Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

kesin bir sey demek mumkun degil ki.

Ama cok mu acele kararlar veriyorsunuz ikiniz de,

emin olmadan bosanmaya karar veriyorsunuz,
o daha bosanmadan sevgili ediniyor, ayriliyor size geri donuyor,
siz neden bosandiniz bilmiyoruum ama yeniden denesem mi diye dusunuyorsunuz.

Cozumlenecek bir probleminiz vardi ise neden bosanmaya karar verdiniz.

Yine dedigim gibi, kesin olmaz demem ben pozitif bir insanimdir, olabilecegine inanmak da isterim de,
bence bir oturup iyice dusunun,
kolay kararlar degil bunlar, aceleyle almamak gerekir.

vallahi canım ben sana uzuldum eşin hakkında yazmışsın ultra kıskanç babet giymeme bile izin vermiyor, watsapa profil resmi koydurmuyor arkadaşlarımın eşi görur diye falan diye?
gunah değil mi sana ya?
adam bunları yaptıktan çektirdikten sonra içkisini içsin, kadınlarla gununu gun etsin, sencağız da burda acaba bırakır mı diyosun.
herşey senin kararın tabi de,sence daha iyi bir hayatı haketmiyo musun?

Birde bunları size eşiniz mi söyledi nasıl haberiniz oldu. Size anlatıp birde barışma lafını ediyorsa pes yani.

Üste hayatınızla ilgili bir yorumda yapılmış, devam etmek istediğiniz hayat o mu? Eşinizi iki yüzli bir p.lik.

Yine bir konuya çok sinirlendim bugün.

Evet. Barışırsam alkol ve başka kadının tadına baktığı için ilerde sorun yaşar mıyım diyor.

Eski konularını inceliyordum anlamak için olayı ve dayak,cezalandırma da dahil büyük bir kısıtlama-yasaklar içinde geçen bir evlilik yaşamış:

Şimdi adam yaklaşık bu 10-12 aylık ayrılık sürecinde araya sevgililer sıkıştırmış, alkol malkol neyse...
Hayır bunu konu sahibi yapsa ne olacaktı? Kan çıkacaktı muhtemelen ve gelmiş barışmayı konuşuyor öyle mi?
Daha çok dayak için mi acaba?
Yazık ya, bi de bebek olmuş.

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
tek sorun alkol mu?
bence eşiinizle neden ayrırdınız bunun sorusu daha önemli

Boşanmak üzere olduğunuz bir adam var ve bu kişi boşanma aşamasında olmanıza rağmen sizinle geri barışma muhabbetleri yapıyor ama diğer taraftan da zaten boşanma aşamasındayız diye bunu bahane ederek sevgili yapıyor, onunla birlikte kalıyor, başkasına dokunuyor? Ve siz onunla barışma planları yapıyorsunuz? Midenizi, gururunuzu ve bu denli rahat oluşunuzu ayakta alkışlıyor size geri döndüğünüzde olamayacaksınız ama yinede eşinizle mutluluklar diliyorum.

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum

Sen adamın yaptığını yapsaydın acaba seninle oturup "küçük bebeğimiz icin bir araya gelelim" dermiydi?
Ve lütfen bozuk evlilikleri sürdürmek için çocukları bahane etmeyin iki tarafın da gerçekten değişmeye niyeti yoksa. Cünkü aksi takdirde aynı kötü evliliğe devam edersiniz. Aradaki tek. Fark adamın ara verip başka kadınla yatmış olması. Alkoldan cok onu aliskanlik etmesinden kork çünkü biliyor ki bebisi bahane ederek dönecek "yuvasi" var

Bosanmadan sevgilisi olmus ve ayni evde yaşamış bence alkolden daha büyük sorun bu. Daha bosanmadan nasıl sevgilisi olmuş ayni evde yaşamış keşke kanit toplasaydin. Donuna kadar alırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…