Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

canım boyum 160 kilo 50 elbise güzel beğendim...
38 ceket beni sıkarmı dedim acaba..:44:

ceket derken içine ince bişe giceksin sonuçta. bn 38 giyiniyorum. hemen hemen aynı bedenlerimiz. bnce 38 al. çünkü büyük beden alınca omuzları düşük duruyo. hiç hoşuma gitmio benim o zaman. sen hangi ceketi alcaksın? resim koymuşmuydun?

canım şu krem olan var ya onu almayı düşünüyorum ama 38 mi 40 mı diye takıldım saol ilgilendiğin için

ben önümüzdeki seneyi düsünmeye basladim bile...
bu 40 eur yani 80 lira su anda vero modanin
siyah rengi var ama siyah iki tane kabanim oldugu icin bunu düsündüm

kızlar hangisii sizce????

beyaz olan daha çok hoşuma gitti benim. kontess de ki birincinin altın rengi olanı. o daha güzelmiş gümüşünü pek beğenmedim.. yorumlarınızı bekliyorumm. siyah olanı 40 tl ye beyazı ise 45 tl ye gelicek..

Eklentiler

• $WL4280_1_org.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
beyazi yazin kombinlemek icin cok hos olur canim ben öyle düsündüm ..

selaycım
eklediklerinden gri yi biraz kaba buldum şişme mont ya ondan sanırım ama rengi cok güzelmiş
trenç kot süpermiş cok beğendim ben

pelinkr saatlerden beyaz olanı daha hoş geldi gözüme

ya şu nazar boncuğu olmasa
beyazı bir içim su
boncuk bozuyor saati bence

selaycım trench çok hoşmuş,özellikle alt kısmı çok hoşuma gitti,benimde var bu tarz bi pardesüm,sende de fizik var maşallah,çok güzel olur...fiyatı da iyiymiş hem

Selayhus, yakininda bir koton magazasi var ise, oraya bi bak derim cok güzel trenchler vardi

kızlar sizce nasıl özel? bi gecede takmayı düşünüorum. basit mi kaçar böle bişey? yardımlarınızı bekilorum. pek bi fikrim yok nasıl bi takı takmam gerektiği konusunda. elbisem siyahlı beyazlı bi elbise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…