Ki Zaten Öyle Olucak Biliyorum Tek gelinleriyim biliyorum...sürekli olmasından çekinmiş sanırım ben öyle anladım. hani evde toplanıp toplanıp içecekler diye bir sıkıntı var ortada sanırım
Merhabalar Azcok Konularımı Hatırlayanlar Vardı... Dün gece Yine Konuşmalarda Biryenisi eklendi...
Hatırlamayanlar için dedim. Dügün günü sabahı nenesinin mezarlıgana gidicez istemesemde Kabul ettim Gelinlik Kirlenir vs cok kişi yorum yapmıştı... Neyse
Yemek secer yemek yemez...
Yılbaşı akşamı plan yapmıştık... Ama ailesinin yüzünden malesef görüşemedik.
Biz evlenicez karar verdik birbirimizi daha iyi tanımaya calısıyoruz. Ailesinin işi Ciftcilik..
Onların İşini yapmaktan bana Vakit ayıramıyor.. Konuşamıyoruz Artık bile..
Yılbaşı gecesi. Onların evine Amcası eniştesi babası kuzenleri falan Toplandı.
İçtiler....
Sözlümde Öyle Yerine Göre
Ailesi Cok içiyor.
Mesaj attım Canım Biz evlenince Baban Amcan gil Bizdemi İçiçekler dedim.
Evet dedi ?
Sizce Artık ben Ne demeliyim...
Sizce dogru bi Kararmı ?
Kayınbabanız Eşinizin amcası xxxxxx kişileri Gelince Evinizde Alkol Kullanıyormu ?
Hanımefendi.. Nişanlımı toplanında yorumlayınn demiyorum ben size. Konumun Dışına Cıkmayalım Lütfen.Adamın çizik olmasını tek dert edinen ben miyim ? Alkolu geçin bence adama yorum yapın derim.
baştan tavrını koy şekerim bir kere taviz verdin mi bunu hep kullanmaya kalkarlarKi Zaten Öyle Olucak Biliyorum Tek gelinleriyim biliyorum...
Ses edemiyorum
Elbette Bende Alkol Kullandım.
Yerine Göre alırımda..
Ama evimde kullanmam zaten Evlenince falan Kullanmayız bile....
Gelsinlerde.. İçmelerini istemiyorum...
Cünkü Alkol kötü İçince İnsanın ne yapacagı belli olmuyor...
adamın çizik olmasından kasıt ne ola ki ?Adamın çizik olmasını tek dert edinen ben miyim ? Alkolu geçin bence adama yorum yapın derim.
Zaten Bi pazarları Görüşüyoruız Yarınki Pazar gündem Konumuz Bu biliyorum..baştan tavrını koy şekerim bir kere taviz verdin mi bunu hep kullanmaya kalkarlar
Hanımefendi.. Nişanlımı toplanında yorumlayınn demiyorum ben size. Konumun Dışına Cıkmayalım Lütfen.
evlenmeden halletmelisiniz tatlım inşallah ortak bir karara varırsınız cidden sıkıntılı bir durumZaten Bi pazarları Görüşüyoruız Yarınki Pazar gündem Konumuz Bu biliyorum..
Kafam Düşünmekten yoruluyor.. Sonra Direk kendimi burda buluyorum..
adamın çizik olmasından kasıt ne ola ki ?
anladım tatlım allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah bu konuyu da halledebilirlerEski konuları okudum bu çocukta bir gariplik var. nedir anlayamadım ama bence garip bir tip.
Bu çocuğu ben hiç beğenmedim. Konu sahibesi umarım pişman olmaz.
Garipligi elbet vardır...Eski konuları okudum bu çocukta bir gariplik var. nedir anlayamadım ama bence garip bir tip.
Bu çocuğu ben hiç beğenmedim. Konu sahibesi umarım pişman olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?