- 11 Eylül 2015
- 3.280
- 12.582
- 208
- Konu Sahibi beyazbirorkide
-
Evet, sevgiliyken alkol almıyordu. Çünkü ben dindar bir insanım alkol varsa ben yokum dedim. Ve gayet 8 ay boyunca alkol almadı. Alkolik olduğunu anlamamıştım. Zaten alkol nedir onu bile bilmem. Süper bir ilişkimiz vardı. Sonra nişan ve nikah kıyıldı ben istedim yani. Nikahtan sonra da alkol patladı 2 kez
Psikiyatristle ilerliyor. Güçlü bir ilaç tedavisi görüYortedavi görüyor dediğiiz nasıl bir tedavi?
1 yıldır yazılım sektörüne geçti. Yüksek maaş almıyor ama öğrenmeye çaba sarf ediyor. Bir şirkette çalışıyorNe iş yapıyor peki? Maddi olarak nasıl karşılıyor? Alkolik olmak için en kötü ülkede yaşıyoruz sonuçta.
1 yıldır yazılım sektörüne geçti. Yüksek maaş almıyor ama öğrenmeye çaba sarf ediyor. Bir şirkette çalışıyor
Eee zaten bağımlı olmak böyle bir durumdur.Kumar normalde yok. Eğer alkol alırsa kumar oynuyor. Yani alkol almadan normalde kumar oynamıyor
Alkolik olduğunu bilmiyordum ki, ben alkole kesin olarak karşı olduğumu en başta söylemiştim. Evlendikten sonra alkolik olduğu ortaya çıktı
Yani şöyle. Benimle tanışma döneminde 8 ay boyunca alkol almadı kendi istediğiyle. Tabii ben de bilmAlkolik derken ne sıklıkta içiyordu?
Zaten ilk kez bu şekilde alkol aldı: ben onu annesine bırakıp eve döndüm 11 gün de görüşmedim. Bu süreçte beni de kaybetme duygusundan içmiş etmiş. Şimdi de ne olur bilmiyorum, o yüzden sizden fikir almak istedimYüksek maaş almıyorsa bu alkol ve kumar olayını kim finanse ediyor? Günde bir büyük içse 10-12 bin tutar.
tüm yazınızı unutun,sadece şuna odaklanınyaşım genç, kendimi heba etmek de istemiyorum.
O kadar haklısınız ki, ama nasıl bu kadar mantıksal oluyorsunuz? Ben mi çok duygusalım salağım yaÖncelikle aynı evde hiç yaşamadan nikah yapılmış şekilde iken boşanmakla,normal evlilik hayatı yaşayıp boşanmak arasında çok fark var. Ben ilk gruptayken boşandım,kafam rahat etti,şimdi siz o aşamayı geçtiniz,ekstra kumar borcu olan bir gereksizle evlisiniz. Şöyle montan adamları seviyorum demeyin ya, sevilmeye değecek bir sürü adam var. Buna mı kaldınız?
EstağfurullahO kadar haklısınız ki, ama nasıl bu kadar mantıksal oluyorsunuz? Ben mi çok duygusalım salağım ya(
Acimasiz olacak ama evet sorunuzun cevabi. Hayatinizi mahvetmek ya da mahvetmemek iste bunun kararini vermelisiniz sevgi felan hikaye yaniO kadar haklısınız ki, ama nasıl bu kadar mantıksal oluyorsunuz? Ben mi çok duygusalım salağım ya(
Peki sizin hayatınızda birisi var mı şimdi? Yani hiç pişman olmadınız değil mi aldığınız karardan?Estağfurullah
Aldığımız nefes bile mantıkla alakalı. Vakit geçirmeden davranmak lazım. Bir daha dünyaya gelmeyeceksiniz,bir daha asla bu yaşta olmayacaksınız. Şimdi ne yapsanız kar. Hayat sadece bir gündür, o da bugün. İleride memnun değilsen boşansaydın der adam size,o zaman kafanıza dank eder.
Çoktan evlendim yenidenPeki sizin hayatınızda birisi var mı şimdi? Yani hiç pişman olmadınız değil mi aldığınız karardan?
Yani şöyle. Benimle tanışma döneminde 8 ay boyunca alkol almadı kendi istediğiyle. Tabii ben de bilm
Zaten ilk kez bu şekilde alkol aldı: ben onu annesine bırakıp eve döndüm 11 gün de görüşmedim. Bu süreçte beni de kaybetme duygusundan içmiş etmiş. Şimdi de ne olur bilmiyorum, o yüzden sizden fikir almak istedim
Yani şöyle. Benimle tanışma döneminde 8 ay boyunca alkol almadı kendi istediğiyle. Tabii ben de bilm
Zaten ilk kez bu şekilde alkol aldı: ben onu annesine bırakıp eve döndüm 11 gün de görüşmedim. Bu süreçte beni de kaybetme duygusundan içmiş etmiş. Şimdi de ne olur bilmiyorum, o yüzden sizden fikir almak istedim
teşekkür ederim örneğiniz içinCok yakınımda bir alkolik var
Nice yeminler, nice sözler, nice hediyeler
Son 5 yıla yakindir devam ediyor. Ilac alinca evet içmiyor ama ya o ilaci almıyor ya da strese girdiği an ilaci bırakıyor.
Inanin kendinizi heba ettiginize değmiyor.
Çocuk yokken ve yol yakınken hayatınıza suan ki esiniz olmadan yön verin derim.
Alkol bağımlıligi cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?