- 3 Şubat 2018
- 25.928
- 111.602
- 598
- Konu Sahibi Aaaa bosan tabii ki
-
Hic amcasina benzeyen cocuk gormedim ama benim kizim babaannesinin kopyasi mesela :)
Huyu suyu da benziyomus esim oyle diyor
Kayinvalidem guzel kadinmis kizim da cok guzel masallah diyim ama guzel olmasa da cocuk benim cocugum sevmemem mumkun degil sonucta
Biz millet olarak ilk önce saglikli olmasi icin dua etsek
Ya allah affetsin de kizlar çocuğum olursa kaynanama ve kaynima benzer diye ödüm kopuyor. Kaynanam bildigimiz çirkin fiziksel olarak,içinin çirkinliği de yüzüne vurduğu icin tovbe estağfurullah bana bin kat cirkin geliyo. Ve acayip kirli pasakli bir kadin. Kaynım da hik demis anasının burnundan dusmus ama annesinin guzel versiyonu. Ama ondan daha da nefret ediyorum. Yemek yemesi,agzini sapirdatmasi,gerizekalica hareketleri vs..
(Esim cok şükür babasina benziyor.)
Ben boyle düşünüyorum ya cocugum onlara benzerse allahim sen koru yarabbim. Evlendiğimden beri bu korku var bende, belki bu yuzden cocugum olmuyor tüp bebek deniyorum. Ama elimde degil dusunmeden edemiyorum. Ayip günah oldugunu da biliyorum ama ELİMDE DEĞIL !!
Benim gibi olan var mi araniz da yoksa bende mi sorun var? Cocuklariniz kime benzedi?
Çocugunuz olmuyor tedavinizi olun ve oturun dua edin tövbe edin boyle bir konu açmak bile abes işiniz gücünüz mü yok sizin çirkinmis farz edin ki cirkin oldu nolcak saglikli olmasi oncelik..Ya allah affetsin de kizlar çocuğum olursa kaynanama ve kaynima benzer diye ödüm kopuyor. Kaynanam bildigimiz çirkin fiziksel olarak,içinin çirkinliği de yüzüne vurduğu icin tovbe estağfurullah bana bin kat cirkin geliyo. Ve acayip kirli pasakli bir kadin. Kaynım da hik demis anasının burnundan dusmus ama annesinin guzel versiyonu. Ama ondan daha da nefret ediyorum. Yemek yemesi,agzini sapirdatmasi,gerizekalica hareketleri vs..
(Esim cok şükür babasina benziyor.)
Ben boyle düşünüyorum ya cocugum onlara benzerse allahim sen koru yarabbim. Evlendiğimden beri bu korku var bende, belki bu yuzden cocugum olmuyor tüp bebek deniyorum. Ama elimde degil dusunmeden edemiyorum. Ayip günah oldugunu da biliyorum ama ELİMDE DEĞIL !!
Benim gibi olan var mi araniz da yoksa bende mi sorun var? Cocuklariniz kime benzedi?
Onu ediyoruz canim tabii ki:)
Annem de beni doğurduğunda ' bu ne ya? Ablası falan ne güzeldi. Bu niye bu kadar cirkin? ' diye sormuş doktoraBenim bir arkadaşım var. Yemyeşil gözlü ağzı,burnu yüzü bebek gibi.
Annesi de aynı.
Annesi ve arkadaşım yatıp kalkıp "ayyy esmer çirkin,o kara kuru,o siyah memeli" diye diye kendilerinden başka herkese çirkin gözüyle bakıyorlardı.
Arkadaşımın öyle bir kızı oldu ki kayınvalidesinin birebir kopyası ve dahi daha ötesi...
Doğum sonrası kucağına verdiklerinde "bu bebek benim bebeğim değil,olamaz,emzirmem" diye yıkmış ortalığı.
Hic amcasina benzeyen cocuk gormedim ama benim kizim babaannesinin kopyasi mesela :)
Huyu suyu da benziyomus esim oyle diyor
Kayinvalidem guzel kadinmis kizim da cok guzel masallah diyim ama guzel olmasa da cocuk benim cocugum sevmemem mumkun degil sonucta
Benim esimin annesi "insallah dedesine benzemez" demistiArtik esine benzemesini neden istemiyorsa,onun isminin verilmesine de bastan yasak koydu
Annem de beni doğurduğunda ' bu ne ya? Ablası falan ne güzeldi. Bu niye bu kadar cirkin? ' diye sormuş doktora
Ama büyüyünce toparladım , çok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?