saol canm bende etekleri sevdim ama çok kısalar okulda giymem sorun olurbence mini etekler çok güzel, baştaki etek klasik her yerde bulunabilir.Sondaki kazakımsı şey de çok hoş..en çok lacivert mini eteği beğendim.pantolonda bedenine uymayabilir denemeden alınmaz bence o.
hediye çekimle birlikte 9 tl ye gelecek olan sertaç delibaş tasarımı sandalet
bileklerim kalın olduğundan tehlikeli bir model ama rengine bayıldım
ne yapsamm??? ]
tehlikeli olabilir evet canim yaaa...
ben böyle 2 sandaleti geri gönderdim bendede asiri bol olmustu ... insallah olur
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var, su elbiseyi siparis etmistim ama geldiginde rengi durusu azcik daha solgun mu desem degisik mi desem, 30 euroya deger mi diye kendi kendime sorar oldum, kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim
Combo Short Dress - Vero Moda - Cerise - Alltagskleider - Kleidung - NELLY.DE Mode online
bendeki durusunu da eklicem
buda üzerimdeki hali : Eki Görüntüle 254707
ton farklılığı olması gayet normal kuzum.
sen daha bi doldurmuşsun elbiseyi.
kötü durmuyor ama o fiyata asla değmez.
ben taş çatlasa 20tl hadi bilemedin 30tl verirdim bu elbiseye
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var, su elbiseyi siparis etmistim ama geldiginde rengi durusu azcik daha solgun mu desem degisik mi desem, 30 euroya deger mi diye kendi kendime sorar oldum, kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim
Combo Short Dress - Vero Moda - Cerise - Alltagskleider - Kleidung - NELLY.DE Mode online
bendeki durusunu da eklicem
buda üzerimdeki hali : Eki Görüntüle 254707
siparis ederken fiyati pek takmamistim ama giyince bu deger mi ya diye düsündüm cünkü o fiyata blazer kazak gibi seyler alirim normalde, sonucta shirt. geri gönderim dimi ?
efsuncum ben elbisenin üzerinde durusunu begenmedim , seni oldugundan fazla kilolu göstermis.. bunada o beldeki lastik sebep oluyor... bence geri gönder
30 eur ya cok daha güzel seyler alabilirsin .. bunlar vero modada 10 a bile düsüyorlar kendi magazasinda ..
yani ordaki piyasayı bilemiyorum ama pahalı canım,geri gönder bence
http://www.markafoni.com/product/1207874/
http://www.markafoni.com/product/1207885/
merhaba kızlar sizce hangisi daha güzel kararsız kaldım
siyah olmayani bence daha iyi, klasik parcalari kombinlemek daha kolay olur cünkü.
anladım bu açıdan katılıyorum kombinlemek daha kolay olabilir .mankenin üzerinde de siyahı daha mı güzel durmuş ama anemde senin gibi siyah olmayanı beğenmişti karar veremiyorumyarına kadar karar vermeliyim teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?