Bidaha icmezsen sorun kalmaz. Neyse. Alkol sahte olabilir mi bu ihtimali de düşün bence . Birçok kişi ölüp gidiyor. Bende hastaneye gitHerkese merhaba, dün gece alkol aldım ve sabahtan beri çok fazla mide bulantısı ve affedersiniz kusma ile uğraşıyorum. Evde de tek başıma olduğum için ne yapsam bilemedim. İlk defa böyle oluyor. Özellikle kusmaya ne iyi gelir bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? İlaç almaya da çekindim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayy gerçekten mi? 35 lik votka içtim. Güvendiğim bir tekelden aldım aslında. Vişne suyu ile içtim aslında.
Normalden biraz daha fazla içtiğim için mi oldu acaba ya? Hala kusmam devam ediyor. Ne yapsam bilemedim. Bulanti hapı alsam mı ki şimdi?
Bende bunu deneye gelmistim.Alka selzter yarım saate bebek gibi olursun
Hiç yatmadan önce denemedim ya işe yarıyor muBende bunu deneye gelmistim.
Alkol alindigi gece yatmadan icerseniz sabaha alkol almamis gibi uyaniyorsunuz hatta
Acı türk kahvesi… alkol kaçak olmasın ilk defa neden böyle bişey oldu acabaHerkese merhaba, dün gece alkol aldım ve sabahtan beri çok fazla mide bulantısı ve affedersiniz kusma ile uğraşıyorum. Evde de tek başıma olduğum için ne yapsam bilemedim. İlk defa böyle oluyor. Özellikle kusmaya ne iyi gelir bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? İlaç almaya da çekindim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Normalde bu kadar içmezdim bir de çok sek içtim. Yemek falan da yemedim.Acı türk kahvesi… alkol kaçak olmasın ilk defa neden böyle bişey oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?