ALKOL.....

Icenlere de icirenlere de saygı duyarım . Ama ben asla içki iceni evime değil hayatıma sokmam. Eşim dahi olsa aileside kalsın bi köşede dayisi şu bu geçtim babası olsa sokmam evime. Bütün kotuluklerin başında geliyo alkol bence....

Ben ve eşim alkol ve sigara kullanmıyoruz. Sigara neyse gelen misafir balkonda içebilir fakat kimse benim evime gelip de alkol alamaz, ben nefret ettiğim bir şeyi evimde başkalarının yapmasına izin veremem.
Fakat alkol kullanan biri olsaydım durum daha farklı olabilirdi yani bence kişiye göre değişir.

sürekli olmasından çekinmiş sanırım ben öyle anladım. hani evde toplanıp toplanıp içecekler diye bir sıkıntı var ortada sanırım
Ki Zaten Öyle Olucak Biliyorum Tek gelinleriyim biliyorum...
Ses edemiyorum
Elbette Bende Alkol Kullandım.
Yerine Göre alırımda..
Ama evimde kullanmam zaten Evlenince falan Kullanmayız bile....
Gelsinlerde.. İçmelerini istemiyorum...
Cünkü Alkol kötü İçince İnsanın ne yapacagı belli olmuyor...

İçki kullanmıyorum, eşim içer haftada bir ve ya iki çalışma durumuna göre
Evde içtiği de olmuştur ancak arkadaş,akraba vs... birini eve davet etmez konu içki olduğunda, herkes ağzıyla içmiyor, ben huylu adamım der hep. Toplanılacaksa o tür organizasyonları dışarıda yapar hep, doz kaçıyorsa hadi hanım ben yarın çalışıcam der, kaçarız, titizdir bu konularda. Evde yapalım deseydi istemezdim, gerçekten hoşlanmıyorum, eşimi hiç sarhoş görmedim ama bu konuda ben de biraz pipirikliyim, içince gevşiyor insanlar. Sende hoşlanmıyorsan bunu baştan konuşmalısın, çünkü günü geldiğinde sana ben bunu söylemiştim diyecek ve tavır koyamayacaksın.

Özel gunlerde olabılır onun dısında gazıno degıl benım evım.

Ben karşı olduğum için kesınlıkle içirtmem.

Adamın çizik olmasını tek dert edinen ben miyim ? Alkolu geçin bence adama yorum yapın derim.

Bu kişinin alkole bakış açısı ile alakalı. Kimi normal karşılar sorun etmez, kimi için ciddi problemdir. Eşimin ailesi, eşim hariç içen insanlar. Benim evime hayatta sokamazlar ama. Tepkimi tavrımı bilirler. Yanımda kendi evlerinde bir kez içtiler ve ciddi anlamda rahatsız olmuştum.

Benimki dini boyutta rahatsızlık. Eşim de içen biri olsaydı hayatta evlenmezdim. Tepkini mutlaka koy, nisanlina da ailesine de. Evlendikten sonrası olmaz bunun.

baştan tavrını koy şekerim bir kere taviz verdin mi bunu hep kullanmaya kalkarlar

Arkadaslarıyla Beraber İçmez biliyorum ailesi elbette Gelsin..
Amcası Eniştesi Kuzeneleri Benim Evimde neden İçiyorlar. Karşı Degilim..
Ama İçilmez.... Gidilir Dışarda İçilir Ama ben Evimde İçilmesini Kaldıramam.

Küçüklüğümden beri etrafımda içen çok fazla var o yüzden ileride evim olursa eşim dahi oolsa evimde kimsenin içmesini asla istemiyorum.

baştan tavrını koy şekerim bir kere taviz verdin mi bunu hep kullanmaya kalkarlar
Zaten Bi pazarları Görüşüyoruız Yarınki Pazar gündem Konumuz Bu biliyorum..
Kafam Düşünmekten yoruluyor.. Sonra Direk kendimi burda buluyorum..

Hanımefendi.. Nişanlımı toplanında yorumlayınn demiyorum ben size. Konumun Dışına Cıkmayalım Lütfen.

Evladım senin ihtiyacın olan akrabayı tartışmak değil inan bana.

Nişanlın bir garip tam anlayamadım ama bu çocuk normal değil sana bunu söylerim. Evlendikten sonra en önemli problemin akrabaları olmayacak gibi geldi bana. O yüzden bence sen de akrabalarından önce otur nişanlını düşün tart derim. Gözünün önünde çok daha önemli bir problem varken , ikinci derece olanları getirip en öne koyma.

Zaten Bi pazarları Görüşüyoruız Yarınki Pazar gündem Konumuz Bu biliyorum..
Kafam Düşünmekten yoruluyor.. Sonra Direk kendimi burda buluyorum..
evlenmeden halletmelisiniz tatlım inşallah ortak bir karara varırsınız cidden sıkıntılı bir durum

Eski konuları okudum bu çocukta bir gariplik var. nedir anlayamadım ama bence garip bir tip.
Bu çocuğu ben hiç beğenmedim. Konu sahibesi umarım pişman olmaz.
anladım tatlım allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah bu konuyu da halledebilirler

Böyle aile toplantısı olur yemek olur kutlama olur içilebilir ama sırf içki içip sarhoş olmak için ben de izin vermem
Ayrıca sadece erkekler mi toplanıyor yoksa eşleri de var mı

Ayrıca sizin sevgiliniz baştan komple fail bence

Eski konuları okudum bu çocukta bir gariplik var. nedir anlayamadım ama bence garip bir tip.
Bu çocuğu ben hiç beğenmedim. Konu sahibesi umarım pişman olmaz.
Garipligi elbet vardır...
Cünkü Farklı Adetlerde olan 2 İnsan Var....
Allah herkesin Kalbine Göre Versin....
Evlilik Cok zor Kuruluyormuş Bunu Anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…