Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

bende de altın sarısı var.. begeniyorum.. kibar ve farklı

ben önümüzdeki seneyi düsünmeye basladim bile...
bu 40 eur yani 80 lira su anda vero modanin
siyah rengi var ama siyah iki tane kabanim oldugu icin bunu düsündüm
ben bu tarz kabanları beğenmiyorum selayım,kaşe tarzı olanları daha çok seviyorum
birde bu trenci bunun fiyatida 55 eur yine veromodanin ..
bu mükemmelmiş kaçırma benceee,benimki de bu renk.kremden daha iyi olduğunu düşünüyorum

ekliyorum cnm. trendden almıştım elbise bu.

Eki Görüntüle 171038

bilezikleri kesinlikle uyduramadım canım

bnde tereddütte kaldım spor kaçar die. nası bişe taksam ki bilmiorum. bilezik olması şart deil tabi küpe müpe bişeler daha bakimm.

bnde tereddütte kaldım spor kaçar die. nası bişe taksam ki bilmiorum. bilezik olması şart deil tabi küpe müpe bişeler daha bakimm.

bence siyah sallanmayan sade bir küpe tak
omuzlar yeterince hareketli çünkü.
bileğine de siyah abiye bir saat olabilir

ya da taşlı sallanmayan bir küpe + taşlı bir bileklik
takım gibisinden

Son düzenleme:
bence siyah sallanmayan sade bir küpe tak
omuzlar yeterince hareketli çünkü.
bileğine de siyah abiye bir saat olabilir

ya da taşlı sallanmayan bir küpe + taşlı bir bileklik
takım gibisinden

kontesim çok saoll. bn bu konularda acemiyim. hızır gibi yetişion sende çok tşkrlr. evt omuzlar hareketli o yüzden sallanmayan bi küpe alıyim. bileğimede şık bi taşlı bi bilezik. çok ii oldu. bn bakmaya başliim bijuterilere. ne alcağıma karar verince daha kolay oluyor alışveriş.

rica ederim canım evet o zaman alışveriş daha kolay oluyor ,alınan şey daha çok içe siniyor ve daha çok kullanılıyor

buda çook şıkmış. çok zevklisin mşllah bakalım böle bişe bulursam bu da çok şık olur.

sagol canim :) ama önceki tarz daha uyumlu olur sanki...bu ikincinin rengarenk olani bende var, h&m´den almistim, kullanmiyordum simdi blok renkler moda herseyle olur artik

ekliyorum cnm. trendden almıştım elbise bu.

Eki Görüntüle 171038

kızlar bişey daha sorucam yukarda eklediğim elbisenin altına ayakkabıda uydurmam lazım. ve bn topuklu kullanmadığımdan elimdeki tek topuklu (topukluda sayılmaz aslında ) ayakkabıyı ekliyorum. sizce uyar mı?? uymaz derseniz alışveriş yolu gözükecek bana sizce yeni bi ayakabı m almalıyım??

ne tarz bi yerde giyeceksin canım o elbiseyi sen
hele bi onu de :81:

ne tarz bi yerde giyeceksin canım o elbiseyi sen
hele bi onu de :81:

şöle anlatıim. üni de kongremiz var. bn de göreliyim. ve kongrenin gala yemeğinde giyicem. görevli olduğum için şık olmam lazım tabi.

Son düzenleme:
o zaman ayakkabılar out canım:86:

daha şık bişe almalıyım. bunu anca gündüz giyerim. haklısın. ama topuklu giymediğim için normalde alşkın deilim. az topuklu olmak zorunda yani. o hengamede düşerm filan. inş az topuklu şık bişe bulurum. alışverişe çıkcam en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…