- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Aaaa bosan tabii ki
-
Valla kiz ozellikle bizim gibilere lazim nooptabi tabi birde kız lazımmış. sipariş usulü ya:))
En iyisi Kıbrısta yaptır cnm sen tüp bebeği, genleri özel olarak seçtirYa allah affetsin de kizlar çocuğum olursa kaynanama ve kaynima benzer diye ödüm kopuyor. Kaynanam bildigimiz çirkin fiziksel olarak,içinin çirkinliği de yüzüne vurduğu icin tovbe estağfurullah bana bin kat cirkin geliyo. Ve acayip kirli pasakli bir kadin. Kaynım da hik demis anasının burnundan dusmus ama annesinin guzel versiyonu. Ama ondan daha da nefret ediyorum. Yemek yemesi,agzini sapirdatmasi,gerizekalica hareketleri vs..
(Esim cok şükür babasina benziyor.)
Ben boyle düşünüyorum ya cocugum onlara benzerse allahim sen koru yarabbim. Evlendiğimden beri bu korku var bende, belki bu yuzden cocugum olmuyor tüp bebek deniyorum. Ama elimde degil dusunmeden edemiyorum. Ayip günah oldugunu da biliyorum ama ELİMDE DEĞIL !!
Benim gibi olan var mi araniz da yoksa bende mi sorun var? Cocuklariniz kime benzedi?
Benim kızım fiziksel olarak kv benziyor .hayatımda o kadindan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim . Tiksinme az bile kalır ... Ama kızım tıpa tıp ona benzese de canımı veririm yoluna . Bu konuları dert etme başka sıkıntın yoksa şükür benceYa allah affetsin de kizlar çocuğum olursa kaynanama ve kaynima benzer diye ödüm kopuyor. Kaynanam bildigimiz çirkin fiziksel olarak,içinin çirkinliği de yüzüne vurduğu icin tovbe estağfurullah bana bin kat cirkin geliyo. Ve acayip kirli pasakli bir kadin. Kaynım da hik demis anasının burnundan dusmus ama annesinin guzel versiyonu. Ama ondan daha da nefret ediyorum. Yemek yemesi,agzini sapirdatmasi,gerizekalica hareketleri vs..
Ben boyle düşünüyorum ya cocugum onlara benzerse allahim sen koru yarabbim. Evlendiğimden beri bu korku var bende, belki bu yuzden cocugum olmuyor tüp bebek deniyorum. Ama elimde degil dusunmeden edemiyorum. Ayip günah oldugunu da biliyorum ama ELİMDE DEĞIL !!
Benim gibi olan var mi araniz da yoksa bende mi sorun var? Cocuklariniz kime benzedi?
Ay bende oyleyim yaa gecen detayloya korka korka girdim.bebekte kapatti yuzunu 2 eliyle resmen 25 dk boyunca acmadi.kendimide kotu hissettim.bide benim gorumce var kaynana ve kayina ilave.esimde sizdeki gibi babaya benziyor.kendimizide cok kotu hissedyrm vicdan azabi hissedrym ama dusunmedende edemiyrm.ceneside tam yuvarlak deildi benm yuvarlak.onlara benziycek benim heralde inadinaYa allah affetsin de kizlar çocuğum olursa kaynanama ve kaynima benzer diye ödüm kopuyor. Kaynanam bildigimiz çirkin fiziksel olarak,içinin çirkinliği de yüzüne vurduğu icin tovbe estağfurullah bana bin kat cirkin geliyo. Ve acayip kirli pasakli bir kadin. Kaynım da hik demis anasının burnundan dusmus ama annesinin guzel versiyonu. Ama ondan daha da nefret ediyorum. Yemek yemesi,agzini sapirdatmasi,gerizekalica hareketleri vs..
Güzellik bakan gozdedir. Yani kalpte.
Bu kadar şekilci olmayın, yarın sizin neye benzeyeceginiz belli olmaz.
Kusur arayan bulur, sizde onu hissettim.
Üzgünüm umarım onlardan birine benzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?