alkol beni korkutan bir konu günahı sevabı ilgilendirmez kimseyi ama nişanlın evet cevabını vermişse bu amca dayı da olur arkadaş da olur toplanır toplanır içerler.Bunun sonu yok yani baştan tavrını koymalısın tatlımMerhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
Hiç hoş bi şey değil karşı çıkın içki içilen evde huzur olmaz bereket olmaz hiç bişey olmaz.Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
sürekli olmasından çekinmiş sanırım ben öyle anladım. hani evde toplanıp toplanıp içecekler diye bir sıkıntı var ortada sanırımİckiye karsi degilim ben de icerim
Ama sizin durumunuzda olsam ne derdim nasil davranirdim bilemiyorum
Sunu diyebilirim ama esin icki kullaniyor sen kullanmiyorsan ,herkes kendi bildigini yapar herkes birbirine saygili olur, olmalidir
Siz icmiyorsunuz diye esiniz de mi icmemeli?veya icki icen misafiri eve mi almamalisiniz? Bunlar yanlis bence
Ay gozumun onune getiremedim oyle bir ortamisürekli olmasından çekinmiş sanırım ben öyle anladım. hani evde toplanıp toplanıp içecekler diye bir sıkıntı var ortada sanırım
O noktada sürekli sürekli toplanıp çay da içseler rahatsız olmalı konu sahibi ..sürekli olmasından çekinmiş sanırım ben öyle anladım. hani evde toplanıp toplanıp içecekler diye bir sıkıntı var ortada sanırım
şekerim erkek kafasıyla düşünürsek ne maçı biter ne de maç özeti onlar için en kutsal gün maç günü sonuçtaAy gozumun onune getiremedim oyle bir ortamiinsanlr neden surekli evde toplansin da icsin ki ozel gunlerde icilir bence
aynen şekerim de içince dağıtacaklar sonuçta bilmiyorum benim gözümde çok farklı canlanıyor olaylarO noktada sürekli sürekli toplanıp çay da içseler rahatsız olmalı konu sahibi ..
Akraba, misafir gelir elbet ama sıklığı çiftlerin ortak kararında olur, ona göre davet ederler.
Davet almadan da gelmek tuhaf bir durum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?