırma benceee,benimki de bu renk.kremden daha iyi olduğunu düşünüyorum
bilezikleri kesinlikle uyduramadım canım
bnde tereddütte kaldım spor kaçar die. nası bişe taksam ki bilmiorum. bilezik olması şart deil tabi küpe müpe bişeler daha bakimm.
bence siyah sallanmayan sade bir küpe tak
omuzlar yeterince hareketli çünkü.
bileğine de siyah abiye bir saat olabilir
ya da taşlı sallanmayan bir küpe + taşlı bir bileklik
takım gibisinden
kesinlikle olmaz buna canim...
söyle birsey iyi gider
çok şıkmış bu çok beendim. evt bn kesin böle bişey alıyim. çok saol efsuncum
kontesim çok saoll. bn bu konularda acemiyim. hızır gibi yetişion sende çok tşkrlr.evt omuzlar hareketli o yüzden sallanmayan bi küpe alıyim. bileğimede şık bi taşlı bi bilezik. çok ii oldu. bn bakmaya başliim bijuterilere. ne alcağıma karar verince daha kolay oluyor alışveriş.
pelinkr bunlarin siyah beyazlari da iyi gider
Armband - Acryl Grün - Bijou Brigitte - Onlineshop
buda çook şıkmış. çok zevklisin mşllahbakalım böle bişe bulursam bu da çok şık olur.
ne tarz bi yerde giyeceksin canım o elbiseyi senkızlar bişey daha sorucam yukarda eklediğim elbisenin altına ayakkabıda uydurmam lazım. ve bn topuklu kullanmadığımdan elimdeki tek topuklu (topukluda sayılmaz aslında) ayakkabıyı ekliyorum. sizce uyar mı?? uymaz derseniz alışveriş yolu gözükecek bana sizce yeni bi ayakabı m almalıyım??
Eki Görüntüle 171310 Eki Görüntüle 171309
ne tarz bi yerde giyeceksin canım o elbiseyi sen
hele bi onu de :81:
o zaman ayakkabılar out canım:86:şöle anlatıim. üni de kongremiz var. bn de göreliyim. ve kongrenin gala yemeğinde giyicem.görevli olduğum için şık olmam lazım tabi.
o zaman ayakkabılar out canım:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?