Alkol alınca değişen nişanlım

Hımm

Rahatından taviz vermek istemeyen adam ve yanında alkol alınmasından hoşlanmayan kadın 🤔

Tehlike çanları çalıyo demedi deme. Adam evlendiğinizde de evde içmek istiycek ve sen noooo olmaz diyince, kırgınlık küskünlük gibi sorunlarla sıklıkla karşılaşacaksın. Bu yüzden hep huzursuz olup , aşılmayacak bi sorun haline gelecek belki.! Etraflıca düşünmek lazım!

Neyse başladı yemekle beraber içmeye baya yavaştı ve hrr şey normaldi içimden abartmışım ya gayet normal herşey bırakcam ayda bir içsin diye düşünürken böyle çocuk çocuk salak saçma sorular sormaya başladı önce tatlı yapıyodum karıştırmasınu rica ettim böyle abartılı hareketlerle karıştırmalar fakan kızdım bak hareketlerin anormalleşmeye başladı diye bagırdım o da benden ne istiyon sen napayım die bağırmaya başladı birdenbire dellendi
Alkolden yana çok canı yanmış biri olarak söylüyorum böyle ne yaptığını bilmez tavırlara bürünüp bağırıp çağıracaksa zor maalesef. Ayda bir gün bile size zehir olur o gün. Bir kadeh içip kaldıracaksa ve ya sarhoş olduğunda sadece gülüp eğlenip şakalar yapıyorsa sorun yok. Ama şiddete meylediyorsa ikinci kere düşünün.

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık sevgilimle 2 aydır nişanlıyız özünde iyi biridir o kadar ki normalde ayrı şehirlerdeyiz şu karantina günlerinde yanıma geldi ve beraber kalıyoruz ailem ona o kadar güveniyor. Neyse nişanlım ev işlerinde bana yardımcıdır yemek de yapar genel olarak da tartışmalarımızda yapıcı taraftır gelir konuşur aramızı düzeltir. Tek sorun alkol uzun yıllardır sevgili olmamıza ragmen yanımda alkol aldırdığım nadirdir. Ortalama 3 4 haftada bir rakı içer ben de bu seferkinde mecbur kaldım önce dün hayır almıcaksın eve sokmucam alkol diyip aldırmadım kızdı bana ama almadı bugün de söyleyince hadi bi zevki var dedim ina etmedim
Devami

polis çağırmalı kavga olmuş galiba, pek anlayamadım ama :) nişanlıyken görmeniz iyi olmuş bunlar evliliğin fragmanı

Bu da kk nin en garipsedigim konusu sanırım .Kayınvalide ,görümce ,elti konularını anlıyorum da ,sonuçta onları secemiyorsun ,ama alkol almaya karşı olan birinin alkol alan biriyle birlikteligini bir türlü anlamıyorum.Kendin icmezsin ama yanında icilmesinden rahatsız olmazsin hadi tamam.Ama sizin yaptığınız, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu.Tamam onun yaptığı kötü ama sizin de aklınızda olsun ,alkol alan birine ,sen şimdi alkollusun,bak sarhoş oldun ,kendinde değilsin gibi cümleler zivanadan çıkarır.

Hayır dövmedi olive12 arkadaş bambaşka diyarlara gitti
iyice delirdi senle evlenmicem falan dedim al ara aileni dedi arıyordum teli elimden kaçırdı saçını falab çekmeye balladı

Masaya vurdu, kapılara vurmaya başladı. Bir de oturup size yorum yazıp, kendimce size yardım etmeye çalışıyorum. Saç çeken, bağıran, oraya buraya vuran kişi zaten şiddet göstermiş sayılmaz.
Yanılmışım...

Mutluluklar

Özünde iyi biri mi :olamaz: Kalbine sondaj yapın o zaman:kahve: Mümkünse içmediği veya ağzıyla içtiği zamanlarda yapın ama...

Masaya vurdu, kapılara vurmaya başladı. Bir de oturup size yorum yazıp, kendimce size yardım etmeye çalışıyorum. Saç çeken, bağıran, oraya buraya vuran kişi zaten şiddet göstermiş sayılmaz.
Yanılmışım...

Mutluluklar
İlginize teşekkür ederim ama saçımı değil kendi saçını çekti elbet bu da psikolojik şiddettir ama beni dövdü diyemeyiz değil mi? En azından şimdilik. İlerde o da olur muhtemelen...

