- 14 Eylül 2014
- 21.809
- En iyi cevaplar
- 1
- 106.288
- 798
- Konu Sahibi pportakall
Nerede yazıyor o ya kaç kere bir bira içtim yarım da flörtümden içtim demiş. 1,5 şişe bira işte1,5 şişe şarap içmiş bir bira değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede yazıyor o ya kaç kere bir bira içtim yarım da flörtümden içtim demiş. 1,5 şişe bira işte1,5 şişe şarap içmiş bir bira değil.
Yapma ya. Bira mıymış? Ben onu şarap sandım, ooooo falan dedim. Çok saçma olmuş o zaman ya insan 1,5 bira ile o kadar sarhoş olmaz.Nerede yazıyor o ya kaç kere bir bira içtim yarım da flörtümden içtim demiş. 1,5 şişe bira işte
Aynen canım öyle yap ki hastaneye yetiştirecek biri olmasın. Sakın deneme böyle bir şey. Bak Allah muhafaza hücceten gidersin.E kız o kadar biradan rakıdan konuştuk seninle. Merak edip denicem dedim heves ettim o kadar. Bunu dememiştin hiç. Tek başımayken içmem daha iyi olur o zaman.
Hüccetten ne kız?Aynen canım öyle yap ki hastaneye yetiştirecek biri olmasın. Sakın deneme böyle bir şey. Bak Allah muhafaza hücceten gidersin.
Genelde aniden ölmek olarak kullanılır ya:)) ama Osmanlıca sözlükten baktım şimdi ölümüne delil olacak şekilde ölmek anlamında kullanılıyormuş. Hani antidepresan ve alkol karışımından öldü demek yerineHüccetten ne kız?
Ay çok yaşlı hissediyorum son zamanlarda. Arada bilmukabele falan da diyorum bazenHüccetten ne kız?
Onu ben de diyorumAy çok yaşlı hissediyorum son zamanlarda. Arada bilmukabele falan da diyorum bazen![]()
Dizlerin de ağrıyor mu arada:))Onu ben de diyorum![]()
Ohoo belim dizlerim mütemadiyenDizlerin de ağrıyor mu arada:))
Allah'ım iki biradan sarhoş olmaktan nenelerin hastalık anlatma seansına nasıl geldikOhoo belim dizlerim mütemadiyen![]()
Bence rol değil de rahatlayıp düşündüğü gibi davranmış, ne istiyorsa onu yapmış.1.5 bira içtin diye bu kadar sarhoş olunmaz karşındaki de bunu bildigi icin yaptiklarinin rol oldugu cok belli olmus. Bence itici olmus ne gerek var, cok icip icip ustune atlayasin varsa eve cagirip sarap sofrasi falan hazirlasaydin ergen gibi 1 birayla sarhos tripleri komik olmus. Gerci yaşını bilmiyorum belki gercekten ergensindir oyleyse de yapma guzum
Güzel bir ölüm nasip olur umarım ama hiç bu şekilde ölmeyi düşünmedim. Neyse şimdi konu dışı yorumdan şey etmiyim. Antidepresan içmediğim zaman bira içmeyi denerim o halde. Teşekkür ederim hanımlar.Genelde aniden ölmek olarak kullanılır ya:)) ama Osmanlıca sözlükten baktım şimdi ölümüne delil olacak şekilde ölmek anlamında kullanılıyormuş. Hani antidepresan ve alkol karışımından öldü demek yerinemy hope hücceten öldü ((Allah korusun) gibi ...
Sen su an kullaniyor musun ki antidepresan? Psikiyatriste gitmiyorum diyordun, ben su an halen kullandigini hatirlamadim o muhabbetlerde.E kız o kadar biradan rakıdan konuştuk seninle. Merak edip denicem dedim heves ettim o kadar. Bunu dememiştin hiç. Tek başımayken içmem daha iyi olur o zaman.
Evet kullanmaya devam ediyorum. Her gün içiyorum. Doktor bana 2 hafta sonra gelmem için randevu vermişti o zaman gitmemiştim. Aynı 20 mglik ilaca devam ediyorum hâlâ.Sen su an kullaniyor musun ki antidepresan? Psikiyatriste gitmiyorum diyordun, ben su an halen kullandigini hatirlamadim o muhabbetlerde.
O zaman sen tek basina da icme annem, icme gülüm.Evet kullanmaya devam ediyorum. Her gün içiyorum. Doktor bana 2 hafta sonra gelmem için randevu vermişti o zaman gitmemiştim. Aynı 20 mglik ilaca devam ediyorum hâlâ.