alkolik anne!!

canım o senin canın kanın,başına bir şey gelmeden önce hastaneye yatması için teşvik edemezmisin..bağımlılar tedavi ediliyor..bakırköydede vrdır bölümü

canım o senin canın kanın,başına bir şey gelmeden önce hastaneye yatması için teşvik edemezmisin..bağımlılar tedavi ediliyor..bakırköydede vrdır bölümü

Aslinda tedavi boyutu bu mu bilmiyorum. Yanimda olan bu tatil modundayim diyor. Normal yasaminda gunduz calisiyor ama eve gidince 1-2 bira ya da raki ictigini dusunuyrm cunku eskidende oyleydi. Evine gittigimizde bulasik makinasinda raki kadehi falan goruyorum.. bilmiyorun,icmeyi seviyor bi bagimliliksa bile kabul etmez etmiyor.

Aslinda tedavi boyutu bu mu bilmiyorum. Yanimda olan bu tatil modundayim diyor. Normal yasaminda gunduz calisiyor ama eve gidince 1-2 bira ya da raki ictigini dusunuyrm cunku eskidende oyleydi. Evine gittigimizde bulasik makinasinda raki kadehi falan goruyorum.. bilmiyorun,icmeyi seviyor bi bagimliliksa bile kabul etmez etmiyor.
bağımlı maalesef,eltimin ablası ,amcam,bir iki komşum bu şekildeydi,hepsinin hayatı maffoldu..karşınıza alıp konuşun,anne ben senin artık alkolle stres atmanı rahatlamanı istemiyorum..beraber olmamızı istiyorsan tedavi ol yanında olacağım ama bu şekilde gitmeyecek deyin..

Annenize çok üzüldüm..Normal sağlıklı bi insan bence sırf keyif olsun diye kendini günden güne zehirlemez belliki bi sorunu var herşeyden önce iyi yada kötü anneniz karşınıza alıp konuşun...

Önceki konunu hatırlıyorum. İşin dini boyutundan ziyade bu kadar içki içmenin sağlığına zararı olduğundan mütevellit, ikna edip tedavi görmesini sağlamanı tavsiye ederim.

İçkiye sabah-öğlen başlıyorsa durum tehlikeli boyuta gelmiş demektir.

Ne olursa olsun annenizdir. Onun tercihi. Allah yardım etsin de kurtulsun. Kocamin helal parası ne demek hem. Cennet anneninayakları altında derler unutmayın lütfen. Siz dua edip elinizden geleni yapın.

Back
X