ALKOL.....

GazelSm

Şükür Allahıma..
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
345
669
53
Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?

alkol beni korkutan bir konu günahı sevabı ilgilendirmez kimseyi ama nişanlın evet cevabını vermişse bu amca dayı da olur arkadaş da olur toplanır toplanır içerler.Bunun sonu yok yani baştan tavrını koymalısın tatlım

İckiye karsi degilim ben de icerim
Ama sizin durumunuzda olsam ne derdim nasil davranirdim bilemiyorum
Sunu diyebilirim ama esin icki kullaniyor sen kullanmiyorsan ,herkes kendi bildigini yapar herkes birbirine saygili olur, olmalidir
Siz icmiyorsunuz diye esiniz de mi icmemeli?veya icki icen misafiri eve mi almamalisiniz? Bunlar yanlis bence

Benim kendi aile çevremde içen kimse yoktur. Ama eşimin ailesi tam tersi amcası falan çok içer.

Eşime evlenmeden önce açıkça dedim eve hiç bir şekilde alkol sokmam haberin olsun diye. Açık ve net bir şekilde söylediğim için eşim bişey demedi. İçen arkadaşları bile bize geldiğinde kahve içiyor :) amcası falan gelcekse içip gelmiş oluyor. 1 buçuk yıldır evliyiz eve daha hic alkol girmedi. Kokusundan çok rahatsız oluyorum. Sigara içmek isteyene de balkonu gösteriyorum

Eşim alkol kullanmiyor bende öyle bu yaşıma geldim ağzıma sürmedim ama içki icsede eşim istemezdim kesin ve net kararım eşim çalışkan içki sigara kumar olmamasından dolayı seçtim. Evet başka sorunlarimiz var

Hiç hoş bi şey değil karşı çıkın içki içilen evde huzur olmaz bereket olmaz hiç bişey olmaz.

Benim ailem gelir içer . Eşimin ailesinin böyle bir kültürü yok. Olsaydı onlar da gelir içerdi.

Alkole bakış açım sizinkinden çok farklı olduğu için ben bir sakınca görmezdim. Zira ben de alkol alıyorum.

Diğer konuda ise eşinin ailesinin sizin görüşmenizi baltalamaya hakkı yok. O noktada gerekeni yapmalı nişanlı bey..

sürekli olmasından çekinmiş sanırım ben öyle anladım. hani evde toplanıp toplanıp içecekler diye bir sıkıntı var ortada sanırım

Hayir, Esim arkadaslariyla bir iki icebilir nerde ne ictigi beni ilgilendirmez ama eve asla alkol sokmam.

Nerden buluyosunuz boyle sorunlu adamlari yarin evlendiginizde sihirli degnek tum olumsuzluklari guzellestirmeyecek biliyorsunuz degil mi?

Yok canim yaa uzak dur bence alkol icin adamdan hayir gelmez

Ardına bakmadan kaç canım, özel günde falan kendi kendine alkol almak neyse de başkalarının senin evinde toplaşıp alkol alması durumu kabul edilemez... Bir kere başlanırsa önünü alamazsın, çok çirkin şeyler yaşanabilir Allah korusun...

niye öyle bir soru soruyorsun ki, direkt biz evlenince evde içirtmem haberin olsun derdim ben olsam.

öyle sorunca sanki karar senin, ben sadece öğrenmek istiyorum gibi olmuş.

sürekli olmasından çekinmiş sanırım ben öyle anladım. hani evde toplanıp toplanıp içecekler diye bir sıkıntı var ortada sanırım
O noktada sürekli sürekli toplanıp çay da içseler rahatsız olmalı konu sahibi ..

Akraba, misafir gelir elbet ama sıklığı çiftlerin ortak kararında olur, ona göre davet ederler.

Davet almadan da gelmek tuhaf bir durum ..

Ay gozumun onune getiremedim oyle bir ortamiinsanlr neden surekli evde toplansin da icsin ki ozel gunlerde icilir bence
şekerim erkek kafasıyla düşünürsek ne maçı biter ne de maç özeti onlar için en kutsal gün maç günü sonuçta

Senin derdin bu mu yani?

Evlenecegin adam bir garip, bir cins ama senin derdin ote beri gelip evimzide icecek mi????

Onceki konunu okudum, nisanlin cok garip, kafadan cizik hafifce. Senin derdin ailesinin icki icmesi??? Garip bir kafa.

aynen şekerim de içince dağıtacaklar sonuçta bilmiyorum benim gözümde çok farklı canlanıyor olaylar

Benim evimde hiç kimseye içirtmem Eşime bile(alkol kullanmaz ama kullansa bile)Çok katıyım bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…