ALLAH aşkı için bakın :-(

Çok kısa zamandır tanıyorsun bu adamı ve hemen imam nikahını kıymışsınız. Onda da bunun vermiş olduğu rahatlık var sanırım ve sen yeni yeni tanımaya çalışıyorsun bu adamı. Ama imam nikahlı kocan olmuş bile. Okuduğuna göre genç olduğunu varsayıyorum canım. Bak burda türlü türlü sorunlar paylaşıyor insanlar görüyorsundur. Ortada çocuklar vs var. Nolur tanımadan bir hengamede evlenmeyin. Sonrası çok daha sorunlu oluyor. Nikah kıydınız diye devamlı başbaşa kalma çabalarını da tasvip etmedim dikkatli olun.

adamın imanını gevretir böylesi yol yakınken dön.cimri ve düşüncesiz eli titriyo bi dolmuş parası verecek.
başımdan geçtiği için çok iyi biliyorum.ben kurtardım kendimi çok şükür sen de yakma kendini

3 lira dürüme verdin diye için aciyosa kusura bakma sen de cimrisin bana göre.

Parantez içinde yazdığın cümlelere açıklamalara bayıldım kendi kendinle sohbet eder gibi yazmışsın çok tatlı geldi
Sözlün ne iş yapıyor evlenseniz geçinebilcek misiniz? sen ne okuyosun? çalışmayı düşünüyo musun? ilerde muhtemelen ikinizin çalışması gerekecek o bir şey değil normal ama allah verede senin maaşından pay istemeye kalkmasa...

Bu arada aynı simiti yemek çok daha güzel bence

valla uyaracak yaşı geçti diye düşündüm uyarmaya utanıyorum ya 25 yaşında ne kadar olgunlaşabilir ki bir insan bu yaştan sonra.

Şimdi canım hani seni hatalı bulduğum yerleri yazdım diğerlerinde harbiden sen haklısın . Ama uyarınca bazı davranışlarının düzeleceğini umuyorum . Sen ileride bu adamla aynı evi paylaşacaksın . birbirinizin nelerini göreceksiniz. Bir ömür gelmiş 25 yaşına ben uyarmamla mı düzelecek mantığıyla geçer mi ? Sonuçta bu adama senin beğenmediğin huyların vahi olarak gelmiyor . Sen fikrini belirtmeden nereden bilecek senin fikrini ( bu kadar da düz mantığım ) Belki sevgilin bazı durumlarda kendi çapında espiri yaptığını düşüne bilir . komik ama düşüne bilir yani .

Direk ayrıl dememenin sebebi İmam nikahınız .

simit olayı bana da romantik gelirdi de artık simit görünce gözlerim doluyor.

Adami evlenmeden rahat rahat tanimaniz suan namahreminizden onemli kusura bakmayin sacmalamissin kostur kostur nikah kiyarak.

Velev ki bu is olmayacak istemiyorum dersen ailen karsi cikacak okulun da bitmesine bir sene varmis ne bu aceke zaten konunun hepsini okunaya tahammulum yetmedi. Evlenince yedigin lokmayo sayar bu senin be. Aklini kullan

Hepsini okuyamadim cnm ama koşarak uzaklaş demek istiyorum ve ayrıca imam nikahı dediğin şey üç ay gibi bir sure içinde evlenmediğin sürece geçersizdir.

ben hak verdiğim kısımları eleştirmedim zaten yani o acıktım kısmını çiğköfte için dedim simit için demedim :))

İmam nikahı el ele tutuşmak için kıyılmaz. Nilah kıyıyosan adamla yatıp sevişeceksin. Bu çocuk oyuncağı değil. Annen baban hacı ama daha bunu bilmiyolar. Hocalar niye bas bas bağrıyo belediye nikahıyla imam nikahını aynı gün yapın diye?

Şimdi sen ayrılınca günaha girmemiş mi olucaksın? Böyle bi saçmalık yok.

Çocuk cimri.

AYRIL!

Konuna Allah için değil, sana belki yardımcı olabilirim diye baktım... Hayat müşterek, ama yok ben ne kadar sevsemde bu kadar tutucu adamla yapamam diyorsan at yüzüğü. Bunu düşünmek çok zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…