Alkolü ağzımla içememem buradan döner mi ?

Aman boşverin iyi olmuş. Aileniz zaten kısıtlıyordu her hareketinizi, arada çok da kontrolü kaybetmeden sapıtmak da lazım. İhtiyacı varmış bünyenizin artık öyle düşünün. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz.

Benim son içmemden sonra eve nasıl geldiğimi hatırlamadığım için uzun zamandır (gebeliğime kadar) sadece keyfi akşam yemek vs hazırlarken sadece 1 bira içiyorum keyfine. Rakı beni sarhoş etmekten ziyade uyuşturur, vodka da yarını yokmuş haline getirir içmem asla.
1,5 birayla sarhoş olma ihtimali o kadar düşük ki yani bilmeyen insan için bile. Ki alkol oranının sürekli düşürülmesi de göz önünde tutulmalı. Tabi extra shot falan attıysa orası başka

Bir de noktasına virgülüne kadar hatırlayacak.. ben ayik kafamla bu kadar detay veremem..
Ben en son ki içmem de eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Değil ayrıntı yani. Sanki bi film izlemişimde aralarda uyumuş ayrıntıları kaçırmış gibi oluyorum. O şımarıklık çakırkeyiflik işte

1.5 bira içtin diye bu kadar sarhoş olunmaz karşındaki de bunu bildigi icin yaptiklarinin rol oldugu cok belli olmus. Bence itici olmus ne gerek var, cok icip icip ustune atlayasin varsa eve cagirip sarap sofrasi falan hazirlasaydin ergen gibi 1 birayla sarhos tripleri komik olmus. Gerci yaşını bilmiyorum belki gercekten ergensindir oyleyse de yapma guzum

Hanfendi niye numara yapmaya ihtiyacım olsun zaten öncesinde 0 temas değildi ama bu derecede değildi veya ben hiçbir erkeğin flört ettiği kadının temasına hayır diyeceğini sanmıyorum
Adam geri zekalı değilse numara yaptığınızı,şimardığınızı anlamıştır.Olayı saniye saniye hatırlamanız bunun doğru olduğunun kanıtı.Burada mevzu içmek biriyle buluşmak değil,neyi ne zaman nasıl yapmayı bilmemek o olgunlukta olmayıp saçmalamak.Bu yaptığınız size çok sevimli gelebilir ama karşı taraf sizinle aynı fikirde değil...

İspirto bulsa içecek biriyim defalarca evin yolunu bulamayacak kadar sarhoş da oldum g*tü başı da dağıttım ama ne yaptığımın hep bilincindeydim ne yaptıysam bilerek ve isteyerek yaptım yani. I’m just saying

Valla ben sizin anlattiginiz kadar sarhos olunca sevismemin bile yarisini hatirliyorum. Bu kadar detaylı hatirliyorsaniz dediginiz kadar carpmamistir. Siz otokontrolu birakmis, bahanesi olarak da sarhoslugu gosteriyorsunuzdur. Ha olabilir, kendinizi salmak isteyebilirsiniz, o ayri.

Buradan muhtemelen donmez ama.

Yani bende böyle oldu ama zaten kimse denemesin normalde çok zararlı antidepresan kullanırken alkol
Ben de antidepresan kullanıyorum biliyorsun. Hiç içmedim ama içersem öyle bir etki yapar mı merak ettiğim için sordum. Belki de bünyeyle alakalı olabilir. Ya da senin kullandığın ilaçlar doz olarak daha ağır ondan.

Yapiyor. Ciddi antideprasan icen arkadaslarim bir-iki birayla cok guzel oluyorlarmis oyle diyorlar.

Not: tavsiye değildir

Yapiyor. Ciddi antideprasan icen arkadaslarim bir-iki birayla cok guzel oluyorlarmis oyle diyorlar.

Not: tavsiye değildir
E kız o kadar biradan rakıdan konuştuk seninle. Merak edip denicem dedim heves ettim o kadar. Bunu dememiştin hiç. Tek başımayken içmem daha iyi olur o zaman.

E kız o kadar biradan rakıdan konuştuk seninle. Merak edip denicem dedim heves ettim o kadar. Bunu dememiştin hiç. Tek başımayken içmem daha iyi olur o zaman.
Ilaç kullanıyorsaniz asla alkol almayin lütfen

Evet öyle olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…