- 17 Şubat 2023
- 42
- 5
- 6
- 30
- Konu Sahibi beyazbirorkide
-
Doğru söylüyorsunuzKumar bağımlılığı tedaviside imkansıza yakın bir bağımlılık. Hayatta herşey seçimlerimizin sonucudur bu imtihanı siz kendi özgür iradenizle sürdürüyorsunuz. Ben olsam uğraşmazdım çocugunuz olsa böyle bir babalarımı olsun isterdiniz
Siz boşandınız mı daha önce?Siz bu duygusallıkla çocukta yapar nasip dersiniz! Sakın o sarhoşu baba yapmayın lütfen! En acilinden boşanın. Boşanmak acıtır ama öldürmez. Aşarsın kendine güven
E adam size yalan söylemiş. Açıkçası ben de sizin gibi biriyim alkole karşıyım evimde de içirmem o yüzden alkol alan biriyle evli kalmaz size zor gelecektir. He oturur konuşursunuz bırakıcam der tedavisini olur devam ederisiniz. Diğer türlü ayrılırsınız bence.Alkolik olduğunu bilmiyordum ki, ben alkole kesin olarak karşı olduğumu en başta söylemiştim. Evlendikten sonra alkolik olduğu ortaya çıktı
Ben namaz kılarken onun içerde alkol alması beni kahretti bir keresinde. Tedavi oluyor zaten, ilaçları sekteye uğrayınca ya da can sıkıcı bir olay yaşayınca alkol alıyor. Teşekkürler yorumunuz içinE adam size yalan söylemiş. Açıkçası ben de sizin gibi biriyim alkole karşıyım evimde de içirmem o yüzden alkol alan biriyle evli kalmaz size zor gelecektir. He oturur konuşursunuz bırakıcam der tedavisini olur devam ederisiniz. Diğer türlü ayrılırsınız bence.
Alkolik insanların hep içmek için bir bahanesi olur.Hiç bir şey bahene bulamayınca senin yüzünden diyip suçu size atar.Kumar daha büyük bir sorun.Kendinizi böyle bir adam için harcamayın.Yani şöyle. Benimle tanışma döneminde 8 ay boyunca alkol almadı kendi istediğiyle. Tabii ben de bilm
Zaten ilk kez bu şekilde alkol aldı: ben onu annesine bırakıp eve döndüm 11 gün de görüşmedim. Bu süreçte beni de kaybetme duygusundan içmiş etmiş. Şimdi de ne olur bilmiyorum, o yüzden sizden fikir almak istedim
Evet doğru, düğünden 3 ay sonra alkol almadan bikaç saat önce çok kavga çıkardım annesi yüzünden. Sonra alkol aldığında kahroldum benim yüzümden oldu diye. Ama şimdiki alkol olayında bi sorun yoktu. Yani anladım ki mevzu problemler değil onun zevkiAlkolik insanların hep içmek için bir bahanesi olur.Hiç bir şey bahene bulamayınca senin yüzünden diyip suçu size atar.Kumar daha büyük bir sorun.Kendinizi böyle bir adam için harcamayın.
Bu hiç değişmeyecek.Hep bahanesi olacak.Kendisi istemedikçe bırakmayacak.Yarın bir gün evde ki herşeyi satıp eve icra da getirebilir kumar yüzünden.Bunun imtihanla alakası yok.Böyle bir hayata mı layıksınız?Ona karar verin.Evet doğru, düğünden 3 ay sonra alkol almadan bikaç saat önce çok kavga çıkardım annesi yüzünden. Sonra alkol aldığında kahroldum benim yüzümden oldu diye. Ama şimdiki alkol olayında bi sorun yoktu. Yani anladım ki mevzu problemler değil onun zevki
Çocuk istemiyoruz ikimiz de, Allah nasip etmesin ona baba olmayıAcele yok. Ha düğünden önce ha düğünden sonra, ha çocuktan önce ha çocuktan sonra...
Ama sen her şeyde Allah diye kendini dışarıda tutma. Onu baba yapacak olan sensin.Çocuk istemiyoruz ikimiz de, Allah nasip etmesin ona baba olmayı
Siz boşandınız mı daha önce?
