Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Merhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım

Çocuğunla olan mecburi münasebetinden ötürü mü alkola başlaması seni rahatsız etti anlamadım...
Eski eşin değil mi neye başlıyorsa başlasın...
Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Henüz boşanmadan başka biriyle birlikte olmuş, siz başka bir erkekle birlikte olsaydınız bu süreçte eşiniz acaba der miydi?

Hiç sanmıyorum.

Hmm anladım üzücü bir durummuş...
Valla eşinin kişiliğini en iyi sen bilirsin anlık depresyondan dolayı mı böyle davranmış yoksa içinde vardı zaten fırsat bulunca yaptı mı diye karar verip ona göre davranmalısın... Depresyon ve anlık bir buhrandan kaynaklanıyorsa affedilebilir...

Merhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
Canım hiç uğraşıp da kendini yıpratma evladınla tertemiz bir hayata başla

Kesin bişey demek mümkün değil ki, bırakabilir de bırakmayabilir di.

Asıl mesela siz tamamen boşanmadan, size ihanet olması,başka birini hayatına alması.

Barış, barışma demek haddim değil fakat barışırsan bu ihaneti tekrarlamasa bile sen unutup eşine eskisi gibi bakıp sarılabilicekmisin?

Hazır ayrıyken kendini çok iyi tartıp biçmen lazım.

Şiddet uygulayan, aldatan adamı çocuğum var bahanesiyle affedeceksiniz buna eminim. Ama ben size olacakları söyleyeyim her şey tekrar edecek sadece. Sizi sadece aldatmamis yumruk vs de atmış . Böyle biri değişmez. Değişse de anlık değişir . Sonra tekrar eski haline döner . Gercekten böyle konularda tek uzuldugum çocuk oluyor off!

sana bu şartları koşan eşin seni aldatmış ve alkol almış?
çok aradın mı bu adamı?

Araya hülleci alman şart olmuş, bir de sen bak bakalım başka insanın tadına. Eğer hala bu pisliği istersen o zaman devam edersin.
Çok sinirlendim, afedersiniz pis herife bak ufak çocuğun var evinde barkında oturup ailene sahip çıksana! Ayrılır ayrılmaz şeyinin derdine düşmüş olmayınca karısına geri dönmüş. E senin gibi pisliği herkes çekmez tabi.

Back
X