Alkolik sorumsuz bencil babası olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Üzüldüm. Dediğiniz gibi annenizin "kaderi" bu, o da kabullenmiş. Şu an için kendinizi öncelemelisiniz. Belki ileride imkanınız olursa ona yardımcı olursunuz. Babanızın başına ciddi bir olay-hastalık gelmesi gerekiyor sizin ve annenizin kıymetini anlaması, aklının biraz başına gelmesi için. Alkolik olmasa sevdiği bir şey yapın, hep berber gönlüne girin, konuşarak yola getirmeye, psikolojisini rayına oturtmaya çalışın diyeceğim ama bu haldeyken tesir etmez, çok zor. Umarım düzgün biri ile evlenip kurtulursunuz. Başka şehirdeki işleri de araştırın, gerekirse öğrenci evinde kalırsınız. Fakat oradam kurtulmak için sakın babanız gibi adamlara meyletmeyin. Yanlış yola sapmayın. Sabırlar diliyorum.

Benim babam tam olarak böyleydi vurmasi yok psikilojik siddeti vardi ama ben anneme acımıyorum zerre kadar kendisi bunu secmis. Benim anneannem zengin dayım var oda modern bosansa kimse ona bise demezdi . Hatta gecen anneannemle konustum dediki "annen babandan korkuyor" annem kendisi iğrenç yobaz zihniyette aman kocam aman kizim susun kizim idare edip herseyi sineye ceken geleneksel olursan boyle bide essek olursan kamburuna vuran cok olur demisler

Annene neden üzülüyorsun? Kendini ezdirmeyi reva goren o. Babana Allah bilir hala yemekte hazirliyordur gomlegini de yikiyordur . Benim annem oyle ben biliyorum. Babamda senelerdir sarhoş ve ruh hastası..

Simdi ceplerinde bir kurus para yok el iyisi oldugu icin ele yedirdi ustune annemin bilezigi bilmemnesini bozdurdu zor durumlarda vicdan ya uzuluyorum o evde kizkardesim var diye market alisverislerini yapiyorum . Arada bir harclik veriyorum. Anneme oda babama versem icki alır çünkü ben evlendim mutluyum iyiyim baba evinden daha iyiyim esimde cok muhteşem fevkalade birisi degil ama birgun icki icsin icki icincede cok sevimli olur esprili olur hehehe guler soytarılık yapar,(her zaman icmez ayda 1 yada bazen ayda 2) ona bile tahammulum yok ertesi gun onune kahvalti koymam. Herseyi biz kadinlar yapiyoruz yani babaniza solicek biseyim yok konusursam banlanirim site yoneticileri tarafindan . Çalışma imkanin yokmu senin internetten biseyler satsan?

O evde de yaşamıyorlar ki .
Ne olsun o zaman devam mi etsinler
Var mı daha ise yarar bir fikriniz?

Psikopat bir adamın cinnetine maruz kalmaktan hemen her fikir daha işe yarardır. Adam anne babasız büyümüş, kaybedecek bir şeyi yok, psikolojisi yerinde değil. Saatli bomba. Umarım evlenip gider düzgün biriyle.

Kac yasindasin kuzum sen universite mezunuymussun benim bacım 24 yasinda uni mezunu ama dişli bir insan degil.Kac kez ise girdi alkolik babasi onu isten cikartti yok o isyeri kötüymüş otekinin maasi azmis yok garsonlukmu yapcakmis evet garsobluk yapıyordu ayipta degil gunahta degil
Kac yere cv birakti geri donen yok krizlere giriyor dun babam buna bagirmis cagirmis bidi bidi yapmis
Ben gidicem baska sehire bu ev hapishane gibi diyor mesaj cekti bana .biri icki icer oteki odasindan cikmaz diyor annem icin
Git calis koca bulmakla cozulmez depresyonuna da iyi gelir çalışmak emin ol ben ev hanimiyim ama calisiyorum mesela suanda paraya ihtiyacım yok teselli olmak kafa dağıtmak icin paranin nerden gelcegi belli olmaz ve hep kazanilir.
Baban bu ruh halinde biriyse evlendigin kisiyle yani evleneceğin kisiylede sana sorun cikartabilir

Benim babam nisanliligimi burnumdan getirdi
Zannettiki evlenmicem
Cunku daha evel nisan bozmustum
Arkamdanda konusmus nisanlandi ama bakalim evlencekmi demis eski komsumuza

Sen calis bak hayatin nasil degiscek ortamin hersein eve yatmadan yatmaya girersin daha sonra ayri eve çıkarsın bunlari cekmek zorunda degilsin

Benim kardesim ve senin icin tek cozum yolu bu bence

ben şahsen doğu zihniyeti tabirinize takıldım..bozuk karakterin doğu batı kuzey güney hasılı yönlerle alakası yoktur...bozuk bozuktur

Böyle bir ortamda yaşayıp ilaçları bırakma derdiniz neden var ? Her gününüz eziyetse bir de ilaç bırakma durumlarını kaldıramazsınız

Siz resmen beni anlatmışsınız. Şaşkınlıkla okudum. Malesef ki çok benzer hayatlar yaşamışız.

