Çocuklar farkında değil bir şeyin. öyle temizler ki bunu anlayamazlar bile.Yani çocuğum bana gelip anne neden böyle yapıldı, bizim fotomuz yokken x'in neden var? dese evet çok üzülür ve ona bu durumun onu üzmemesi gereken bir şey olduğunu anlatmaya çalışırdım ama yalnız kendim görsem, öff yaptıkları saçmalığa bak der geçerdim, çocuğumun farkındalığı beni üzerdi yani, kendim için öyle bir şey olmazdı işgüzar insanlar her zaman var nasıl olsa. Maddi zenginlik ve bazen beraberinde gelen yalakalığı yetişkinler olarak kaçınabildiğimiz bir şey değil ne yazık ki.
Evet zaten derdim foto değil bende kreş sahibi ile yarın konustuk tan sonra gelecek sene için başka bir kreş düşünüyorum. ama öğretmenimizden çok memnunum o canımı sıkıyorHaklısınız ama boşverin nasılsa çocuğunuz görmez sosyal medyada. Ama seneye böyle ticari kaygısı çok olan bir kuruma göndermeden önce iyi düşünün. Ve zaten paylaşmamalrı daha iyi ben özellikle sosyal medyada fotolarının paylaşılmamasını istedim mesela
Bu tür insanlar çoğunlukta oldukları için bunu kasıtlı yaptıklarını düşünmek kaçınılmaz. Gidin konuşun tepkinizi gösterin ufacık çocuklarla bile rekabet içindeler böyle aşağılık bir tavır karşılıksız kalmamalı.
depBence de konuş Kadesam, haksızlık bu yaptıkları...
depbeni anladın dimi ?
tamam dakreşin ücreti her çocuk için aynı değil mi, sonuçta siz iki çocuk yolladığınıza göre aslında siz daha çok ödeme yapıyo olmalısınız, bu bahsettiğinizinsanlar kreşe ekstadan bi ödeme hediye falan mı veriyolar acaba ? öyle bile olsa hepimizin çocuğu çocuk yani ayrımcılık yapılacaksaben öyle bi yerde çocuğuma doğru düzgün davranıldığına da emin olamam, ben olsam düşüncelerimi aıkça bildirir ve sorardım neden farklı muamele olduğunukonuyu okumadınız mi? hepimiz orta gelirliyiz memuruz genelde bir tek o aile ciddi anlamda zengin :)
ve bir tek onun çocuğuna özel davraniliyor diğer 40 çocuk aynı düzeyde.
tamam dakreşin ücreti her çocuk için aynı değil mi, sonuçta siz iki çocuk yolladığınıza göre aslında siz daha çok ödeme yapıyo olmalısınız, bu bahsettiğinizinsanlar kreşe ekstadan bi ödeme hediye falan mı veriyolar acaba ? öyle bile olsa hepimizin çocuğu çocuk yani ayrımcılık yapılacaksaben öyle bi yerde çocuğuma doğru düzgün davranıldığına da emin olamam, ben olsam düşüncelerimi aıkça bildirir ve sorardım neden farklı muamele olduğunu
Sizi böyle görmek ne üzücü. Elbet haklısınız, sonuçta butun veliler aynı parayı vermıyor mu? Zengin aile şaşaalı parti yapmış olabilir , kreşin bunda ki payı reklam olmamalıydı. Ya hepsine ya da hiçbirine, basit bir parti ile de yapılabilir reklam ( illa bu tarz konularda yapılacaksa ). Haklısınız, sorun resim falan değil, insana koyan evladının itilmesir. Evet bu benim gözümde itilmektir.
Yarın bunun acısını çıkaracağınıza eminim :) bizim kadesa ' mız boyun eğmez :)) şaka bir tarafa anne olarak çok iyi anlıyorum sizi, şartlar , yaşananlar çocukların sırtına vurulmasa keşke.. Yeni yaşları olsun kuzuların, ben etkilendim siz bu haldeyken, yavrular sizi böyle görmesin.şu msjla tekrar gözlerim doldu.
çok güzel anlamissin beni Teşekkürler
Yarın bunun acısını çıkaracağınıza eminim :) bizim kadesa ' mız boyun eğmez :)) şaka bir tarafa anne olarak çok iyi anlıyorum sizi, şartlar , yaşananlar çocukların sırtına vurulmasa keşke.. Yeni yaşları olsun kuzuların, ben etkilendim siz bu haldeyken, yavrular sizi böyle görmesin.
Bunu da düşündüm ama o minigin d.gunu üstünden bunu yapmak istemedim.JewelryBonney 41118121 .!.:Ben olsam kreşin facebook sayfasına yorum yapmayı düşünürdüm, neden diğer çocukların kutlamalarının fotoğraflarına yer verilmiyor diye. Gösterişli doğum günü resimleriyle dikkati çekilmeye çalışılan kişiler bu kreşte haksızlığın da olduğunu bilsinler, güzel(!) bir reklam olsun diye.
Bunu da düşündüm ama o minigin d.gunu üstünden bunu yapmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?