Alkolik anne baba

Böyle bişey olmaz . Hergün içen adam kadın herneyse alkolikse işhayatı olmaz olamaz.
Yoğun alkol alan ve kendini kaybeden insan uyur kalır hangi işe gidicek ? Gitse o allak bullak hali ve kokusuyla hangi patron onu tutucak ? Kendi işiyse batmamasının imkanı yok .Gittiğinde nasıl alkolsüz durucak ?
Durmadan içen bi kadının çocuğu nasıl sağlıklı doğucak ?
Alkol pahalı bişey eve hergün söylenen yemekte geçin bu işleri
canım konu gerçek mi bilmiyorum ama benim eniştem halamın kocası alkolikti hergün içer ama adam çok iyi bi yerde şöför.dünya gibi para alırdı patronuyla da çok iyiydi.şimdi emekli oldu.yıllarca o şekilde çalıştı.

Gerçek değilsen neden insanların duygularıyla oynuyorsun?
Gerçek olmadığını düşünüyorum çünkü okadar özel şeyleri yazan insan tanıdığına hesabı devretmez kendini ifşa etmemek adına bence.

Yok illa öyleyse kendine bi hesap aç canım parayla değil, başkasının hesabını kullanmak yasak.

Geçecek onları gördükçe daha hayata sarıl git o evden işin olsun öyle bı anlattın ki kocaman sarılmak geldi içimden sen hiç bozulma emi boşver onları buraya yazabilirsin konuşuruz çok zor ama bı gün o evden gideceksin oku harika bir işin olsun üzme kendini senin sınavında bu kesinlikle bazen evlatları ile sinanir bazıları para ile bazilarida sizin gibi anne babadan geçecek dua et emi

Gerçek değilsen neden insanların duygularıyla oynuyorsun?
Gerçek olmadığını düşünüyorum çünkü okadar özel şeyleri yazan insan tanıdığına hesabı devretmez kendini ifşa etmemek adına bence.

Yok illa öyleyse kendine bi hesap aç canım parayla değil, başkasının hesabını kullanmak yasak.
Hesap sahibi tanıdığm değil başka bir siteden tanıştık. Oda böyle bir site var belki rahatlarsın dedi. Kusura bakmayın rahatsız etmek istemezdim. İyi günler

Hesap sahibi tanıdığm değil başka bir siteden tanıştık. Oda böyle bir site var belki rahatlarsın dedi. Kusura bakmayın rahatsız etmek istemezdim. İyi günler
Ay çık git şuradan lütfen ya .! Yalanların ardı arkası kesilmiyor ... Hangi enayi kalkıp da kendisinin hesabını başkasına verir Allah aşkına... İnsanı çileden çıkarıyorsunuz. ! İnsanların duyguları ile bu kadar kolau nasıl oynuyorsunuz !!! İnsanlar size üzülüyor yol gösteriyor siz gelip Burda bizi dalgaya alıyorsunuz !

Böyle bişey olmaz . Hergün içen adam kadın herneyse alkolikse işhayatı olmaz olamaz.
Yoğun alkol alan ve kendini kaybeden insan uyur kalır hangi işe gidicek ? Gitse o allak bullak hali ve kokusuyla hangi patron onu tutucak ? Kendi işiyse batmamasının imkanı yok .Gittiğinde nasıl alkolsüz durucak ?
Durmadan içen bi kadının çocuğu nasıl sağlıklı doğucak ?
Alkol pahalı bişey eve hergün söylenen yemekte geçin bu işleri
İş hayatları var ve toplumun içindeler. O kadar kötü kalplisiniz ki sanırım yaşamadan bilemezsiniz umarım yaşamazsınız sizede iyi günler

canım konu gerçek mi bilmiyorum ama benim eniştem halamın kocası alkolikti hergün içer ama adam çok iyi bi yerde şöför.dünya gibi para alırdı patronuyla da çok iyiydi.şimdi emekli oldu.yıllarca o şekilde çalıştı.

Canım içmek var içmek var. Herakşam içip teyzene mi saldırıyodu evdeki eşyaları mı kırıyodu ?
Alkolik adam su gibi içer kendini kaybedip ensonunda sozmadan bırakamaz o şişeyi ne konuştuğunu neyaptığını bile hatırlamaz.

Ay çık git şuradan lütfen ya .! Yalanların ardı arkası kesilmiyor ... Hangi enayi kalkıp da kendisinin hesabını başkasına verir Allah aşkına... İnsanı çileden çıkarıyorsunuz. ! İnsanların duyguları ile bu kadar kolau nasıl oynuyorsunuz !!! İnsanlar size üzülüyor yol gösteriyor siz gelip Burda bizi dalgaya alıyorsunuz !
Size hak veriyorum ve yaptığınız ilk yorumu dikkate alıyorum. İyi niyetiniz için teşekkür ederim. Anlattıklarımı gerçekten yaşadığımı unutmayın . İyi günler

Yeni hesap aç canım yazar rahatlarsın kimsenin kimseden rahatsız olmaya hakkı yok. Aç hesabını tanışalım dertleşelim :)

Size hak veriyorum ve yaptığınız ilk yorumu dikkate alıyorum. İyi niyetiniz için teşekkür ederim. Anlattıklarımı gerçekten yaşadığımı unutmayın . İyi günler
Hiç kimse başkasının hesabından gelip de Burda yazmaz. Belli ki sitede açtığın konuların kalıcı olduğunu ve görülebilir olduğunu bilmiyorsun şimdi :KK49: siteye üye olmak 5dk bile sürmüyor ... ! Kib

İçimi dökmek iyi bir fikir değildi . Hesap sahibi ablam kusura bakmasın. Gerçekten böyle şeylerin yaşandığıda sizin aklınızdan çıkmasın. İyi günler
Hangisi dogru?
Konuda da ablam abim yok yazmissin
Screenshot_2017-04-29-19-30-56.webp

Hesap açmak parayla mı ya da zor bir şey mi ki? İnandırıcılığınızı yitirmişiniz böyle yaparak. Zaten diğer konularda da büyük tuhaflıklar var...

Back
X