Bu hayatı yaşamayan normal bi anne babası olan kimse anlayamaz asla kimseye anlatamazsın şaşırlar nasıl yani nasıl yaşadınız böyle katlanılırmı dayanılırmı!!!Derler! bunun bi çözümü yok o asla düzelmiycek başına büyük bi felakette gelse sağlık problemleri de yaşasa aynı adam olarak kalıcak ölene kadar.sana tavsiyem bunu kabullen ve öyle devam et hayatına bi yol çiz kendine sadece kendini düşünerek bitter64

yasadiklariniza cok uzuldum ,umarim guclu olmayi basarir ve bugunku mutsuzlugunuzu gelecege tasimazsiniz.babanizin konusma ya da karsi gelmeyle duzelecegini hic sanmiyorum.bence soru sormayin ,ilgilenmeyin o yokmus gibi davranin,bagimli insanlar sorgulaninca asiri reaksiyon veriyor cunku.soylediklerini umursamamayi ogrenin ve bugunlerin gecici oldugunu unutmayin lutfen.

Siz resmen beni anlatmışsınız. Şaşkınlıkla okudum. Malesef ki çok benzer hayatlar yaşamışız.
Evet canm elbette öyledir , bununla beraber çevremde herkesin mutlu aileleri vardı çoğu zaman onların yanında sığındım mutluluklarına ortak oldum çok acı bişey ama neyabilirim ki bu böyle olmalıydı hep başkalarını örnek aldım mesela ..vs vs

Ağzını açamamış baban ooo sen yat kalk dua et. . Biz bizimkine en ufak hatasını söylesek kırıp geçiriyor . Neden bahsediyorsun

Gecen yıl bir sevgilim oldu uzun zaman sonra işte. Ailesinin durumu iyiydi ama o bana karsı cimrilik yaptı bunu hissettim birde para gücüyle gözüme girmeye meyletti. Sırf parası pulu var diye basıma kakardı eminim hissettim. Tip olarak zaten ısınmamıstım.böyle hareketler de görünce koşarak uzaklastım

Ağzını açamamış baban ooo sen yat kalk dua et. . Biz bizimkine en ufak hatasını söylesek kırıp geçiriyor . Neden bahsediyorsun
Evde 3 kadinsiniz. Neden buna izin veriyorsunuz? Bu sizin durusunuzla alakali bir durum. Babanizin normal olmamasi apayri bir konu. Sorumsuzlukla,alkolle,bencillikle alakali asla degil.

Canım ben zaten calısıyorum. Sadece işimin garantisi yok. Olay bu değil ona kalsa eline para sayalım istiyor ama gururundan öyle de diyemiyor. Bende anneme veriyorum lazım oldukca.

Evde 3 kadinsiniz. Neden buna izin veriyorsunuz? Bu sizin durusunuzla alakali bir durum. Babanizin normal olmamasi apayri bir konu. Sorumsuzlukla,alkolle,bencillikle alakali asla degil.

Alkolik biriyle yasadın mı ? O kişinin kontrolsuzlugune şahit oldun mu böle havadan sıkmak da moda oldu

Alkolik biriyle yasadın mı ? O kişinin kontrolsuzlugune şahit oldun mu böle havadan sıkmak da moda oldu
Coook sahit oldum. Havadan sıkmiyorum. Siginma evinde yuzlercesi var. Kimisi anne baba siddetinden kacmis,kimisi koca siddetinden kacmis. Aralarinda alkolizm kaynakli olanlar da cok. Sayisiz hikaye dinledim,hala da dinliyorum. Ancak yetiskin uc tane kadinin bulundugu bir evde karsinizdaki kisiden kurtulmak icin birlik olmaniz gerekiyor. Cidden siz bunu dusunemediniz mi? Anneniz eskilerin tabiriyle koca evinden ancak kefenle cikabilecegini zanneden bir kadin olabilir,bilemiyor,dusunemiyor olabilir. Care uretemiyor da olabilir. Ama siz ve kardesinizle beraber 3 kisi yapiyorsunuz. El ele verip kurtulamiyor musunuz? Kurtulamiyorsaniz sebep nedir? Sizden guclu olmasi mi? Ne olursa olsun hepinizden birden guclu olamaz. 3-4 yasindaki cocuklar bile annelerini doven babalara karsi refleks olarak karsilik vermeye calisiyor. Sizin bunu yapamamaniza imkan yok.

Anneniz bosansin diyenlere verdiginiz cevaplari gordum,aileyle nasil gorusecegiz anneanne dayi nolacak demissiniz. Cok mu lazimlar?

Siz bugune kadar babanizin evde estirdigi terore ne care uretebildiniz? Neyi denediniz de olmadi mesela bir ornek verebilir misiniz? Mecbur kalan kadinlar kimliklerini bile degistiriyor,siginma evlerinde sayisiz kadin var kocasinin arayip bulamadigi. En azindan bir care uretmisler,siz onlarin hepsinden manen daha guclusunuz,anneniz icin pek cok sey yapabilirsiniz.

Canım ben zaten calısıyorum. Sadece işimin garantisi yok. Olay bu değil ona kalsa eline para sayalım istiyor ama gururundan öyle de diyemiyor. Bende anneme veriyorum lazım oldukca.
Ay ayni benim babam inanamiyorum yaaa bende anneme veriyorum.

Boşuna yazmışsınız bu kadar, iki gün sonra yine aynı konu açılacak yine çözüm üretenlere karşı o olmaz bu olmaz denilecek. Sabit yani.

Boşuna yazmışsınız bu kadar, iki gün sonra yine aynı konu açılacak yine çözüm üretenlere karşı o olmaz bu olmaz denilecek. Sabit yani.
Havadan sıkmak moda oldu dedigi insani belki insan yerine koyup dinler diye dusundum

Ilk sayfaya uzunca yazdim.

Burada konu aclinca ya akil verilir ya da moral verilir karsit gorus de cikabilir saygi olduktan sonra hepsi olur.

Yorumum begenilmemis bile cevap da yok zaten.
Bir de akil veriyorsunuz yazilmis.
Ne yapilsin peki ne yapilabilir??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…