Allah affetsin de :)

Istemedigin burnunun dibinde biter derler:)) insallah oyle olmaz. Hic oyle korkularim olmadi ama bana benzemesini cok istedim. Esim de kiz olacagini duyunca sana benzesin der dururdu. Ayni bana benzeyen bir kizim var cok sukur:)) baya sadece elleri ayaklari benziyor o derece:)) Nasil dua edersen oyle oluyor diyebiliri.

Benzeyebilir. Kimse size bunun garantisini veremez.
Eskiler işi biliyor, 7 ceddine bakarlarmış :)
Güzel mi, akıllı mı, ailede hastalıklı var mı diye :)

Karakter ayrı da, kimi huylar-alışkanlıklar sizin elinizde şekillenecek, öyle ağız şapırdatma falan filan korkmayın; güzel öğretirsiniz güzel öğrenir. Ama tip olarak benzeme şeysinin bi garantisi yok.
Benim oğlan ortaya karışık doğdu mesela çok ilginçtir ki... Yani kimse "Aa bu tıpatıp babası, tıpatıp sen, tıpatıp kp, baban, anan" vb. diyemez. Dedikleri şey ilk etapta şu oluyor:
"Kime benziyor bu çocuk yav, sanki bi herkesi andırıyor gibi, andırmıyor gibi, nasıl ayarladınız bunu?"

Güzel bi anımızda yapmıştık, bunu tavsiye verebilirim ama, hani keyifli yapın çocuğu; şeytan tüyü olur öylesi çocuklarda, ailede kimin neresi güzelse onu toplar, çekici olur çocuk derler Bizimkinde de ondan öyle oldu sanırım aaslkhda

O kadar kınamışsınız ki aşırı benzerse hiç saşırmayın. Ayrıca babanneye benzeme oranı yüksek ben sülalede herkes (anne baba dayı amca hala dede aklınıza kim gelirse) renkli gözlüyken(mavi) benimki simsiyah. Neden babanneden kaynaklı. Detaylarda da çok benziyorum sülalede o kadar çok insan varken. Daha çok çocuk gördüm babannesine benzeyen.
Yapmayın Allahın gücüne gider sağlıklı olsun yeter diye dua edin.

Ayy bak Benim ilki öyle gercekten.
Bir de suratsız ama herkes bayılıyor çocuğa. Biraz bana biraz babaya, dedelere, herkese benziyor çocuk :))
İkincisi de güzel huylu, nasıl güleryüzlü, aynı da babaya benziyor tipi. Ama ilk gören sevimli, gülüyor diye sever ama ilki gibi peşinden koşanı yok yavrumun :) bende sırrını merak ediyordum buymuş bak. Yıllarca merak edecektim yoksa

Ya bende kimseye soyleyememistim cok korkuyodum gorumcemin bi tanesi Allah gunah yazmasin cirkin gercekten ama hic oyle aa ne cirkin gibi gozuyle bakmamistim taa ki hamile olana kadar. Ödum kopuyodu resmen hatta dogum aninda bile ablama soruyodum surekli kafasi gorundumu gozleri saclari nasil diye.
Simdi cok aptalca geliyo en onemli olan saglikli olmalariymis. Benzemiyo ama simdi dusunuyorumda benzese bile bana dunyanin en guzel bebegi gibi gelicekti.

Nasıl bir şeydir çok ilginç hakikaten; kendisi zaten ortamda illaki ilgiyi üzerine toplar çok girişken-sosyal bir çocuk ama hani bi gezmeye dışarı gitsek, akrabalar, arkadaş ziyaretleri vb. mutlaka bi suratına tü tü tü yakışıklı yapılıyor çocuğun dikkati çekiyor bi şekilde. İfadeden ifadeye bile fark ediyor andırdığı kişi değişiyor, bu yüzden herkese benziyor joker gibi Gülünce çocuğun gülüş ifadesi bana dönüşüyor, teyzesi gibi tek yanağında ağız kenarına doğru minicik bir gamzesi var, onu da oradan kapmış. Saçların şekli kv ile baba kıvırcık-lüle bonusumsu, rengi kp ile anneanne, ten rengi baba-ben karışık beyaz, vücut yapısı, durunca dönüp bakışı kp (Kpin eşimin spor geçmişi var ), dudak yapısı kv (kv dudaklar az köftedir), göz yapısı babam-ben-kv (Babam gibi çekik gözlü ama kv gibi daha iri gözlü), sarışın böyle acayip bi çocuk başıma, tek tek bu kadar ayıklayabildim, hepimize aynı anda benziyor.
Öyle kartpostal gibi süper güzel bir çocuk elbette değil (Benim dünya güzelim o ayrı) hani malzemeler belli ama tipi farklı geliyor insanlara bi şekilde, çekiyor.

Son düzenleme:

Yazacaktım ama gözlerinin bile her yerini ayrı birine benzetmişiz onu farkettim gözler 3 paragraf sürüyor sanırım.

Bizde de kim daha çok seviyorsa çocuk ona benzer derler.
Sen eşini onun seni sevdiğinden daha çok seviyorsan çocuk ona benzer. Tersinde de sana benzermiş :)

Yazacaktım ama gözlerinin bile her yerini ayrı birine benzetmişiz onu farkettim gözler 3 paragraf sürüyor sanırım.

Tek şekil tarifi mümkün değil ya Turuncu, herkesi andırıyor ahadksa

Neyse konu sahibine totaldeki tavsiyeyi tekrar verelim; keyifli neşeli bi zamanda yapın çocuğu şeytan tüyü olsun

Bence bu düşünceler cok ayıp...

Benim kendi istatiklerime gore ilk kiz cocuklari genelde baba tarafina, halalara ve babanneye benziyor... kizim ayni kv ve buyuk gorumcem... hatta kendi kizindan daha cok benziyor benim kizim halasina :)

Amaa dusuncesi huylari ayni ben.. olmasa bile insan evladini her turlu seviyor..

Sen esinin tarafina benzeme olayina alistir kendini..

Not... oglum bana ve benim babama benziyor.. bizde gayet adaletli bir dagilim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…