- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.414
- 598
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Kadına tesettür, kuran okuma, sosyal çevresini bırakma şartı koşup; ilk ayrılıkta sevgili bularaktan rakı şarabın dibini görmüş herif. Gözlerim neler okuyor öylesana bu şartları koşan eşin seni aldatmış ve alkol almış?
çok aradın mı bu adamı?
Söz verdim tutmakda zorlanıyorum ya tutarsın yada biter diyor...
Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya...www.kadinlarkulubu.com
O kadınlar pis donlarını yıkamıyor, yemeğini önüne koymuyor paşanın çünkü.İnşallah bilgisi ve tecrübesi olan yoktur çünkü gururlu bir kadın böyle bir şeyi kabul etmez. Adam her haltı yiyip yanınıza gelecek diye fikir mi alıyorsunuz? Siz bu süreçte erkek kedi ile aynı evde kalsanız neler yapardı size. Siz şimdi küçük bebeğim var, babasız büyümesin diyeceksiniz. O niye düşünmedi bunları. Başka kadınlarla gezdi tozdu hevesi geçti şimdi yanınıza gelmenin yolunu yapıyor
Aldatmayan kadın olmazdı asıl.Her depresyona giren aldatsaydı, sadık eş bulamazdık
HahahaAldatmayan kadın olmazdı asıl.
Size benzer şeyleri yaşamış birinden tavsiye hiç bir zaman değişmezler.. ve siz üzüldüğünüzle kalırsınız Sakın uzak durun derim ne gönlünüzü ne aklınızı yormayınHenuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Kadına tesettür, kuran okuma, sosyal çevresini bırakma şartı koşup; ilk ayrılıkta sevgili bularaktan rakı şarabın dibini görmüş herif. Gözlerim neler okuyor öyle
Tekrar evlenemezsiniz konu sahibi, sana bir hülle lazım. Eniştenin işine gelmeyecek ama napalım.
Siz yokken baskasıyla sevişmiş, gülmüş eglenmis. Keyfıne Bakmıs.Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Hülleyi duyunca ateist bile olur riyakar herif.değil mi ya?
o kadar dindar adamsan bunlar ne?
cidden gerçekten dine bağlı insanların adını batırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?