Bir sene önceki konumda eşimin alkolü idi ama o zaman içince sevimli bir adamdı. Bir senedir içince mutsuz, depresif bir adam oldu. 4,5 yıldır hergün 4-5 bira içiyor bazen haber vermeden 3 lerde eve geliyor. 7 yıldır evdeyiz 3 yaşında bir çocuğumuz var. Ben çok dırdır etmem azaltması yönünde arada konuşurum tabi. Ooo eve hergün şişelerle geldikçe bende uzun zamandır güleryüz kalmadı ve beyefendi benim surat yapmama çok bozuluyor.
C.tesi arkadaşın çocuğunun doğum günü vardı karı koca hep beraber gidilecekti. Benimki tabiki gelmedi neden kalabalık sevmiyormuş. Bir ben sap gibi kaldım tabi her zamanki gibi. Pazar günü hiç konuşmadım. Ekmeği çocukla oo alırdı. Ben ona söylemeden çocukla gidip aldım kahvaltıyı hazırladım. Tabi bana kızmış ben yemicem dedi. Öğlenden içmeye başladı. Akşam da ben konuşmadım çocukla oynadım. Yavruma hiç belli etmem ama nedense babasını çok sever oda pek babasının yanına gitmedi. Eşim çıktı gitti evden . Gece 2.30 gibi geldi ben uyuyordum. Salondan pat küt birşeylere vuruyor, birşeyler atıyor, söyleniyor. Ilkten kalkmayayım dedim ama kendine birşey yapar diye korktum ( sürekli atlayacağım bir yerden kurtulun benden hep suçlu benim ya falan der) . Ne oldu ne yapıyorsun dedim sinir sinir gel otur konuşucaz sen ne istiyorsun benden, niye surat yapıyorsun , sen yapınca çocukta yapıyor,öleyimmi onu mu istiyorsun falan filan. Yarın alkollü değilken konuşalım saçmalıyorsun dedim. Tamam tamam al bu evin anahtarı al bu dükkanın anahtarı bundan sonra ben yokum bağıra bağıra konuşuyor. Bunu istiyorsun ama ayrılamıyorsun . Tamam sessiz olur git o zaman dedim bende. Tam çıkıyordu geri girdi kapattı . Al sana ayrılmana sebep olsun hayatımda yapmayacağım şeyi yapıcam. Anneme küfür etti ve koluma omza yakın yere sert bir yumruk attı. Şok oldum zaten defol git dedim. O arada yavrum uyandı anne anne ağlamaklı. Hemen yanına gittim. Şiddetin büyüdü küçüğü olmazmış o korku çok başka birşey bütün vücudum titredi. Oda salona geçti üzgün üzgün yapmam dediğin herşeyi yaptım deyip söylendi . O arada ben erkek kardeşini aradım çok yakın ailesi bize. Gel bize hemen dedim.
Gelince abini alıp gidermisiniz dedim yok adam gitmicem ben çocuk uyusun konuşucaz diyo. Yaptığı pislikleride anlattı . Kardeşi götüremedi çocuk uyumadı saat 5 oldu. Tamam sen git dedim mecbur. Sarhoş salonda halı üstünde uyudu. Sabahta onlar uyurken işe geldim ve ne yapıcam ne hissedicem bilmiyorum bomboşum.
Ailemde aynı şehirde oraya gitsem annem kanser tedavisi görüyor çocuğuma 3 gün anca bakar. Normalde K.validem bakıyordu. Ne olur akıl fikir verin bana