- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Ayrı ve dava açılmış olduğu için sevgilisi diyebiliyorum zor olsa da
eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar.
Ben olsam kabul etmem belki hastalık falan kaptı milletten ayrılma yoluna girdiysem kendi yoluma bakarım.Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
İnşallah bilgisi ve tecrübesi olan yoktur çünkü gururlu bir kadın böyle bir şeyi kabul etmez. Adam her haltı yiyip yanınıza gelecek diye fikir mi alıyorsunuz? Siz bu süreçte erkek kedi ile aynı evde kalsanız neler yapardı size. Siz şimdi küçük bebeğim var, babasız büyümesin diyeceksiniz. O niye düşünmedi bunları. Başka kadınlarla gezdi tozdu hevesi geçti şimdi yanınıza gelmenin yolunu yapıyorMerhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
İki yetmez, ikiden sonra başka kadınlar laızm. Belki 3 te akıllanır ya da hastalık falan kaparsa aklı başına gelir.Bence de ikinciyi yap ondan sonra ayrılırsınn.
Her depresyona giren aldatsaydı, sadık eş bulamazdıkHmm anladım üzücü bir durummuş...
Valla eşinin kişiliğini en iyi sen bilirsin anlık depresyondan dolayı mı böyle davranmış yoksa içinde vardı zaten fırsat bulunca yaptı mı diye karar verip ona göre davranmalısın... Depresyon ve anlık bir buhrandan kaynaklanıyorsa affedilebilir...
İlk okuduğumda aldatmış olarak anlamamıştım. İsyanlara girip alkole vurdu kafayı diye algıladımHer depresyona giren aldatsaydı, sadık eş bulamazdık
Adam başka kadınla yaşamış. Hala bebeğim için diyorİlk okuduğumda aldatmış olarak anlamamıştım. İsyanlara girip alkole vurdu kafayı diye algıladım
Aynen bunu yazmaya girmiştim. Konu sahibi sende sevgili yap, sonra düşünürüz gerisini.Araya hülleci alman şart olmuş, bir de sen bak bakalım başka insanın tadına. Eğer hala bu pisliği istersen o zaman devam edersin.
Çok sinirlendim, afedersiniz pis herife bak ufak çocuğun var evinde barkında oturup ailene sahip çıksana! Ayrılır ayrılmaz şeyinin derdine düşmüş olmayınca karısına geri dönmüş. E senin gibi pisliği herkes çekmez tabi.
Eşim dediğine göre ayrılıp sonra tekrar evlenmişler galiba.Çocuğunla olan mecburi münasebetinden ötürü mü alkola başlaması seni rahatsız etti anlamadım...
Eski eşin değil mi neye başlıyorsa başlasın...
Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?