• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

Kafanız karışık belli. Bir hata etmiş düzelir mi diyorsunuz. İçinde olduğunuz süreç kolay değil. Mantıklı düşünemiyor olmanız bu yüzden.
Resmî olarak boşanmadan sevgili yapan bir adam düzelmez. Demekki eğilimi varmış ki en ufak boşlukta değerlendirmiş, özünü ortaya koymuş.
Siz ayrılma sürecindeyim deyip sevgili buldunuz mu? Eminim ki hayır. O zaman resmî olarak hala eşiniz olan kişinin de, kesin boşanma olmadan gidip gününü gün etme hakkı yoktu.
Değişeceğini sanmam, böyle kabul ederseniz de ileride daha rahat aldatır.
Adam çekomastik silikon gibi, 2 gün boşluk görmesin. Piyuwwww diye dolduruyor hemen boşluğu.

Kapalılığı ve kuran okumayı şart koştuğun bir kadından ayrılıp hemen ardından alkole başlamak ve başka kadınların koynuna girmek yüzsüzlük ve riyakarlıkta kaçıncı seviye?

Konunun detaylarına girdikçe benim midem bulandı. Konu sahibininki konya ovası olmuş.
İmam nikahı kıydım der şimdi herif. Rakı balık eşliğinde üstelik. Bayılırım.

Tek tek yanıt yazamadim ama umarım görebilirsiniz. Herkes daha resmi boşanma olmadan sevgili edinmesine ve bunu kabul etmeme tepki göstermiş ama anlamadığım bir şey var; birkaç ay önce burada benzer bir konuda herkesin “ dava açılmış, birbirinizden vazgeçmişsiniz, boşanma gerçekleşmese de tarafların ilişkisi olabilir bence” dedi. Bana da o düşünce mantıklı geldiği için o şekilde sindirebildim.

Tek tek yanıt yazamadim ama umarım görebilirsiniz. Herkes daha resmi boşanma olmadan sevgili edinmesine ve bunu kabul etmeme tepki göstermiş ama anlamadığım bir şey var; birkaç ay önce burada benzer bir konuda herkesin “ dava açılmış, birbirinizden vazgeçmişsiniz, boşanma gerçekleşmese de tarafların ilişkisi olabilir bence” dedi. Bana da o düşünce mantıklı geldiği için o şekilde sindirebildim.
Yoooo, orda çok az kişi böyle bir fikir beyan etmişti. Asıl mesele şu ki, sen boşanma davası sonuçlanmadan sevgili yapsan ne olurdu?

Herkes dediğiniz kim? Çoğunluk böyle düşünmüyor bu konularda. Genelde boşanmayı bekleyin deniyor. Ayrıca her ilişki farklıdır ,siz böyle birşey yapsaydıniz ne olurdu mesela, hiç düşündünüz mü?

Sizin tek sorununuz bu da değil, resmen hapis hayatı yaşıyorsunuz evliliğinizde, hakaret ve şiddet var.

Ve eşiniz başınızı zorla kapatıp, sizi evden çıkarmazken, alkol alip evlilik dışı ilişki yaşıyor. Eşiniz için çok şey yazılır burada. Dönülmez böyle bir insana ve evliliğe.

Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz?

Son düzenleme:
Yoooo, orda çok az kişi böyle bir fikir beyan etmişti. Asıl mesele şu ki, sen boşanma davası sonuçlanmadan sevgili yapsan ne olurdu?
Asla geri dönmezdi, kendi açısından erkeğini elinde tutamadin olarak bakıyor. Yani aslında ben bu adamın dönülecek bir tarafı olmadığını biliyorum da kendim de ayrı anne baba çocuğu olarak kötü bir çocukluk ve gençlik geçirdiğim için kendi çocuğumunda aynısını yaşamasını istemedim. Bu sebeple oluruna bakmaya çalıştım

Herkes dediğiniz kim? Çoğunluk böyle düşünmüyor bu konularda. Genelde boşanmayı bekleyin deniyor. Ayrıca her ilişki farklıdır ,siz böyle birşey yapsaydıniz ne olurdu mesela, hiç düşündünüz mü?

Sizin tek sorununuz bu da değil, resmen hapis hayatı yaşıyorsunuz evliliğinizde, hakaret ve şiddet var.

