- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet. Barışırsam alkol ve başka kadının tadına baktığı için ilerde sorun yaşar mıyım diyor.Tekrar barışıp bir araya gelme konusu mu bu? Anlamadım ben bir şey.
Evet. Barışırsam alkol ve başka kadının tadına baktığı için ilerde sorun yaşar mıyım diyor.
Merhaba içimi dökmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskançlığı ve öfke problemini daha fazla cekemedim, ona göre de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi çok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata göremiyorum, üstelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve içmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergün evden çıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı görünüyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek öğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile çağırsa ikinciye o bize gelsin sen çıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde sürekli perdeler kontrol edilirdi bi açıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri görürmüş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu çıktı çevir kafayı vs vs vs bunlar gibi öyle absürt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı çık hemen öfkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın üstüne yürür ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı sürecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi düşünüyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi özgürüm mesela ama burnumu camdan çıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava açtım hiç beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini söylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı
tek sorun alkol mu?Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Bosanmadan sevgilisi olmus ve ayni evde yaşamış bence alkolden daha büyük sorun bu. Daha bosanmadan nasıl sevgilisi olmuş ayni evde yaşamış keşke kanit toplasaydin. Donuna kadar alırdınHenuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?