Alkolik bir eş

Ne iş yapıyor peki? Maddi olarak nasıl karşılıyor? Alkolik olmak için en kötü ülkede yaşıyoruz sonuçta.

Kumar normalde yok. Eğer alkol alırsa kumar oynuyor. Yani alkol almadan normalde kumar oynamıyor
Eee zaten bağımlı olmak böyle bir durumdur.

Sadece alkol değildir, ebeveyndir,kumardır,sekstir… Allahım korusun yasaklı maddedir.

Bağımlı kişi illa ki yanlış bir yola sapar. O yüzden uzun yıllar tedavi de görse de iyileşmesi zor oluyor. Alkolü bıraksa anne bağımlılığı oluyor. Yerine başka bir olgu koyuyorlar.

Bir anne olarak size su kadarini soyleyeyim. Bireysel olarak herseye katlanabilirsiniz, goz yumabilirsiniz ama cocugun ustune basina bisey alirken 2 kez düşünmek, yeri geldiginde ötelemek insana koyuyor. Bu hissi anlatamam. Kumarda 100 bin kaybeden adam cocugunun gelecegi icin ne kenara bir lira koyar ne dogru duzgun ihtiyaclarini gorur. Bu hafta kres ucretinin 80bin lira oldugunu okuyunca bile dehsete düştüm. Cocuk yapmadan once ayrılın yoksa kesin korunurken hamile kalirsiniz

Alkolik olduğunu bilmiyordum ki, ben alkole kesin olarak karşı olduğumu en başta söylemiştim. Evlendikten sonra alkolik olduğu ortaya çıktı

Alkol problemi olduğunu bilmiyordum yazmışsınız. Evlenmek yerine ayrılabilirdiniz.

Amacım sizi kırmak değil ama tercih ve imtihan arasında fark olduğunu düşünüyorum sadece.

Alkolik derken ne sıklıkta içiyordu?
Yani şöyle. Benimle tanışma döneminde 8 ay boyunca alkol almadı kendi istediğiyle. Tabii ben de bilm
Yüksek maaş almıyorsa bu alkol ve kumar olayını kim finanse ediyor? Günde bir büyük içse 10-12 bin tutar.
Zaten ilk kez bu şekilde alkol aldı: ben onu annesine bırakıp eve döndüm 11 gün de görüşmedim. Bu süreçte beni de kaybetme duygusundan içmiş etmiş. Şimdi de ne olur bilmiyorum, o yüzden sizden fikir almak istedim

Öncelikle aynı evde hiç yaşamadan nikah yapılmış şekilde iken boşanmakla,normal evlilik hayatı yaşayıp boşanmak arasında çok fark var. Ben ilk gruptayken boşandım,kafam rahat etti,şimdi siz o aşamayı geçtiniz,ekstra kumar borcu olan bir gereksizle evlisiniz. Şöyle montan adamları seviyorum demeyin ya, sevilmeye değecek bir sürü adam var. Buna mı kaldınız?

O kadar haklısınız ki, ama nasıl bu kadar mantıksal oluyorsunuz? Ben mi çok duygusalım salağım ya (

O kadar haklısınız ki, ama nasıl bu kadar mantıksal oluyorsunuz? Ben mi çok duygusalım salağım ya (
Estağfurullah
Aldığımız nefes bile mantıkla alakalı. Vakit geçirmeden davranmak lazım. Bir daha dünyaya gelmeyeceksiniz,bir daha asla bu yaşta olmayacaksınız. Şimdi ne yapsanız kar. Hayat sadece bir gündür, o da bugün. İleride memnun değilsen boşansaydın der adam size,o zaman kafanıza dank eder.

Peki sizin hayatınızda birisi var mı şimdi? Yani hiç pişman olmadınız değil mi aldığınız karardan?

Cok yakınımda bir alkolik var

Nice yeminler, nice sözler, nice hediyeler

Son 5 yıla yakindir devam ediyor. Ilac alinca evet içmiyor ama ya o ilaci almıyor ya da strese girdiği an ilaci bırakıyor.

Inanin kendinizi heba ettiginize değmiyor.
Çocuk yokken ve yol yakınken hayatınıza suan ki esiniz olmadan yön verin derim.

Alkol bağımlıligi cok zor

Cok yakınımda bir alkolik var

Nice yeminler, nice sözler, nice hediyeler

Son 5 yıla yakindir devam ediyor. Ilac alinca evet içmiyor ama ya o ilaci almıyor ya da strese girdiği an ilaci bırakıyor.

Inanin kendinizi heba ettiginize değmiyor.
Çocuk yokken ve yol yakınken hayatınıza suan ki esiniz olmadan yön verin derim.

Alkol bağımlıligi cok zor

Kumar bağımlılığı tedaviside imkansıza yakın bir bağımlılık. Hayatta herşey seçimlerimizin sonucudur bu imtihanı siz kendi özgür iradenizle sürdürüyorsunuz. Ben olsam uğraşmazdım çocugunuz olsa böyle bir babalarımı olsun isterdiniz

teşekkür ederim örneğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…