Bu olaydan cikarttigimiz ders cocuklarimizi yuvaya okula verirken oraya yazilan cocuklarin ailelerinin ekonomik durumunuda goz onunde bulundurmamiz gerektigi..
Nasıl yani?
kreş benim gibi öğretmen, polis, asker vb... tipten insanların çocuklarının olduğu bir kreş. Orta halli insanlarız yani.
Ah kadesa bunu en iyi bizim bilmemiz lazim zaten degil mi ? Gecen baslikta demedik mi veli =para zengin veli = cok para...Ne yazik ki ya okula yardimlarindan ya da velinin mesleginden faydalanacaklar...
Uzulmekte haklisin.Gideceksin ve senin karsinda ivirip kiviracaklar mevzuyu.Biraz sakinlesmekte fayda var.
konuyu okumadınız mi? hepimiz orta gelirliyiz memuruz genelde bir tek o aile ciddi anlamda zengin :)Bende soyle dusunmustum kreste hep yuksek gelirliler var siz orta halli oldugunuz icin ayrimciliga maruz kaldiginizi dusundunuz..
Zenginlern icine vernce dislanmayalim butun mesele taksitleri odemek degil birseylerden geri kalmasin cocuklar fakat istisnalar oluyormus demek ki arada ..
O zaman kreş girislerine tablo assinlar.
Burasi zenginlerin bebelerinin olduğu kres.
Burasi orta hallilerin olduğu kres diye.
Söylediğinizin mantiksiz oldugunu çocuğunuz dogdugunda anlarsiniz umarim :)
konuyu okumadınız mi? hepimiz orta gelirliyiz memuruz genelde bir tek o aile ciddi anlamda zengin :)
ve bir tek onun çocuğuna özel davraniliyor diğer 40 çocuk aynı düzeyde.
Canim haklısın kim bilir yardım mi yapıyor ne yapıyor.
ama çok ayıp ya çocuk onlar daha minicikler.
belki onlar da takılıyordur bilemiyorum ki.olay bu aksam oldu çünkü. kimseyle konuşmadık henüz. milleti kiskirtmak istemem sonuçta orada hiç suçu olmayan bir çocuk ve aile var. İnan başka şeylerin birikimi değil.Diğer velilerin bu kadar alınmamasının sebebini sizin aşırı duyarlılığınıza mı vereyim, yoksa başka şeylerin etkisiyle bir sinir boşalmasına mı bilemedim. Yani çocuğum yok ama ancak gelip bana bunu söylerse takılırdım sanırım.
konuyu okumadınız mi? hepimiz orta gelirliyiz memuruz genelde bir tek o aile ciddi anlamda zengin :)
ve bir tek onun çocuğuna özel davraniliyor diğer 40 çocuk aynı düzeyde.
sürekli oradayım öğretmenimizden çok memnunum zaten sorun kreş sahibinde bence.bu tür şeyleri o organize eder çünkü.Oku
Okudum canim bence sende 40 cocukla birsen mesele cokta canini sikacagin bir mesele olmasin. Yuvada boyle gosterisli bi kutlama gormedigi icin mest olmus bunu sergilemek istemis onemli olan cocuklara bire bir muamelede ayrimcilik yapiyorlar mi onu gozlemleyin
birsen çok teşekkürler amin.konuyu ilk açtığımda ki sinirim geçti ama yarın bunu konuşmayı düşünüyorum. yaptıklarının yanlisligini anlatmam lazım. belki de diğer veliler de konuşur.Ben olsam çocuklarımın fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasını istemezdim.
Sizin derdiniz elbette fotoğraf değil çok net anladım ; kendi hissettiğimi söylemek istedim.
Bir arkadaş reklam demiş. Eğer görsel olarak çok iyi hazırlanmışlarsa bana da bu mantıklı geldi.
En doğrusu karşılıklı sohbet eşliğinde bunu sormanız, onlardan aldığınız cevap belkide sizi rahatlatacaktır.
Rabbim hayırlı, mutlu, sağlıklı, aşk dolu kocaaaa bir omur nasip etsin yavrularınıza. Doğum günleri kutlu olsun. :)
Canım öyle ıyi diyosunuz ama çocuk bunu anlarmi bana niye yapmadilar psikolijisinde onlar daha küçük kendisinede yapilsin ister.Burda yönetim hatali her ne olursa olsun ayrımcılık yapilmayacaktiOku
Okudum canim bence sende 40 cocukla birsen mesele cokta canini sikacagin bir mesele olmasin. Yuvada boyle gosterisli bi kutlama gormedigi icin mest olmus bunu sergilemek istemis onemli olan cocuklara bire bir muamelede ayrimcilik yapiyorlar mi onu gozlemleyin
Canım öyle ıyi diyosunuz ama çocuk bunu anlarmi bana niye yapmadilar psikolijisinde onlar daha küçük kendisinede yapilsin ister.Burda yönetim hatali her ne olursa olsun ayrımcılık yapilmayacakti
belki onlar da takılıyordur bilemiyorum ki.olay bu aksam oldu çünkü. kimseyle konuşmadık henüz. milleti kiskirtmak istemem sonuçta orada hiç suçu olmayan bir çocuk ve aile var. İnan başka şeylerin birikimi değil.
son kismi anlamadım neyi söylerse?
sürekli oradayım öğretmenimizden çok memnunum zaten sorun kreş sahibinde bence.bu tür şeyleri o organize eder çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?