canım boyum 160 kilo 50 elbise güzel beğendim...en son da bunu beendim. nasıl sizce?? çeekin süresi dolmadan değerlendirmek istiyorummm.
Eki Görüntüle 167292
canım boyum 160 kilo 50 elbise güzel beğendim...
38 ceket beni sıkarmı dedim acaba..:44:
canım şu krem olan var ya onu almayı düşünüyorum ama 38 mi 40 mı diye takıldım saol ilgilendiğin içinceket derken içine ince bişe giceksin sonuçta. bn 38 giyiniyorum. hemen hemen aynı bedenlerimiz. bnce 38 al. çünkü büyük beden alınca omuzları düşük duruyo. hiç hoşuma gitmio benim o zaman. sen hangi ceketi alcaksın? resim koymuşmuydun?
birde bu trenci bunun fiyatida 55 eur yine veromodanin ..
beyazi yazin kombinlemek icin cok hos olur canim ben öyle düsündüm ..
kızlar hangisii sizce????
Eki Görüntüle 169795
beyaz olan daha çok hoşuma gitti benim. kontess de ki birincinin altın rengi olanı. o daha güzelmiş gümüşünü pek beğenmedim.. yorumlarınızı bekliyorumm. siyah olanı 40 tl ye beyazı ise 45 tl ye gelicek..
kızlar hangisii sizce????
Eki Görüntüle 169795
beyaz olan daha çok hoşuma gitti benim. kontess de ki birincinin altın rengi olanı. o daha güzelmiş gümüşünü pek beğenmedim.. yorumlarınızı bekliyorumm. siyah olanı 40 tl ye beyazı ise 45 tl ye gelicek..
ya şu nazar boncuğu olmasa
beyazı bir içim su
boncuk bozuyor saati bence
kızlar sizce nasıl özel? bi gecede takmayı düşünüorum. basit mi kaçar böle bişey? yardımlarınızı bekilorum. pek bi fikrim yok nasıl bi takı takmam gerektiği konusunda. elbisem siyahlı beyazlı bi elbise.
Eki Görüntüle 171028 Eki Görüntüle 171027
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?