- 16 Eylül 2017
- 7.967
- 14.172
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Evet 2 damla icince gercek karakterinizi cikartmissiniz. Adam ne dusunur bilmem de belki kullanma amacli devam eder belki de uzaklaşir. Ben insanlarin alkol aldiklarinda hic olmadiklari insana donustuklerini dusunmuyorum cunku o yuzden uzaklasirdim rezillik yapmisiniz baya.
Ya tabi öyle oldu. Ama normal zamanda gerçekten kendimi çok tutuyordum. Otokontrolüm çok yüksekti. Hatta birkaç defa muhabbeti geçti hiç tepki bile vermedim.Alkol bahane duyguları dışa vurmak şahane diyelim mi
haklısınız bende bundan sonra içmeyeceğim zaten ilk ve son olduAlkol birini böyle değiştirmez asıl kişiliği ortaya çıkar. İçmeyin böyle oluyorsa ağzıyla içmeyen toplu ortamda uzak dursun
Daha temkinli az için kokteyl tarzı çakır keyif yeterhaklısınız bende bundan sonra içmeyeceğim zaten ilk ve son oldu
Ya tabi öyle oldu. Ama normal zamanda gerçekten kendimi çok tutuyordum. Otokontrolüm çok yüksekti. Hatta birkaç defa muhabbeti geçti hiç tepki bile vermedim.
Ya arkadaşlarla gidince hep tek içmeyen ben olmuşumdur. Kokteyl bile içmedim hayatımda. 1 biradan bir şey olmaz dedimDaha temkinli az için kokteyl tarzı çakır keyif yeter
Ya flört ve ilişkilerde kendini tutmak önemli. İki taraf içindeOlay o zaten siz normalde gercek karakterinizle yasamiyorsunuz kendinizi tutuyorsunuz. Tabi ki her aklimizdan geceni biz de disa vurmuyoruz ama iki ayri karakter olacak kadar kendimi tutarak yaşamiyorum ben mesela sahte karakterle yaşamakta normal bisey degil bunun adi otokontrol mu bilemedim.
1 birada bunlar olmaz yahu sarhoş taklidi yapan ergen değilsen araba bile kullanılıyor ne etkileyecek seni 30 kilo değilsen etkilemez komik durmuşYa arkadaşlarla gidince hep tek içmeyen ben olmuşumdur. Kokteyl bile içmedim hayatımda. 1 biradan bir şey olmaz dedim
Aynısını düşünüyorum 29Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ergen gibi davranmışsınız.
Arkadaşıma sordum 1.5 u aç karnına ve hızlı içtiysen normal dedi1 birada bunlar olmaz yahu sarhoş taklidi yapan ergen değilsen
Bence normal değilAynısını düşünüyorum 29
Arkadaşıma sordum 1.5 u aç karnına ve hızlı içtiysen normal dedi
1 tanede ben de kötü olmuştum 20 yaşında falan tabi senin gibi davranmadım eve gelip edebimle kustumAynısını düşünüyorum 29
Arkadaşıma sordum 1.5 u aç karnına ve hızlı içtiysen normal dedi
Ben zaten kör kütük sarhoş olduğumu düşünmüyorum . Ama çakırkeyif gibi de çok değildiBence normal değil
Ay ben kusmadım neyse ki. Bir de o rezilliği de kaldıramazdım1 tanede ben de kötü olmuştum 20 yaşında falan tabi senin gibi davranmadım eve gelip edebimle kustum
Ya flört ve ilişkilerde kendini tutmak önemli. İki taraf içinde
Ya sırnaşma samimiyet açık konuşmalar var zaten ama ilerleyen evrelerde açarım kendimi bu kadar erken değil. Ya rezillik çıkartmadım neyseki sadece ona zor anlar yaşattımUtanacak huylariniz yoksa kendinizi tutmaya gerek olmuyor.bence kendinizi tutmak yerine gelistirmeye calisin kisisel gelisim kitaplari filan okuyun. Ben de alkolluyken rezillik cikartmistim ve o geceden sonra hayatimda insanla bi daha gorusmemistik ama 29 degil 19 yasimdaydim ve sizden cok daha fazla icmistim. O bana ders olmustu ve sonra sarhos olsam da rezillik durumlarim olmadi.
En masumu kusmak olurdu. Adamla yakınlaşmak için numara yapmışsın gibi duruyor. O kadar alkolle o hale gelinmez. Zaten adam da daha sonra iletişim kurmamış normal bir insan olarak.Ay ben kusmadım neyse ki. Bir de o rezilliği de kaldıramazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?