• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkolü ağzımla içememem buradan döner mi ?

O zaman sen tek basina da icme annem, icme gülüm.
Benim arkadaslarim artik domuz gibi, onlara bir sey olmaz ama sen yamulursun.
Ayıp len, insan arkadaşlarına hiç domuz der mi. 2 üye daha yazmıştı. Akıl akıldan üstündür diyip susuyorum. Antidepresan içmeyi bıraktığımda denicem bir gün. Konuyu daha fazla sabote etmiyim karşılıklı olarak susalım kanki.

dün bir süredir flört ettiğim adamla bara gittik. Bende tutturdum alkol alıcam diye hayatımda ilk defa aldım ama. Aslında bende de kabahat var, alsana kız arkadaşlarının yanında matah bir şey sanıyorum dağılmayı. Bu pek yanaşmadı biliyor kullanmadığımı dokunur diyor neyse kendininkini uzattı yeter sana diye yarım şişe içtim. Hiç çarpmadı etkilemedi su gibi geldi. Sonra tutturdum bak iyiyim bir tane daha içicem diye neyse içtim. Önce bi sessizleştim sonra lavaboya gittim alt kata ama dünya yer dönüyor sanki oradaki koltuklarda oturdum Birsüre geçti yanıma geldi merak ettim gelmedin diye ben adama cilveler yapmaya başladım başım dönüyor diyorum ,neyseki sağa sola sataşan laf atan saçmalayan biri değilmişim sadece çenem düşüyor,duygularım yoğunlaşıyor, sakarlaşıyorum, kimseye sataşmadan kendi halimde saçmalıyorum. Bana diyor ki seni eve bırakayım üç defa dört defa söyledi yok diyorum sen gideceksen git ben gelmiyorum o şekilde bir saat iki saat adama cilveler yaptım sürekli öptüm önünde yanında sarıla sarıla dans ettim etrafında bir yandan da diyorum ki beni bırakırsan düşerim ayakta duramıyorum bir yandan da beni sıkıyorsun diye adamı itiyorum. En son canlı müzik bitecek gidelim dedi ben gitmiyorum dedim yanından ayrıldım tekrar geldi bırakmıyor. Çıktık mekandan durdum durdum konuşmak istiyorum diye tutturdum. Sonra bana kahve yap diye tutturdum. Yani adamı zorla evime getirdim.sonra da yaptığı kahveyi içmedim. Eve gidene kadar sarhoşluk değil ama mayhoşluk kaldı. Evde de sırnaştım çok yakınlaşma değil ama dokunuşlar ufak öpücükler(öpüşme değil) havada uçuyor karşılıklı. Sonra kalktım en yapılmayacak şeyi yapıp ben senin bu tavırlarından sıkıldım tutarsızsın ara ara konuşup ara ara görüşüyoruz bilmem ne falan şikayet ettim bir ton. Kendi evine gitmesine de müsade etmedim onunda pek gidesi yoktu. En son hatırladığım ise koltukta sarılıp uyuduğumuz. Sorun şu ki ben en başından beri otokontrolü yüksek asla trip atmayan dırdır etmeyen şikayet etmeyen geldiği kadar gelen gittiği kadar giden olursa olur olmaz olmaz havasında takılan biriydim. Ve fiziksel olarak mesafemi korumak istiyordum çünkü benim için fiziksel yakınlık olunca duygularım çok çabuk gelişiyor. Şimdi sanki ondan hoşlandığımı ilişki beklentimi çok belli ettim. Adamla bence flört olarakta çok yakınlaştım. Zaten sabahına da işe gitti. Sarıldım kapıdan çıkarken sonra da ne o yazdı ne ben yazdım. Şu an sanki tüm o güçlü bağımsız cool kadın imajım çöktü. Buradan dönüşü var mı ? Çok mu rezil oldum ?
Adam boş beleş bir adam değilmiş kaliteliymiş gibi geldi bana.

Back
X