Ben ailemin yanına gidemem o şehrine dönemez burda mahsur kaldık ne bok yicem afedersiniz şimdi yarın barışcaz bi şekilde ama korkuyorum iletde bi daha yaşamak istemiyorum nişan bozmak da cok üzücü konu uzun olur okumazsınız die parça parça yazdım

Sahi iyi etmişsin böyle daha kolay oldu ara tara derken :D
Tövbe estağfurullah.
Sen de mi içtin onunla acaba?

K.çıyla içiyor demek ağzıyla değil.
Evlenmekten vazgeçer misin bilmem, ama ayrılığı haketmiş o kesin.

Ben bir sey göremedim ki nolmuş yani hizli hizli karistirdiysa
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alkollu insana bak değiştin bak hareketlerin saçmaladı gihi şeyler deyince sapıyıto demek ki bokumu yiyesice. Cidden ailem onu o kadar seviyor ki gerçekten zor olacak ama kararlıyım şimdilik dünki korkum bana yetti

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alkollu insana bak değiştin bak hareketlerin saçmaladı gihi şeyler deyince sapıyıto demek ki bokumu yiyesice. Cidden ailem onu o kadar seviyor ki gerçekten zor olacak ama kararlıyım şimdilik dünki korkum bana yetti
Evet sonrasini simdi okudum bence ya ayrilik ya da amatem

Alkol alınca değişen diye bir şey yok. Alkol tüketen insan biraz cesaretlenir rahatlar sadece. Bildiği yabancı dili daha akıcı konuşur mesela hata yapmaktan korkmadığı için. Ama bildiği yabancı dili bakın, bilmediği değil. Nişanlınızın içinde var bu. Saç çekmeler bağırmalar. Daha aynı eve girdiğiniz ilk fırsatta bunu yapmış. Evlenince sizin "tapunuzu" alınca kim bilir neler yapar, düşünün.

Bizler de düzenli alkol tüketen insanlarız, haftada 1-2 kez üçer beşer bira içeriz. Daha özel günlerde şarap votka vs içeriz. Erkek arkadaşımın hayatında iki kez benim bir kez alkol komasına yakın bir düzeyde içmişliğimiz var. Erkek arkadaşımın baya baya alkolik olmuş dönemi var. Psikolojik sorunları nedeniyle. Ama bir kez bile birbirimize ses yükseltmedik. Hatta o alkolik döneminde ben de bundan hoşlanmadığımı vs söyledim. Bir kere büyük bir tepki vermedi.

Bunları neden anlattım, belli ki siz alkol tüketmediğiniz için alkolü canavar gibi görüyorsunuz. Bir bardak içince insanın kendini kaybettiğini, olmadığı bir kimliğe büründüğünü falan düşünüyorsunuz ama gercek bu değil. Ciddi madde kullanımı deseniz anlayacağım ama alkol böyle bir şey değil. Alkol sadece içeride yatanı ortaya çıkarır.

Siz istediğiniz kadar kışkırtın, içinde şiddet olmayan insan en fazla çekip gider bir yürüyüş yapar sakinler ya da geçer başka bir odaya kendi halinde takılır. Alkolü bahane edip içindekini çıkarmış bu adam. Bunu da "ya ben üzerine gittim, hak ettim" gibi düşüncelere girmeyin diye söylüyorum.

Herkes gerekeni yazmış zaten ben de ayrıldığım sözlümden tecrübeli biri olarak sana yazmak istedim. İnsan sarhoşken söyledikleri aslında içine attıklarıdır... Bunu asla aklından çıkartma. Ve daha kötüsü evlendiğinde nasıl olsa artık bu kız benim deyip size de fiziksel şiddet uygulaması muhtemeldir. Geleceğinizi görmek çok zor olmasa gerek. Allah şimdiden gerçek yüzünü göstermiş size. İlişkinize dışardan bir gözle bakmaya çalışırsanız olabilecekleri daha net görürsünüz.

Benimde malesef eşim böyle normalde iyi bir insandır ama ne zaman alkol alsa yanında kim varsa kavga etmeden ayrılmazlar.Tabi o an yanında ben varsamda benimlede kavgasını eder kırar döker ertesi gün özür dilerim aşkım olur. Ne zaman bir düğüne bir sünnete bir eğlenceye gitsek burnumdan getirir kavga etmeden eve geldiğimiz gün yoktur.Alkol alan biriyle almayan birinin evliliği çok zor oluyor gerçekten hele ki alkol alıp değişiyorsa hayatınız zindan olabiliyor

Back
X