alkol sorunu nolur yardım edin :(

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
Merhaba kızlar kafam çok karışık, erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ve akrabalarıyla benimde annem biliyor artık babama söylemem ve tanışma olması için beni bekliyorlar lakin çok sık alkol içtiğinden şüpheleniyorum.Karşı değilim oturup bizde içiyoruz ayarında kalıyor ama sonra ben yanında olmayınca belki devam ediyor her gün ben onu takip edemem ki, ama telde konuşunca anlıyorum konuşmasından saçmalıyor ve hala inkar ediyor bak arkadaşlarınla içeceksen söyle kızmam diyorum.. bazen söylüyor ,bazen de söylemiyor bence içmedim diyor ama belli konuşmasından, erken uyumasından, gereksiz bir şeyi büyütmesinden, hemen sinirlenmesinden anlıyorum ve ben çok korkuyorum arkadaşlarıyla içip içip eve gelir bağırır çağırır diye(alkollü
sinirlenebiliyor çabuk ve ses tonu yükseliyor baya) asla yapmam diyor haftada 1 diyor o da seninle diyor ama inanmıyorum çünkü çok evlenmek ve çocuk yapmak istiyor ailesi de acele ediyor.. Öyle bir inkar ediyor ki sanki ben paranoya yapıyorum kanıtlayamadığım için kendimden şüphe etmemi istiyor bence çünkü akşam saati ben evden çıkıp yanına gidip anlayamam bunu biliyor.Evlensek huzurumuz kalmaz diyorum.Bana söylese ben sürekli içiyor bu diye düşüneceğim diye saklıyor bence :( Alkol haricinde çok ilgili bir insan çok hevesli evlenmeye düğüne her gün plan yapıyor heyecanlı çocuk için ailelerimiz için ama bu huyu çileden çıkarıyor acaba tamamen bende bıraksam ona da bırak mı desem 30 yaşında bırakacağını asla zannetmiyorum.Ayarında bırakmadığı için yoksa alkole karşı değilim bi akıl verin belki hayatımın kararını alacağım ya pişman olursam hiç huzurumuz kalmazsa ailemin yanına geri dönmek :((

Ne kadar süredir birliktesiniz?
Birbirinizi yeterince tanıyamamışsınız sanırım daha güvenmediğinize göre, biraz daha düşünün tanıyın birbirinizi evlenmek için.

Ne kadar süredir birliktesiniz?
Birbirinizi yeterince tanıyamamışsınız sanırım daha güvenmediğinize göre, biraz daha düşünün tanıyın birbirinizi evlenmek için.
çok eskiden tanıyordum görüşmüyorduk pek şimdi 4 ay oldu ilişkiye başlayalı direk evlenmek amaçlı

çok eskiden tanıyordum görüşmüyorduk pek şimdi 4 ay oldu ilişkiye başlayalı direk evlenmek amaçlı
4 ayda evlilik kararı alınmaz ki, görüşmeyince tanıyamazsınız çok eskiden tanımanızın önemi yok.
Alkole karşı biri olmadığınız halde kafanızda soru işaretleri varsa tanıyın birbirinizi, acele etmeyin.

4 ayda evlilik kararı alınmaz ki, görüşmeyince tanıyamazsınız çok eskiden tanımanızın önemi yok.
Alkole karşı biri olmadığınız halde kafanızda soru işaretleri varsa tanıyın birbirinizi, acele etmeyin.
ne kadar daha tanımam gerek bu sırada bize tanışmaya gelsinler mi

ne kadar daha tanımam gerek bu sırada bize tanışmaya gelsinler mi

Ne kadar daha tanımanız gerek onu ben bilemem, onu siz anlarsınız. Ne zaman kafanızda soru işaretleri kalmaz, ona her konuda güvenebileceğinizi hissedersiniz, onunla bir ömür paylaşmaya hazır olursunuz o zaman evlenirsiniz.
Hemen söz,nişan için adım atılmayacaksa tanışsınlar ailenize bağlı.

Eğer sabahları agresifse bence bünye artık bağımlı bunu uzmanlar daha iyi anlatacaktır,ama inkardan,arkadaşlarıyla gelip bağırıp çağırmasından korkuyorsan,korkabileceğin çok daha vahim şeyler de yaşanabilir!
Bazı konulara nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum,eşimle sevgiliyken o da içerdi ama ne agresifliği ne inkarı ne de laf ağzına dolaşır bir durumu da olmadı;şimdi içemiyor çünkü wc de sabahlıyor:)))oldum olası bağımlı olduğunu düşündürtmedi ama tam tersi olsaydı sanırım evlilik kararımı tekrar gözden geçirirdim!

Ailesininde bu kadar acele istemesi bence alkol yuzunden.ve bayagi ileri duzeyde ki,sizinle basini baglayip, o kizcagizi da yakalim diyorlar duzelir belki umudu ile.ama duzelmez.4 ayda evlenilmez.

