Alkolik bir eş

Siz bu duygusallıkla çocukta yapar nasip dersiniz! Sakın o sarhoşu baba yapmayın lütfen! En acilinden boşanın. Boşanmak acıtır ama öldürmez. Aşarsın kendine güven

Alkolik olduğunu bilmiyordum ki, ben alkole kesin olarak karşı olduğumu en başta söylemiştim. Evlendikten sonra alkolik olduğu ortaya çıktı
E adam size yalan söylemiş. Açıkçası ben de sizin gibi biriyim alkole karşıyım evimde de içirmem o yüzden alkol alan biriyle evli kalmaz size zor gelecektir. He oturur konuşursunuz bırakıcam der tedavisini olur devam ederisiniz. Diğer türlü ayrılırsınız bence.

Ben namaz kılarken onun içerde alkol alması beni kahretti bir keresinde. Tedavi oluyor zaten, ilaçları sekteye uğrayınca ya da can sıkıcı bir olay yaşayınca alkol alıyor. Teşekkürler yorumunuz için

Alkolik insanların hep içmek için bir bahanesi olur.Hiç bir şey bahene bulamayınca senin yüzünden diyip suçu size atar.Kumar daha büyük bir sorun.Kendinizi böyle bir adam için harcamayın.

Alkolik insanların hep içmek için bir bahanesi olur.Hiç bir şey bahene bulamayınca senin yüzünden diyip suçu size atar.Kumar daha büyük bir sorun.Kendinizi böyle bir adam için harcamayın.
Evet doğru, düğünden 3 ay sonra alkol almadan bikaç saat önce çok kavga çıkardım annesi yüzünden. Sonra alkol aldığında kahroldum benim yüzümden oldu diye. Ama şimdiki alkol olayında bi sorun yoktu. Yani anladım ki mevzu problemler değil onun zevki

Bu hiç değişmeyecek.Hep bahanesi olacak.Kendisi istemedikçe bırakmayacak.Yarın bir gün evde ki herşeyi satıp eve icra da getirebilir kumar yüzünden.Bunun imtihanla alakası yok.Böyle bir hayata mı layıksınız?Ona karar verin.

Sakin çocuk yapma,alkolik babaların çocuklarının, travmaları ağır oluyor.Netten arastir detayli sekilde. (Siddet,istismar vb.) Çok riskli alkolik adamdan çocuk yapmak.

Siz boşandınız mı daha önce?

Oturup hayatboyu bu adamın alkolüyle uğraşıcaksın o zaman konu sahibesi. Bizden ne bekliyorsun burda?? Bu adma düzelmez içer içer arada belki bırakır sonra gene içer. Adam içki yüzündne okulu bırakmış böyle insanla evlenirken aklın nerdeydi.. adam müptela.

Eşimin alkol problemi olduğunu biliyordum ama 2 defa alkol konusu patladı. Bu zamanlarda da zaten nikahımız vardı. Ben de ha şimdi boşanmışım ha evlendikten sonra dedim ve düğünümüz vs oldu.

Evlenirken de aklı yokmuş ki.ha şimdi boşanmışım(ayrılmışım olacaktı galiba) ha evlendikten sonra yazmış.

Evlenirken de aklı yokmuş ki.ha şimdi boşanmışım(ayrılmışım olacaktı galiba) ha evlendikten sonra yazmış.
Ben bu platforma beni tanımayan kişilerin yorumlarını dinlemek için katıldım. Yalnız bu yorum çok nezaketsiz ne yazık ki.
Ben ifade edememişim sanırım, 6 ay flört sonrasında nişan ve nikah kıyıldı.
Zaten alkol vs almıyordu bu süreçlerde. Devam eden aylarda da kesinlikle alkol almadı. Sonrasında 1 defa alkol aldı. Ben de bu kısımda zaten nikah var boşanmış olacağım her koşulda diye düşündüm. (Doğru ya da yanlış bunu tartışmıyorum çünkü bu geçmişte kalmış) mevzu şu an içinde bulunduğum durum.
Teşekkür ederim yorumunuz için de.

Kendin edip kendin bulmuşsun , ısrarla dev etmek istiyorsun. Ne diyelim şimdi ?
Kahroluyorum nasıl böyle bir insanla karşılaştım ve nasıl böyle bir hata yaptım diye. Israrla devam etmek istemiyorum sadece araftayım.
O son şansı vermezsem pişman olur muyum? Düzelmeme ihtimali daha yüksek sanırım.
Ama ya o son şansı olduğu için çok dikkatli davranırsa :/

Bilmiyorum eşinizi siz tanıyorsunuz. Buradan boşan demek kolay yaşayacak olan sizsiniz ama görünen köy klavuz istemez

Bir sürü şans vermişsiniz zaten.Hiç birini kullanamamış.

Konu sahibi, üzgünüm ama siz görmek istemeseniz bile bu adamın ne olduğunu bilerek evlenmişsiniz.

İçki var,
Alkol bağımlılığı var,
Kumar oynanacak kötü yeri bilecek kapasite var.

Yani bunlar sonradan çıkacak şeyler değil. Adam it kopukmuş. Bu öyle 1.5 yıl hiç fark edilmeyecek şeyler değil. Ha ailesine işine bir anda bir şey olur üzüntüden kahrolur bu yola düşer bu ayrı. Ama sizinki baştan leş. Hiç kusura bakmayın öyle önceden böyle değildi gibi şeylere inanmıyorum.

Boşanacağını sanmıyorum. Bu yüzden buradaki yorumlara kendi içinde bahaneler bulup, ayrılmayacağını düşünüyorum. Hala diyorsun "şans mı versem napsam yhaa" birde bu para konusunda garip garip şeyler yazmışsın, tutarsız. Ben içki içmiyorum ama içki içmek için dünya para gerekiyor. Adam nereden para bulup içiyor haberin yok. Bu nasıl evlilik. Yani sırf "evlenmiş olmak" "kurulu düzen sahibi olmak" için mi evlendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…