• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkolik mi?

temari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
79
67
8
merhaba fazla uzatmadan kısaca sormak istiyorum, 2 yıllık bir ilişkim vr erkek arkadaşım bankacı farklı illerde yaşıyoruz fakat 1 saatlik yol mesafemiz var. haftaiçleri yalnız evde olduğu için her akşam 2-3 bira içtiğini söylüyor, sebebini sorduğumda gün içinde çok stresli olduklarını kafasını boşaltmaya ihtiyacı olduğunu dile getiriyor.

benle konuş rahatla diyorum, senin yerin başka her zaman sana stresimi sana boşaltamam ayıp olur bazen yalnız halledilmesi gereken şeyler var diyor . hiç aramadığı günler oluyor meraktan çatlıyorum geç cevap veriyor, sonra özür diliyor . kıyamıyorum da gerçekten ama ciddi düşünüyoruz , beraber anı eve çıkma planları yapıyoruz bir yandan. ben de içki içerim ama ayda 1 en fazla o da arkadaşlarımla çıktıysak eğer .

beraber eve taşınsak bir nevi sizce bu içki içme isteği azalır mı ? kızmak fayda etmiyor çünkü, herhangi bir saygısızlığını da görmedim bu zamana kadar, nazik kibar bir insandır .

Her akşam içtiğine göre öyle bence. Sizde olsanız her akşam canı çeker bence. Üstelik beraber bi eve çıktığınızda bu hayır olmayabilir

Hem alkolik hem sorumsuz.
Günlerce sevgiliyi aramamak ne demek?
İnsan düştü mü kalktı hiç mi merak etmez sevgilisini?

Back
X