Ailesininde bu kadar acele istemesi bence alkol yuzunden.ve bayagi ileri duzeyde ki,sizinle basini baglayip, o kizcagizi da yakalim diyorlar duzelir belki umudu ile.ama duzelmez.4 ayda evlenilmez.
banada öyle geliyor ben mi kuruyorum inan bilmiyorum bazı insanlarda diyor şu zamanda herkesin sorunu var çocuk ilgileniyor değer veriyor bırakma diyor göz göre göre de ateşe yürünmez ki

Bile bile lades deme; saçma sapan konuşuyor, bana bağırıyor diyorsun...muhtemelen dediğin gibi sık sık sarhoş oluyor, he olmuyorsa da 30 yaşında adamın ne saçma sapan konuşması ne de size bağıracak kadar saygısız olması kabul edilemez; üstelik henüz sadece 4 aylık bir ilişkiymiş

alkol deyince benim aklımda çok kötü anılar canlanıyor. elimden gelse tüm alkolleri yok ederim. bence hayatınızı mahvetmeyin.

alkol deyince benim aklımda çok kötü anılar canlanıyor. elimden gelse tüm alkolleri yok ederim. bence hayatınızı mahvetmeyin.
düzelme ihtimali olabilir düzenli hayat diye uğraşıyorum bırakmakta istemiyorum ama çok ilgili ondan biraz daha deneyip ilişkiyi sürdürmem gerek sanırım

bence içmedim diyor ama belli konuşmasından, erken uyumasından, gereksiz bir şeyi büyütmesinden, hemen sinirlenmesinden anlıyorum ve ben çok korkuyorum arkadaşlarıyla içip içip eve gelir bağırır çağırır diye(alkollü
sinirlenebiliyor çabuk ve ses tonu yükseliyor baya)
(

tekrar düşünün derim
ve tek erkek olmadığını hatırlatırım

düzelme ihtimali olabilir düzenli hayat diye uğraşıyorum bırakmakta istemiyorum ama çok ilgili ondan biraz daha deneyip ilişkiyi sürdürmem gerek sanırım

benim rahmetli babam bir bira, iki bira derken alkolik oldu. 3 tane kız çocuğu ve babamla annemin hayatı kabusa döndü. çok zor günler yaşadık. en sonunda zorla hastaneye yatırdık. komşumuz doçentti Allah razı olsun ondan. yardımcı oldu. babamı hastanede bağladılar yatağa. günlerce ilaç tedavisi gördü. biz 3 çocuk rezil annem rezil çok zordu çok. en sonunda tedavi işe yaradı ve babam alkolü bıraktı. ama ne yazık ki ciğeri iflas etmişti. annemin bakımıyla 15 yıl yaşadı. 54 yaşında vefat etti ciğeri yüzünden. alkol kullanmadı 15 yıl ama etkisi geçmedi. ha hayatımız iyi şu an ama çok izleri var hala. o yüzünden dikkat edin siz.

Merhaba kızlar kafam çok karışık, erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ve akrabalarıyla benimde annem biliyor artık babama söylemem ve tanışma olması için beni bekliyorlar lakin çok sık alkol içtiğinden şüpheleniyorum.Karşı değilim oturup bizde içiyoruz ayarında kalıyor ama sonra ben yanında olmayınca belki devam ediyor her gün ben onu takip edemem ki, ama telde konuşunca anlıyorum konuşmasından saçmalıyor ve hala inkar ediyor bak arkadaşlarınla içeceksen söyle kızmam diyorum.. bazen söylüyor ,bazen de söylemiyor bence içmedim diyor ama belli konuşmasından, erken uyumasından, gereksiz bir şeyi büyütmesinden, hemen sinirlenmesinden anlıyorum ve ben çok korkuyorum arkadaşlarıyla içip içip eve gelir bağırır çağırır diye(alkollü
sinirlenebiliyor çabuk ve ses tonu yükseliyor baya) asla yapmam diyor haftada 1 diyor o da seninle diyor ama inanmıyorum çünkü çok evlenmek ve çocuk yapmak istiyor ailesi de acele ediyor.. Öyle bir inkar ediyor ki sanki ben paranoya yapıyorum kanıtlayamadığım için kendimden şüphe etmemi istiyor bence çünkü akşam saati ben evden çıkıp yanına gidip anlayamam bunu biliyor.Evlensek huzurumuz kalmaz diyorum.Bana söylese ben sürekli içiyor bu diye düşüneceğim diye saklıyor bence :KK43: Alkol haricinde çok ilgili bir insan çok hevesli evlenmeye düğüne her gün plan yapıyor heyecanlı çocuk için ailelerimiz için ama bu huyu çileden çıkarıyor acaba tamamen bende bıraksam ona da bırak mı desem 30 yaşında bırakacağını asla zannetmiyorum.Ayarında bırakmadığı için yoksa alkole karşı değilim bi akıl verin belki hayatımın kararını alacağım ya pişman olursam hiç huzurumuz kalmazsa ailemin yanına geri dönmek :KK43:(
alkol ve mutluluk....yanlış yaparsınız...evlenmeyin bence.

Back
X