Allah affetsin de :)

aha benim oğlanlar:)
basbayağı eşimin abisine ve babasına benziyorlar. kv eşim ve ablası birbirlerine benziyor.

Çocuğum yok ve düşünmüyorum ama sizin hislerinizi paylaşıyorum.
Eşimin tüüüüüüm yeğenleri, annesine (yani kayın valideme) benziyor. Ve yine aynı sizinki gibi çirkin bir kadın. Kilolu, esmer, toparlak. Gelen giden, konu komşu da hep ".... hanım yine sen mi doğurdun" diye takılır.

Çocugunuz olmuyor tedavinizi olun ve oturun dua edin tövbe edin boyle bir konu açmak bile abes işiniz gücünüz mü yok sizin çirkinmis farz edin ki cirkin oldu nolcak saglikli olmasi oncelik..

Benim bir arkadaşım var. Yemyeşil gözlü ağzı,burnu yüzü bebek gibi.
Annesi de aynı.
Annesi ve arkadaşım yatıp kalkıp "ayyy esmer çirkin,o kara kuru,o siyah memeli" diye diye kendilerinden başka herkese çirkin gözüyle bakıyorlardı.
Arkadaşımın öyle bir kızı oldu ki kayınvalidesinin birebir kopyası ve dahi daha ötesi...
Doğum sonrası kucağına verdiklerinde "bu bebek benim bebeğim değil,olamaz,emzirmem" diye yıkmış ortalığı.

Bende korkardim valla babannesine, halasina benzer diye ki halasini cok severim ama Allah affetsin cok ta guzel degil. Ha ben cok mu guzelim sanki ama onlara gore daha guzelim ve cevrem begenir:) (bunu yazmak kendini begenmislik gibi olsada gercekten olani yazdim ) bebegim ayni benim kopyam oldu :) Saclarindan, ayaklarindan , tirnaklarina kadar. Ama benim ust versiyorum cok guzel masallah, cok tatli oldu. Renkli gozlu olma ihtimali azken birde benim hala ve dedemde olan gozleri aldi cok sukur.

Tabi ki en onemlisi gercekten saglikli olmasi, hayirli olmasi ama insanoglu iste, gicik oldugu insanlara benzemesin istiyor. Bu sefer birde ustunluk taslayacaklar, bana benzedi diye ovunecekler.
Benim bebeklik resmimle , bebegimin resmi bire bir ayni, butun gorenler bana benzetiyor ama kayinvalidem bir sindiremedi bu durumu , gecen hala diyor ki ay oglum ayni senin bebekligin. Bende hemen ikimizin yanyana resmi olan resmi gosteriyorum haha! gercekten sindiremedi kadin! sanki o tasidi, 23 kromozonunu verdi ! bende cocuk gibi ispat etmeye calisiyorum ama bu benzetme konusu iyice sinir etti beni artik dogdugundan beri!

Annem de beni doğurduğunda ' bu ne ya? Ablası falan ne güzeldi. Bu niye bu kadar cirkin? ' diye sormuş doktora
Ama büyüyünce toparladım , çok sükür

Hamileyken eşimle " Sana benzesin." "Yok yok sana benzesin." geyiğini çokça yaptık. Romantikligim batsın ne bileyim hamilelerin diledikleri olurmuş! Sonuç kocamı klonladım. Tıpkısının aynısı bir kız! Parkta " Ayyy kızım abiye bak." diyenler mi istersiniz? " Ammaaan buna nazar da değmez." diye paralananlar mı?
Ama bana sorarsanız prenses kelimesi kızımla anlam kazandı, öyle güzel

Teyzem de kızım eşimin annesine benzerse diye korkuyordu. Bebek hık demiş burnundan düşmüş kadının. Üstüne üstlük bir de kepçe yavrucağız. Sakınan göze çöp batar

Aynı kaderi yaşıyoruz...
Benim kızımda aynı babaannesi...

Ben renkli gözlü,açık tenliyim...
Herkes bana benzer diye düşündü...
Çocuk bir doğdu kapkara...
Benden çıktığını görmesem,çocuklar karıştı sanırdım...

Kızımda maşallah,kayınvalidem gibi güzeldir...
Allah güzel ömür nasip etsin...

Benzesede seversin :)
Kargaya yavrusu şahin görünürmüş hesabi
Benim oğlum tıpa tıp babası sanki eşimi doğurmuşum ayak parmağının bi tiki var o bile aynı
Ablam sanki kvsini doğurmuştu büyüdükçe değişti

Annem hep der ki hamileyken kime nefretle ya da tiksinerek bakarsan çocuğun ona benzermiş.
Ben halama benziyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…