Alkol sonrası mide bulantısı

Bidaha icmezsen sorun kalmaz. Neyse. Alkol sahte olabilir mi bu ihtimali de düşün bence . Birçok kişi ölüp gidiyor. Bende hastaneye git

ImTheDevil dediği Alka selzter işe yarar dedi. Bu gece gözetim altında bulunun.

Herkese teşekkür ederim. Yarın sabah hastaneye giymeyi düşünüyorum. Ve dediğiniz Alkaselzer veya muadilini alayım

banada oluyordu eskiden simdilerde cok nadir oluyor, geçer bünye alisik degilse o yüzdendr yapabilir toz kahve yutun yada sade aci bir türk kahvesi gecirir.

Baş ağrısı varsa yeteri kadar su içilmediği için olur, mide bulantısını ise kızarmış ekmek güzel geçirir. Hatta bir daha içeceğinizde tuzlu kraker, etimek gibi bir şey yerseniz bulantıyı çok büyük ihtimalle engeller.

Eşimde aynı şikayet oldu alkol sonrası kusma siddetli geçmeyen bulantı iki gün felan geçmedi hatta serum felan vuruldu geçmedi safra kesesinde taş varmış aldirdi keseyi ondan dolayı oluyormuş sizi bilememdim bir dahiliyeye gidin

Muhtemelen fazla kaçırmışsınız o yüzden sarsmış. Yarına geçmesi lazım.
Kraker gibi bastıracak şeyler yeyin ve dinlenin.

Acı türk kahvesi… alkol kaçak olmasın ilk defa neden böyle bişey oldu acaba

Acı türk kahvesi… alkol kaçak olmasın ilk defa neden böyle bişey oldu acaba
Normalde bu kadar içmezdim bir de çok sek içtim. Yemek falan da yemedim.
Alkol kaçak değildi bence, bandrollü falandı ve güvenli bir yerden almıştım. Bilmiyorum başka nelere bakmak lazım? Şu an iyiyim. Zaten bir süre alkolü düşünmek bile istemiyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…