Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

bence mini etekler çok güzel, baştaki etek klasik her yerde bulunabilir.Sondaki kazakımsı şey de çok hoş..en çok lacivert mini eteği beğendim.pantolonda bedenine uymayabilir denemeden alınmaz bence o.
saol canm bende etekleri sevdim ama çok kısalar okulda giymem sorun olur bende şort etek buldum onu aldım linki var yukarda

Biblocum cok dogru bir karar vermisin tebrik ettim
Etekler guzel ama kisaydi dedigin gibi , diger hicbirseyi begenmemistim .. Birde eteklerin on kismi tuhaf duruyodu...

Mercan sortunu iyi gunlerde giyin tatlim..

Son düzenleme:
hediye çekimle birlikte 9 tl ye gelecek olan sertaç delibaş tasarımı sandalet

bileklerim kalın olduğundan tehlikeli bir model ama rengine bayıldım

ne yapsamm???

ne yapsamm???

cok farkli ve rengide güzel bilegi sorun etme bence, bu renkte en son bakilan bilek olur. kombinleyebilecek 3 parca geliyosa aklina al derim

ne yapsamm??? ]

tehlikeli olabilir evet canim yaaa...
ben böyle 2 sandaleti geri gönderdim bendede asiri bol olmustu ... insallah olur

Son düzenleme:
Son düzenleme:

ton farklılığı olması gayet normal kuzum.
sen daha bi doldurmuşsun elbiseyi.
kötü durmuyor ama o fiyata asla değmez.
ben taş çatlasa 20tl hadi bilemedin 30tl verirdim bu elbiseye

ton farklılığı olması gayet normal kuzum.
sen daha bi doldurmuşsun elbiseyi.
kötü durmuyor ama o fiyata asla değmez.
ben taş çatlasa 20tl hadi bilemedin 30tl verirdim bu elbiseye

siparis ederken fiyati pek takmamistim ama giyince bu deger mi ya diye düsündüm cünkü o fiyata blazer kazak gibi seyler alirim normalde, sonucta shirt. geri gönderim dimi ?

efsuncum ben elbisenin üzerinde durusunu begenmedim , seni oldugundan fazla kilolu göstermis.. bunada o beldeki lastik sebep oluyor... bence geri gönder
30 eur ya cok daha güzel seyler alabilirsin .. bunlar vero modada 10 a bile düsüyorlar kendi magazasinda ..

yani ordaki piyasayı bilemiyorum ama pahalı canım,geri gönder bence

Haklisiniz kizlar, karar verilmistir geri gidiyor. :82:

siyah olmayani bence daha iyi, klasik parcalari kombinlemek daha kolay olur cünkü.

anladım bu açıdan katılıyorum kombinlemek daha kolay olabilir .mankenin üzerinde de siyahı daha mı güzel durmuş ama anemde senin gibi siyah olmayanı beğenmişti karar veremiyorum yarına kadar karar vermeliyim teşekkür ederim canım

bana göre ikisi de ayri güzel. ama iste kombinleme acisindan daha iyi diye.. kararin ne olursa olsun, ikiside iyi

cok kararsiz kaldim alsammi almasammi acaba

cizme cok hosuma gitti, bu tonlarda 2 cizmem var ama yinede bu biraz farkli
ayni cizmenin siyah olanida var ama bu rengi daha cok sevdim fiyati sadece 20 EUR indirimde su an tl 50 ye geliyor..

bunlarda botlar
bununda fiyati 15 eur asiri sekilde uygun bir fiyat

ikisini birden alsammi acaba ??

çizmeler süpermişşşş selayım kısa bottiede çok hoş ama uzun modeli muhakkak al kışın kullanışlı oluyor fiyatıda gayet uygunmuş...tr den alsan 200 den aşşa alamazsın alırsında ah işte bu benim olsun diyebileceğin bişeyi bulmak zor...

slm
bandaj etek arıyorum netten hangi siteden alabilirim acaba:44:
gördüğünüz bir site varsa yardımcı olursanız sevinirim arıyorum ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…