Allah aşkına bana bir akıl verin arkadaslar

Çocuklar farkında değil bir şeyin. öyle temizler ki bunu anlayamazlar bile.

işte asıl kizdigim şey o oldu.ozel muamele görmesi

Haklısınız ama boşverin nasılsa çocuğunuz görmez sosyal medyada. Ama seneye böyle ticari kaygısı çok olan bir kuruma göndermeden önce iyi düşünün. Ve zaten paylaşmamalrı daha iyi ben özellikle sosyal medyada fotolarının paylaşılmamasını istedim mesela

Cocuk gormez fotolari ama sinif arkadaşları ballandirarak anlatir o yastaki cocuklar cok acimasiz olurlar

Evet zaten derdim foto değil bende kreş sahibi ile yarın konustuk tan sonra gelecek sene için başka bir kreş düşünüyorum. ama öğretmenimizden çok memnunum o canımı sıkıyor

Bu tür insanlar çoğunlukta oldukları için bunu kasıtlı yaptıklarını düşünmek kaçınılmaz. Gidin konuşun tepkinizi gösterin ufacık çocuklarla bile rekabet içindeler böyle aşağılık bir tavır karşılıksız kalmamalı.

Yok zaten konuşmadan duramam mutlaka konusacagim

Bence tepki göstermeye değecek bir durum ya da bir ayrım değil. Muhtemelen, ailenin yaptığı doğumgünü dekorasyonu sınıfları hoş göstermiş, okul da reklam amaçlı koymuş.Yani bilmiyorum rahatsız edici bir durum gibi gelmedi bana.

konuyu okumadınız mi? hepimiz orta gelirliyiz memuruz genelde bir tek o aile ciddi anlamda zengin :)

ve bir tek onun çocuğuna özel davraniliyor diğer 40 çocuk aynı düzeyde.
tamam dakreşin ücreti her çocuk için aynı değil mi, sonuçta siz iki çocuk yolladığınıza göre aslında siz daha çok ödeme yapıyo olmalısınız, bu bahsettiğinizinsanlar kreşe ekstadan bi ödeme hediye falan mı veriyolar acaba ? öyle bile olsa hepimizin çocuğu çocuk yani ayrımcılık yapılacaksaben öyle bi yerde çocuğuma doğru düzgün davranıldığına da emin olamam, ben olsam düşüncelerimi aıkça bildirir ve sorardım neden farklı muamele olduğunu

Evet ücret aynı yalnız kardeşlere Bir miktar kardes indirimi var tabii.

aynı yazdığın gibi bunları soracağım zaten. hatta başka fikri olanlar da yazarsa daha geniş kapsamlı sormak adına iyi olur.

Sizi böyle görmek ne üzücü. Elbet haklısınız, sonuçta butun veliler aynı parayı vermıyor mu? Zengin aile şaşaalı parti yapmış olabilir , kreşin bunda ki payı reklam olmamalıydı. Ya hepsine ya da hiçbirine, basit bir parti ile de yapılabilir reklam ( illa bu tarz konularda yapılacaksa ). Haklısınız, sorun resim falan değil, insana koyan evladının itilmesir. Evet bu benim gözümde itilmektir.

şu msjla tekrar gözlerim doldu.

çok güzel anlamissin beni Teşekkürler

Ben olsam kreşin facebook sayfasına yorum yapmayı düşünürdüm, neden diğer çocukların kutlamalarının fotoğraflarına yer verilmiyor diye. Gösterişli doğum günü resimleriyle dikkati çekilmeye çalışılan kişiler bu kreşte haksızlığın da olduğunu bilsinler, güzel(!) bir reklam olsun diye.

şu msjla tekrar gözlerim doldu.

çok güzel anlamissin beni Teşekkürler
Yarın bunun acısını çıkaracağınıza eminim :) bizim kadesa ' mız boyun eğmez :)) şaka bir tarafa anne olarak çok iyi anlıyorum sizi, şartlar , yaşananlar çocukların sırtına vurulmasa keşke.. Yeni yaşları olsun kuzuların, ben etkilendim siz bu haldeyken, yavrular sizi böyle görmesin.

cocuklarim çoktan uyudu zaten yansıtmazdim da.

yarın içimdeki canavarla tanistiracagim onlari

Bunu da düşündüm ama o minigin d.gunu üstünden bunu yapmak istemedim.

Evet depim bende öyle yapıcam. Çocuğun d.gnü sayfasını kirletmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…