Ve eşiniz sizin başınızı zorla kapatıp, sizi evden çıkarmazken, alkol alip evlilik dışı ilişki yaşıyor. Eşiniz için çok şey yazılır burada. Dönülmez böyle bir insana ve evliliğe.

Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz?
Zorla kapatmayla ilgili konu bana ait değil. Buraya etiketleyen arkadaş yanlış anladı galiba. Onun dışında diğer dedikleriniz doğru. Aslında biraz da zor durumdayım. Annem babam ayrı. Babam ortada yok. Annem başkasıyla evli. Annemin evinde yabancı bir adamın evinde gibi rahatsızım. Yani şöyle söyleyim erkek olan bir eve süresiz misafirliğe gitmek gibi

Asla geri dönmezdi, kendi açısından erkeğini elinde tutamadin olarak bakıyor. Yani aslında ben bu adamın dönülecek bir tarafı olmadığını biliyorum da kendim de ayrı anne baba çocuğu olarak kötü bir çocukluk ve gençlik geçirdiğim için kendi çocuğumunda aynısını yaşamasını istemedim. Bu sebeple oluruna bakmaya çalıştım
Asıl bu adamla kalırsan çocuğunun kötü bir hayatı olacak. Kızın varsa böyle bir baba figürü hayatında olduğu için ilerde kendisine böyle davranan erkekleri seviyor sanacak. Senin kaderini yaşayacak yani. Oğlun varsa da babasının huyunu alacak. Bunu mu istiyorsun?

Yahu kadını niye bu konuda eleştiriyorsunuz, kimi için bu sorundur kimi için değildir. Kadının sorduğu akıl almak istediği konu başka... ben sizin sorudğunuz kısma cevap vereyim. Siz barışınca her şey ilk günlerdeki gibi ilerlemez araya zaman girdikçe ilişki tekrar iniş çıkış yakaladıkça tekrar başlama ihtimali olur bana göre. Denenmişi deneme derler ben buna katılıyorum.

Ben o herkese dahil degılım.
Bosanma davası surerken sevgili bulup zevkine keyfıne bakanlardan tazminat ıstensın donuna kadar alınsın kafasındayım.

Merhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
Esimin akrabasi aynen bu durumu yasadi birde oglu vardi.Ayrildilar adam baskasiyla evlendi.Adam tekrar karisina döndû sonra ama dersini almis sekilde.Baristilar adamin bosanmasi tekrar nikah derken bir de kizlari oldu.Cok sukur 4 yildir her sey iyi.
Ama tabi bilinmez herkesin huyu kisiligi farkli farkli

Zorla kapatmayla ilgili konu bana ait değil. Buraya etiketleyen arkadaş yanlış anladı galiba. Onun dışında diğer dedikleriniz doğru. Aslında biraz da zor durumdayım. Annem babam ayrı. Babam ortada yok. Annem başkasıyla evli. Annemin evinde yabancı bir adamın evinde gibi rahatsızım. Yani şöyle söyleyim erkek olan bir eve süresiz misafirliğe gitmek gibi
"Aynı şeyleri yaşamışız, bana da kapalılık şartı ve kuran kursunda eğitim alma, arkadasları bırakma, makyajı bırakma, sosyalliği bırakma gibi şartlar koşuldu kabul ettim aşırı mutsuz oldum ve ayrıldık, cocuk yapmayın o evlilik yürümez. "

Bu sizin o konuya yazdığınız mesaj. Size Kur'an kursunda eğitim şartı koşan adamın yaptığına bakın hele. Böyle riyakar insanla yaşanmaz. Size değer vermiyor, hayatınızı ipotek altına almis. Hareket ve şiddet var birde.

Annenizin eşinden çok daha sıkıntılı yanında yaşanmayacak bir insan değil mi kendisi?
Orada da yaşamak zordur kabul ediyorum ama bu şekilde geri dönerseniz daha kötü şeyler yaşayacağınız çok ortada.

Çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmanın yollarını arayın.

Size bu kötülüğü yapan bir adamla geleceğiniz olamaz. Unutacağınızı sanmıyorum. Hayatınız şu an olduğundan daha da kötü olacak. İyi bir şey düşünemiyorum. Siz bağislayabileceginize kanaat getiriyorsaniz tekrar düşünün. Ama mutlaka bir B planınız olsun her şeye hazırlıklı olun.

Back
X