- 23 Ağustos 2012
- 51.889
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.743
- 898
Garipligi elbet vardır...
Cünkü Farklı Adetlerde olan 2 İnsan Var....
Allah herkesin Kalbine Göre Versin....
Evlilik Cok zor Kuruluyormuş Bunu Anladım...
He vallaaynen şekerim de içince dağıtacaklar sonuçta bilmiyorum benim gözümde çok farklı canlanıyor olaylar
maç muhabbeti falan olursa hele offHe valla
Surekli toplanmak problem bence icilen sey degil
5 sayfada 5 kere belirtmişsin yetmez mi bu kadarı,tamam haklısın demesini mi bekliyorsun?Yine de sen bilirsin ama ben bu cocugu hic begenmedim.
Umarim pisman olmazsin.
maç konusundan Allahtan soorunumuz yok :)maç muhabbeti falan olursa hele off
o zaman iyi çok şükürmaç konusundan Allahtan soorunumuz yok :)
Arkadas sorunuda yok :)
5 sayfada 5 kere belirtmişsin yetmez mi bu kadarı,tamam haklısın demesini mi bekliyorsun?
Hayır, çok haklıymışsın Cherry diyip ağlayarak ayaklarıma kapanmasını bekliyorum.
Hislerinizin doğru olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz,birebir tanımadan,O kişiyle konuşmadan,klavye başında insan sarrafı olunabiliyor mu?Kaldı ki sizin hayatınızda ki kişi de belki başkalarına göre yanlış bir seçim olacak.Hayır, çok haklıymışsın Cherry diyip ağlayarak ayaklarıma kapanmasını bekliyorum.
Tövbe tövbe , istediğimi yazarım. Hatta bu konuda daha çok yazarım çünkü bu kzıın göz göre göre hata yapmasına gönlüm razı değil. 100 kere yazsam az.
Hislerinizin doğru olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz,birebir tanımadan,O kişiyle konuşmadan,klavye başında insan sarrafı olunabiliyor mu?Kaldı ki sizin hayatınızda ki kişi de belki başkalarına göre yanlış bir seçim olacak.
zeholll a sorun mesela.
Burda kime bu adamın bir numarası var dur düşün dediysem hepsinden bir pislik çıktı.
Kızın açtığı konuları taarfsız okuyun, anlarsınız. Kaza geliyorum diyor çoğunlukla.
Sen bu kişiyle evlenicen mi ciddn her şeyini sorun ediyorsun kendine acımıyorsan bize acı, evlenınce açıcağın konuları hepimiz tahmin ediyoruz göz göre göre yakma kendını , birde seni düşünüp uyaranlara trip atıyorsun evlenınce gelip bdv ye ağlama diye uğraşıyoruz iyi düşün.
Benim kendi öz babam bize alkollü olarak gelir ve ben de bundan rahatsız olduğumu söylerim ama dinlemez gene gelir öyle. Hiç düşünmez bu kadının eşi bişey dermi diye. Şahsen kayinbabamin gelip benim evimde içki İçmesi beni çok rahatsız eder. Gene kendi babam abimin evinde gider içerdi ben utanırdim yengem den.Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
Niye duzgun bi iliski olmasin ki? Ben bosanmis biri oldugum halde inanıyorum, Allah'in izniyle duzgun bi iliski olabilecegine.. Boyle inanirsan her arızaya boyun bukersin, olmayacak seyi kabullenirsin..Bakın Yazdıklarınızdak bi kötülük Olmadıgını biliyorum...
Biraz Önce yazdım... Aklıma Cok takıldı Konusabilirmiyizz Diye. Screen Shot yapıp Atacagım..
İstesem... Yoluma Getire bilirim.
Sözlüm Hep diyor Ben Senin Yolundan Gitmek İstiyorum Diye.
Facesini bile kapattırdım kullanmıyor artık.
ben kullanıyorum...
Düzgün bi ilişki olmuyormuş bunu anladım....
biyerde pürüz cıkıyor....
yoruldum artık yazmadıgım okadar cok şey varkı.....
Tabii,art niyetle yapmamışsındır da bu kadar ısrar etmenin, kötü de kötü demenin gereği yokzeholll a sorun mesela.
Burda kime bu adamın bir numarası var dur düşün dediysem hepsinden bir pislik çıktı. Konu sahibeleri hep, once bana benim nisanlim cok iyi sacmalama yazdilar. Sonra olaylar patlayinca sen hakliymissin, soylediklerimizi geri aliyoruz dediler.
Kızın açtığı konuları tarafsız okuyun, anlarsınız. Kaza geliyorum diyor çoğunlukla. Kiz adamin her seyinden sikayet ediyor, bu nasil bir evlilik olur ki?
Ben sadece uyarimi yaparim, dur dusun derim. Sebebini de yazarim. Bazen sakin evlenme dedigim de olur. Karar konu sahibelerine kalmis tabi, hayatlarini benim fikirlerime gore yonlendirsinler demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?