• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkali diyet, 30 günlük, 10 kilo verin:)

karbonatlı suyu bir hafta yaptım sıkıda diyet yaptım valla çözemedim hangisi zayıflattı 51 kilodan 48.400 e düüştüm .sonra babanem vefat etti cenaze yemeklerinden falan yedim iki haftadır yiyorum can sıkıntısı adet dönemine girdim çikolata tükatiyorum neyse eskisi gibi yemeye başaldım kilo hala 48 geri gelmedi hemen deneyin sizde

merhaba kızlar bende 1.5 lt ye 1 cay kasıgı koyuyorum yemeklerden yarım saat once bırakıyorum ıcmeyı yemektende 1 saat sonra gerı baslıyorum.benım bagırsak sorunum vardı enazından o halloldu :D 3gundur ıcıyorum sabah kahvaltı yapmadan duramam ben aslında ama yarın bır dneyecegım 11den sonra kahvaltı yapacagım ıyıde o kahvaltıda ne yıyecegım normal kahvaltımı yapacagım okul zamanı ne yapacagım sımıt poaca yıcem o zatn hamur nasıl zayıflayacagımkı poooof kafam allak bullak oldu yaaa :(

• Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
  • Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
  • Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
  • Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
  • Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
  • Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
  • Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
  • Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
  • Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
  • Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

yok mu bu diyeti yapıp da faydasını gören????hadi paylaşımlar devam eetsin

selam, diyetin gerçekten güzel bir diyete benziyor, tabi irade $art, yapmak isterdim 30 gün ne ki, ama malesef 6 da kalkip 7 de i$e giden biri olarak 11 e kadar aç kalmak imkansiz gibi bir$ey zaten 6 da kahvalti yaptigim halde 11 de acikiyorum :(( ama bu alkali diyet çok ilgimi çekiyor, yarindan itibaren yanimda sirkeli su ta$iyacagim

Sabah 11'e kadar kahvaltı yapmamak ve de süt peynir'in yasak olması mı?
Arkanıza bakmadan kaçın kızlar bu gerçekten de korkunç.
Bir kere 11'e kadar isterseniz 10 lt su için, eğer kahvaltı yapmazsanız kan şekeriniz aşırı düşer ve yemek yediğinizde birden yükselir, bu da tatlıya saldırmanıza neden olur ayrıca vücudunuzda yağlanma olur.
Bir de zaten kadınların kalsiyum eksikliği problemi olur süt ürünlerini yasaklamak gerçekten cinayet!

haftada 3, ayda 10 kilo verin

kısaca;

günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak

aklıma gelenler bunlar
benim 2. günüm gayet ii gidiyor acıkmıyorum oyle aman da aman
selülit deyince bittim ben zaten :))))
yani 11 ile 4 arası poğaça bisküvi ve şekerli şeyler yenebilir mi

• Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
  • Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
  • Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
  • Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
  • Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
  • Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
  • Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
  • Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
  • Altın kural 9: Ve ekmek� 11.00 � 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
  • Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

arkadslar karbonat normal demı bıde poşet derken..?

alkali beslenme dikkatimi çekmişti ama forumların hiç biri aktif değildi.yeniden başlamasına sevindim.yalnız ben sadece alkali beslenmeye dikkat ediyorum.3 öğün yememe devam ediyorum.peyniri hayatımdan çıkaramam onun yerine lor ve keçi peyniri öneriyorlar ya ben de onları yiyorum.her gün bol bol salata yiyorum.akşamları sadece sebze yiyorum.haftasonu sebze suyunu deniyecem mesela.akşam da en geç 7 de yeme işlemim bitiyo.4-5 gündür bu şeklilde besleniyorum.günde 3-4 arası sıvı tüketiyorum.az karbonat koyuyorum zamanla alışınca karbonat miktarını artırmayı düşünüyorum.69 ile başladım bakalım bir değişiklilk olmuş mu pazar günü tartılcam.

slm kızlar 6 günde 69 dan 67,9 a düştüm çok şükür .dediğim gibi çok sıkı birebir uygulamadım egzersiz yapamadım.siz neden girmiyorsunuz ya

Herkese iyi pazarlar diliyorum ilk önce. ..
Bugün başladım. Eşimede başlattım..Benim en fazla 5 , eşimin de yaklaşık 20 kg vermesini ümit ediyorum:( tam anlamıyla sonuc alan arkadaslardan yardım rica ediyorum. ..

bence sağlıksız bi diyet.kaslarımızı korumak için hiç protein yok.yapan ve sarkma problemi yaşamayan var mı?ciddi sağlık sorunları dogar..

merhaba arkadaşlar benim de acilen 8 kilo vermem lazım
kendimi çok kötü hissediyorum çünkü çok kilo aldım
2 ay içinde 8 kilo verebilirmiyim sizce ne yapmalıyım

Bende uygulamayı düşündüm ama uzamanın bahsettiği diyete konu sahibesinin bahsettiği diyet aynı görünmüyor.
Konu sahibesinin anlattığına göre izin verieln saatlerde herşey yenilebilir diyor ama uzman önerilen yiyecekler diyor.

yani ben pazar gununden beri 1.50 esim ise 1.25 falan vermis durumda ama protein de alıyoruz..bakalım bu sekilde devam edicez:))

metabolizmanın çalışması için sabah erken kalkıp en fazla 2 saat içinde kahvaltı yapmış olmak gerekiyor. bu diyet metabolizmayı baltalar bence. sabah kahvaltısı peynirsiz yumurtasız olur mu çok saçma bi diyet. alkali su vs. yararlı olabilir ama bu beslenme şekli çok yanlış bana göre...:37:

haftada 3, ayda 10 kilo verin

kısaca;

günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak

aklıma gelenler bunlar
benim 2. günüm gayet ii gidiyor acıkmıyorum oyle aman da aman
selülit deyince bittim ben zaten :))))
deniz sekinın yaptığımı bu

arkadaşlar merhaba, ben diyete 11 gün önce başladım 67,1 kiloydum şuanda 64,6 kiloyum bence çok güzel bir diyet herkese öneririm :)

ha birde şunu belirtmeliyim ki kahvaltımı da yaptım, zaten diyette 11'den önce yemeyin yazmıyor ki sadece kepekli ekmeği kızarmış ve kepekli olarak 11-4 arası yiyebilirsiniz.

Back
X