Allah affetsin de :)

bukadar korkuyorsun kesin basina gelir ama o cocuk gözünde dünyanin en güzeli en tatlisi olcak emin ol.

Sonuçta eşini de o kadın doğurmuş. Eşini beğenmişsin. Çok kafana takma.
Zaten evlat her türlü senin gözüne güzel gözükür. Muhtemelen dünyanın en güzel çocuğu gibi görünceksin. Hiç dert etme

En iyisi Kıbrısta yaptır cnm sen tüp bebeği, genleri özel olarak seçtir yoksa sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali korktuğun başına gelebilir

Benim kızım fiziksel olarak kv benziyor .hayatımda o kadindan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim . Tiksinme az bile kalır ... Ama kızım tıpa tıp ona benzese de canımı veririm yoluna . Bu konuları dert etme başka sıkıntın yoksa şükür bence

Ay bende oyleyim yaa gecen detayloya korka korka girdim.bebekte kapatti yuzunu 2 eliyle resmen 25 dk boyunca acmadi.kendimide kotu hissettim.bide benim gorumce var kaynana ve kayina ilave.esimde sizdeki gibi babaya benziyor.kendimizide cok kotu hissedyrm vicdan azabi hissedrym ama dusunmedende edemiyrm.ceneside tam yuvarlak deildi benm yuvarlak.onlara benziycek benim heralde inadina

Ya ben napim! Çocukluğum bu yüzden berbat oldu. Halam anneme az çektirmedi. Dolayısıyla annem halamdan nefret ederdi. Ve ne zaman ona sinirlense bana kan kustururdu. Çünkü beeeennn hem fizik hem karekter olarak halamın aynısıyım. Yan yana geldiğimizde bizi tanımayan biri ana kız zanneder. İnşallah benzemez ve inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız :)

Tipi benzemese huyu, huyu benzemese tipi benzer. Allah benzetmesın. Yıne de kp ı begenıyormussunuz. Ben eşimin tarafına benzemesın istiyorum ama kesın benzer

Ben de hamile olmadan çok önce düşünürdüm bu konuyu..bir de babasına benzeyen kız çocukları çok komiğime giderdi..sonuç:kızım babasının aynısı,oğlan çocuğu sanıyorlar bir de..benle alakası yok,babası tarafına benziyor sima,ten rengi falan..ama o benim canımdan öte,ciğerimin köşesi ifade edecek kelime yok walla
Öyle güzel,öyle kıymetli ki..bu arada ne kadar süredir evlisiniz acaba? Bende de kv,kayın aynı benzerlikte,eşimin beyefendi babasına benzeyip,sıyrıldığını düşünüyordum ama pekala da annesine benziyormuş yani

Valla arkadaşım var k.validesinden nefret ediyor
Çocuğunu da sanki o doğurmuş gibi
Hiç arkadaşımla uzaktan yakından benzerliği yok
Kınama derim ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…