oyle komsuya kafa goz dalinir :) benimde alt komsun ogretmen kari koca hemde bana misafir gelmesin normal sohbet edoyoruz duvara vuriyor hayvan sohbet ederken ne sesi yapabilirim ki neyse kayinpederimin koyde yeri vardi ev yaptikta kurtulduk 12 ayin sadece 5 ay i kislik evimde 7 ay ida koydeki evde kaliyorum huzurlu oluyoru. :)4 sene falan oldu biz bu evi alalı 2 katlı bi bina müstakil gibi görünüyor bizim teras katımız alt komşunun bahçesi var .Adamın 2 gram canı var içtimi kendini şaşırıyo neymiş biz kapının önünde oturmayacakmışız onun kapısının önüymüş gram sesimizi çıkarmadığımız halde polisi çağırıyo polisler artık bıktılar kim bu deli vire arıyo diye bakmaya geldiler geçen gün polis bidaha şikayet edersen seni alıcaz içeri falan dedi ama nafile biz bu sefer daha ilerde oturmaya başladık ama yine batıyo adama.Dış bina kapısında süs çiçek asılıydı almış onu kesmiş atmış apartman iççinde girişte minik bi masa var üstünde çiçek var onu çekmiş bizim kapının önüne atmış kapıları dank dunk kapatıyo gerçekten artık tahammül edilmez oldu ben bu yaşımda 2 tane geçirsem yere yapışır yani elim ayağım titriyo sinirden az önce o çiçeği yine koparıp kapıya attı şikayet etsek polislerde uğraşır mı bilmiyrum.Kızına söyledik kızı anası bize tavır aldı selam vermiyolar . Napılır bilmiyorumm yaa
Dava falan açın apartmandan attırın.4 sene falan oldu biz bu evi alalı 2 katlı bi bina müstakil gibi görünüyor bizim teras katımız alt komşunun bahçesi var .Adamın 2 gram canı var içtimi kendini şaşırıyo neymiş biz kapının önünde oturmayacakmışız onun kapısının önüymüş gram sesimizi çıkarmadığımız halde polisi çağırıyo polisler artık bıktılar kim bu deli vire arıyo diye bakmaya geldiler geçen gün polis bidaha şikayet edersen seni alıcaz içeri falan dedi ama nafile biz bu sefer daha ilerde oturmaya başladık ama yine batıyo adama.Dış bina kapısında süs çiçek asılıydı almış onu kesmiş atmış apartman iççinde girişte minik bi masa var üstünde çiçek var onu çekmiş bizim kapının önüne atmış kapıları dank dunk kapatıyo gerçekten artık tahammül edilmez oldu ben bu yaşımda 2 tane geçirsem yere yapışır yani elim ayağım titriyo sinirden az önce o çiçeği yine koparıp kapıya attı şikayet etsek polislerde uğraşır mı bilmiyrum.Kızına söyledik kızı anası bize tavır aldı selam vermiyolar . Napılır bilmiyorumm yaa
oyle komsuya kafa goz dalinir :) benimde alt komsun ogretmen kari koca hemde bana misafir gelmesin normal sohbet edoyoruz duvara vuriyor hayvan sohbet ederken ne sesi yapabilirim ki neyse kayinpederimin koyde yeri vardi ev yaptikta kurtulduk 12 ayin sadece 5 ay i kislik evimde 7 ay ida koydeki evde kaliyorum huzurlu oluyoru. :)
Dava falan açın apartmandan attırın.
Tüm mahalle şahidiniz değil mi zaten?Bu süreç çok uzun sürmez mi kanıtlamak gerekir sanırım yaptıklarını değil mi?
Tüm mahalle şahidiniz değil mi zaten?
ne insanlar var ya karısına kızına da yazıkAdam kılını kıpırdatmıyo babam binanın kanalizasyonu dış cephesi kapısı osu busu herşeyiyle uğraşıyo adam akıllı konuştu adamla ama yok yine anlamıyo içince o değil sanki apartmana girerken bize yan komşularımıza öküz gibi bakıyo dingil geçen sene boxer la sokağa çıktı sarhoşken ya
Tüm mahalle şahidiniz değil mi zaten?
Kat mülkiyeti Kanunu 18. maddesinde kat maliklerinin veya kat maliklerinin kiracıları olan kişilerin yükümlülükleri tanımlanmıştır. Bu yükümlülüklere aykırı hareket eden kişiler hakkında kat maliklerine çeşitli haklar ve yaptırım güçleri tanınır. Bu güçlerden bir tanesi imza toplanarak kanundaki yükümlülüklere aykırı davranan kişiler hakkında bir sürecin başlatılmasıdır.
Kat Mülkiyeti kanununun 18. maddesinin açıkça ihlal edilmiş olduğunun ispatı gerekir. Bu ispat tanık, polis tutanağı veya görsel çeşitli kanıtlar olabilir.
Kat Mülkiyeti kanununun 18. maddesini açıkça ihlal etmeyen kişinin komşuları ya da ev sahibi inisiyatifiyle tahliye edilmesi yasal değildir.
Mesela şöyle yapın,her huzursuzluk çıkardığında açın videoya alın hemen,bol bol kanıt biriktirin,polisi vs arayın.Bunlar iyice birikince tüm apartman imza toplayın (sanırım herkesin katılması zorunluluk),mahalledekileri de şahit olarak götürürsünüz.Evet ama onlar yan binadalar bişey fak etmez dimi
Fark etmez,kazanırsanız çıkarılabilir ama sağlam kanıtlar olması lazım..Yalnız şu var ki alttakiler kiracı değil kendi evleriiii
polisle tehdit edin..
Fark etmez,kazanırsanız çıkarılabilir ama sağlam kanıtlar olması lazım..
bende cok sevindim :)Kurtulduğunuza çok sevindim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?