- 27 Şubat 2012
- 17.161
- 29.154
- 798
- Konu Sahibi Aaaa bosan tabii ki
-
O kadar kınamışsınız ki aşırı benzerse hiç saşırmayın. Ayrıca babanneye benzeme oranı yüksek ben sülalede herkes (anne baba dayı amca hala dede aklınıza kim gelirse) renkli gözlüyken(mavi) benimki simsiyah. Neden babanneden kaynaklı. Detaylarda da çok benziyorum sülalede o kadar çok insan varken. Daha çok çocuk gördüm babannesine benzeyen.
Yapmayın Allahın gücüne gider sağlıklı olsun yeter diye dua edin.
Tek şekil tarifi mümkün değil ya Turuncu, herkesi andırıyor ahadksa
Neyse konu sahibine totaldeki tavsiyeyi tekrar verelim; keyifli neşeli bi zamanda yapın çocuğu şeytan tüyü olsun
Ne kadar kaba bir yaklaşım. Fiziksel özellikler kişinin kendi elinde mi? Herkes güzel olmayi ister.Bu düşünce tarzıyla engelli bir evladiniz olsa kapiya mi atacaksınız.Insanlar bu hale gelmişse çok üzücü.
Bazı duyguları/düşünceleri dillendirmemek gerekiyor.Annem de beni doğurduğunda ' bu ne ya? Ablası falan ne güzeldi. Bu niye bu kadar cirkin? ' diye sormuş doktora
Ama büyüyünce toparladım , çok sükür
Alakasiz mi çirkin diyorsunuz. Siz herhalde dünya guzelisiniz.Umarim bu konuyla imtihan edilmezsiniz.Konuyu nasil alakasiz bagladiniz tebrikler. Tabii ki de allah once saglik versin!
Alakasiz mi çirkin diyorsunuz. Siz herhalde dünya guzelisiniz.Umarim bu konuyla imtihan edilmezsiniz.
Hitap tarzınız guzelliginizi yansıtiyorYooo benim çocukluğum dusman basina o derece cirkinmisim. Hatta annemlere soruyorum bazen beni nasil sevdiniz diye:) nefret ediyorum arkadasim nefret o yuzden gozumde daha da cirkinlesiyorlar. Iclerinin pisligi dislarina vurmus tamam mi? Fazla duyar kasma!
Vallahi benim de gerzek bir görümcem var ve kız çocuk çok istiyorum ve ona benzemesinden o kadar çok korkuyorum ki (Allah korusun)halaya benzer hesabı var yaYa allah affetsin de kizlar çocuğum olursa kaynanama ve kaynima benzer diye ödüm kopuyor. Kaynanam bildigimiz çirkin fiziksel olarak,içinin çirkinliği de yüzüne vurduğu icin tovbe estağfurullah bana bin kat cirkin geliyo. Ve acayip kirli pasakli bir kadin. Kaynım da hik demis anasının burnundan dusmus ama annesinin guzel versiyonu. Ama ondan daha da nefret ediyorum. Yemek yemesi,agzini sapirdatmasi,gerizekalica hareketleri vs..
(Esim cok şükür babasina benziyor.)
Ben boyle düşünüyorum ya cocugum onlara benzerse allahim sen koru yarabbim. Evlendiğimden beri bu korku var bende, belki bu yuzden cocugum olmuyor tüp bebek deniyorum. Ama elimde degil dusunmeden edemiyorum. Ayip günah oldugunu da biliyorum ama ELİMDE DEĞIL !!
Benim gibi olan var mi araniz da yoksa bende mi sorun var? Cocuklariniz kime benzedi?
Bunu da duymus oldum
Sen bi kiz yap da sana benzesin bari
Ahhhaaa deme yaoo kv hoşgeldin
Ahhhaaa deme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?