Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

Bosanmadan sevgilisi var ve her sey alenen mi yaşanıyor? Birlikte kaliyorlar ve bu sizin görebileceğiniz sekilde mi?

Allah askina salin ipini gitsin bu herif. Simartmayin bu hadsizleri. Benim de annem babam ayri. 4 kardesiz. Hayatimizin onemli donum noktalarinda konusup gorustuler. Yetti o kadari. Sehir disina kardesimi universiteye yerlestirmek, düğünlerimiz falan gibi ciddi konularda... bunun disinda enkaza dönmüs evlilikleri diriltmeye calismayin. En azindan bir taraf zindanda gibi yasar bu sekilde.
Salin gitsin.

Küçük yaşlardan beri beraberiz demişsiniz, insanlar bazı şeyleri tadında ve zamanında yaşamayınca tabiri caizse abartıyor. Kafanızda da asla soru olmasın bu biraz kendinizi düşünün. Madem bebeğiniz var ve bu bebeğe iyi şartlar sunmak istiyorsunuz o zaman barışmak bir seçenek bile olamaz.

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Ben olsam kabul etmem belki hastalık falan kaptı milletten ayrılma yoluna girdiysem kendi yoluma bakarım.

Aynı kitabı tekrar okumanın bir mantığı yok.

İnşallah bilgisi ve tecrübesi olan yoktur çünkü gururlu bir kadın böyle bir şeyi kabul etmez. Adam her haltı yiyip yanınıza gelecek diye fikir mi alıyorsunuz? Siz bu süreçte erkek kedi ile aynı evde kalsanız neler yapardı size. Siz şimdi küçük bebeğim var, babasız büyümesin diyeceksiniz. O niye düşünmedi bunları. Başka kadınlarla gezdi tozdu hevesi geçti şimdi yanınıza gelmenin yolunu yapıyor

Her depresyona giren aldatsaydı, sadık eş bulamazdık

Üstte arkadaşlar eski konuları yazmış. Bu herife geri dönersen, ona mecbur olduğunu ve daha iyi bir planın olmadı için bunu yaptığını bilecek. Sonrası eskisinden de beter olur. İkinci bir çocuk gelir dünyaya o da çile doldurur.
Aile uğraşmak istemediği için sana geri iteler. Sevgili denilen tipe bu yetersiz kalmış olabilir. Yoksa niye ayrılsın?
Alkolü ağzıyla içmeyi muhtemelen bilmiyordur, sonradan sardığına göre. mayası bozuk olanın mayasını ortaya çıkarır alkol, saydamlaştırır, alkolün arkasına saklanıp rezilleşir bu tarz kişiler. Yoksa alkolün sucu yok. karını eve kapat, kendin aleme git. Bu ne perhiz bu ne turşu. Hadi be sende. Tutarsız rezil.

Aynen bunu yazmaya girmiştim. Konu sahibi sende sevgili yap, sonra düşünürüz gerisini.

Çocuğunla olan mecburi münasebetinden ötürü mü alkola başlaması seni rahatsız etti anlamadım...
Eski eşin değil mi neye başlıyorsa başlasın...
Eşim dediğine göre ayrılıp sonra tekrar evlenmişler galiba.

Konu sahibi; sen yine de bir gözünü açık tut. Bir kere yapıp hayatına biri girdikten sonra bırakan da var, alışkanlığa bindiren de. Herşey için geçerli.

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum

Alkol almakta bir sey yok da sen de sevgili yapıp birlikte kalsaydın emin ol o da sana geri dönmeyi düşünürdü:)

Yıllardır hem fiziksel hem psikolojik şiddet gören bir kadın yazmış bunu, bu gözle bakın lütfen. Sağlıklı düşünebilse zaten böyle bir şeyi sormaz, direkt atar adamı hayatından.

Muhtemelen eşiniz iyi bir manipüle ustası. Kimbilir aklınızı ne gibi yalanlarla doldurdu. Ona bağımlı olmadığınızı idrak etmeniz lazım. Kendinize bu kötülüğü yapıp barışmayın onunla sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…