ALKOL.....

Garipligi elbet vardır...
Cünkü Farklı Adetlerde olan 2 İnsan Var....
Allah herkesin Kalbine Göre Versin....
Evlilik Cok zor Kuruluyormuş Bunu Anladım...

Yine de sen bilirsin ama ben bu cocugu hic begenmedim.
Umarim pisman olmazsin.

5 sayfada 5 kere belirtmişsin yetmez mi bu kadarı,tamam haklısın demesini mi bekliyorsun?

Hayır, çok haklıymışsın Cherry diyip ağlayarak ayaklarıma kapanmasını bekliyorum.

Tövbe tövbe , istediğimi yazarım. Hatta bu konuda daha çok yazarım çünkü bu kzıın göz göre göre hata yapmasına gönlüm razı değil. 100 kere yazsam az.

Benim ailemde esimin aileside alkol tuketir, fakat ben icmiyorum ve kesinlikle alkolun eve girmesine karsiyim. Bu benim kendi dusuncem tabi ki, sana zit bir durumsa bu konuyu detaylica konusmaniz en mantiklisi olur

Konu sahibi haklı ve ya haksız hep nişanlından şikayet ediyorsun.

Ben evlenecek kadar güçlü hisler sezemedim sende.. Adamın kahve sevmemesi bile dert olmuş. Evlilik biraz da akışına bırakmak, ufak tefek şeyleri görmemek demek..

Kusura bakma da sen de nişanlında iki uç kutupta takıntılısınız.

Tiramisu tadına bakınca kusarum diyen erkek, kahve keyfimiz olmayacak diye hayıflanan sen..

Net olmadan evlenme bence ..

Hislerinizin doğru olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz,birebir tanımadan,O kişiyle konuşmadan,klavye başında insan sarrafı olunabiliyor mu?Kaldı ki sizin hayatınızda ki kişi de belki başkalarına göre yanlış bir seçim olacak.

Sen bu kişiyle evlenicen mi ciddn her şeyini sorun ediyorsun kendine acımıyorsan bize acı, evlenınce açıcağın konuları hepimiz tahmin ediyoruz göz göre göre yakma kendını , birde seni düşünüp uyaranlara trip atıyorsun evlenınce gelip bdv ye ağlama diye uğraşıyoruz iyi düşün.

zeholll a sorun mesela.

Burda kime bu adamın bir numarası var dur düşün dediysem hepsinden bir pislik çıktı. Konu sahibeleri hep, once bana benim nisanlim cok iyi sacmalama yazdilar. Sonra olaylar patlayinca sen hakliymissin, soylediklerimizi geri aliyoruz dediler.

Kızın açtığı konuları tarafsız okuyun, anlarsınız. Kaza geliyorum diyor çoğunlukla. Kiz adamin her seyinden sikayet ediyor, bu nasil bir evlilik olur ki?

Ben sadece uyarimi yaparim, dur dusun derim. Sebebini de yazarim. Bazen sakin evlenme dedigim de olur. Karar konu sahibelerine kalmis tabi, hayatlarini benim fikirlerime gore yonlendirsinler demiyorum.

Bakın Yazdıklarınızdak bi kötülük Olmadıgını biliyorum...
Biraz Önce yazdım... Aklıma Cok takıldı Konusabilirmiyizz Diye. Screen Shot yapıp Atacagım..
İstesem... Yoluma Getire bilirim.
Sözlüm Hep diyor Ben Senin Yolundan Gitmek İstiyorum Diye.
Facesini bile kapattırdım kullanmıyor artık.
ben kullanıyorum...
Düzgün bi ilişki olmuyormuş bunu anladım....
biyerde pürüz cıkıyor....
yoruldum artık yazmadıgım okadar cok şey varkı.....

Benim kendi öz babam bize alkollü olarak gelir ve ben de bundan rahatsız olduğumu söylerim ama dinlemez gene gelir öyle. Hiç düşünmez bu kadının eşi bişey dermi diye. Şahsen kayinbabamin gelip benim evimde içki İçmesi beni çok rahatsız eder. Gene kendi babam abimin evinde gider içerdi ben utanırdim yengem den.

Kabul etme.. Madem rahatsizsin, taviz verme.. Cunku bu alttan alinip fedakarlik yapilabilecek konular kategorisine girmiyor; hele kullanmayan biri icin..
Fedakarlik baska, yanlislara dahi boyun egmek baska..

Niye duzgun bi iliski olmasin ki? Ben bosanmis biri oldugum halde inanıyorum, Allah'in izniyle duzgun bi iliski olabilecegine.. Boyle inanirsan her arızaya boyun bukersin, olmayacak seyi kabullenirsin..

Tabii,art niyetle yapmamışsındır da bu kadar ısrar etmenin, kötü de kötü demenin gereği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…