Eşimin alkol problemi olduğunu biliyordum ama 2 defa alkol konusu patladı. Bu zamanlarda da zaten nikahımız vardı. Ben de ha şimdi boşanmışım ha evlendikten sonra dedim ve düğünümüz vs oldu.
Evlenirken de aklı yokmuş ki.ha şimdi boşanmışım(ayrılmışım olacaktı galiba) ha evlendikten sonra yazmış.Oturup hayatboyu bu adamın alkolüyle uğraşıcaksın o zaman konu sahibesi. Bizden ne bekliyorsun burda?? Bu adma düzelmez içer içer arada belki bırakır sonra gene içer. Adam içki yüzündne okulu bırakmış böyle insanla evlenirken aklın nerdeydi.. adam müptela.
Ben bu platforma beni tanımayan kişilerin yorumlarını dinlemek için katıldım. Yalnız bu yorum çok nezaketsiz ne yazık ki.Evlenirken de aklı yokmuş ki.ha şimdi boşanmışım(ayrılmışım olacaktı galiba) ha evlendikten sonra yazmış.
Kahroluyorum nasıl böyle bir insanla karşılaştım ve nasıl böyle bir hata yaptım diye. Israrla devam etmek istemiyorum sadece araftayım.Kendin edip kendin bulmuşsun , ısrarla dev etmek istiyorsun. Ne diyelim şimdi ?
Bilmiyorum eşinizi siz tanıyorsunuz. Buradan boşan demek kolay yaşayacak olan sizsiniz ama görünen köy klavuz istemezKahroluyorum nasıl böyle bir insanla karşılaştım ve nasıl böyle bir hata yaptım diye. Israrla devam etmek istemiyorum sadece araftayım.
O son şansı vermezsem pişman olur muyum? Düzelmeme ihtimali daha yüksek sanırım.
Ama ya o son şansı olduğu için çok dikkatli davranırsa :/
Bir sürü şans vermişsiniz zaten.Hiç birini kullanamamış.Kahroluyorum nasıl böyle bir insanla karşılaştım ve nasıl böyle bir hata yaptım diye. Israrla devam etmek istemiyorum sadece araftayım.
O son şansı vermezsem pişman olur muyum? Düzelmeme ihtimali daha yüksek sanırım.
Ama ya o son şansı olduğu için çok dikkatli davranırsa :/
Arkadaşlar selam,
7 ay önce evlendim. Evlenmeden önce 1,5 yıllık bir tanışıklık ve nişanlılık süreci geçirdim. Eşimin alkol problemi olduğunu biliyordum ama 2 defa alkol konusu patladı. Bu zamanlarda da zaten nikahımız vardı. Ben de ha şimdi boşanmışım ha evlendikten sonra dedim ve düğünümüz vs oldu.
Eşimin ailesi doktor ama anne baba ayrı.
Çok değişik zor insanlar.
Eşim düğünden önce bir daha olmayacağına söz verdi.
Evlendikten 3 ay sonra alkol aldı. Tedavi süreci devam ediyor tabii, şimdi de 10 gün önce tekrar almaya başladı. İlaçları bitmişti şimdi ilaçlarını aldı ve alkol almıyor. Ama biz 10 gündür görüşmüyoruz. Onu annesinin evine gönderdim ben de evimde ailemle birlikte kalıyorum.
2 gün önce gelip namusum ve şerefim üzerine yemin ederim bir daha almayacağım alkol dedi. Alkolle birlikte kumar da oynuyor bu arada.
100 bin tl kumarda kaybetmiş. Zaten kıt kanaat ay sonunu getirmeye çalışıyoruz.
Bu son şans olacak ama yaşım genç, kendimi heba etmek de istemiyorum. Tek sorun onu çok seviyorum.
Öyle bir çaresizim ki, Allah’ın imtihanı bu biliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.
Boşanmak çok zor geliyor. Ben de çok duygusalım sevgilimden ayrılırken bile çok acı çekerdim. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.
Sizlerden yaşayan var mı? Boşanmak nasıl bir şey? Bunları hissetmek doğal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?