Allah aşkına ben ne yapmalıyım boşanmalı mı delirmeli mi?

zeynoersin33

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
53
0
6
35
İçel Mersin
Ben 3.5 yıllık evlıyım esım sureklı aılemı kotuluyo bı sıkıntımız olsa para konusunda hemen annem yardım eder ama bız bı turlu esıme yaranamıyoruz sureklı arkalarından konusur kotuler kendı aılesı bı beter askere gıttıgınde evlıydık ben aılemın yanında kaldım 15 ay para gnderdım aılesı 5 kurus vermedı hala sıkır-stıgımızda bızımkıler yardım eder ama benım esim anlamıyo defalarca anlattım aılem hakkında duzgun konus kotu olacak dıe anlamıyor daha baska sorunlarda var onlarıda anlatmıstım dun bosanmak ıstedıgımde de tehdıt edıyor aslında sevıyo gıbıyım ama bole davrandıkca nefret etmeye baslıyorum ne yapmalıyım kafayı yedım oldum:84::85::85::85::84::84::84::84:

zeyno bütün sorunlarda sendeymiş be canım

ne demek boşanmak istediğimde tehdit ediyo anlamadım orasını.

hem ailen yardım edicek hemde ileri geri konuşucak haa.madem öyle konuşmayı biliyo kocan yardım kabul etmesin ailenden.para alırken iyi ohhh.

yazmazsam içimde kalır.

ayrıca ailen maddi yardım etmese bile ileri geri konuşamaz insan eşinin ailesi hakkında.

benimki konuşucak olsa paralarım.ne demek ya

canim durumuna uzuldum,ama esinin yaptigi cok yalnis ve saygiszca..Ne demek bosanmakla tehdit ediyor oyle seymi olur,erkeklerin bazilari cok nankor olabiliyor cidden kendi ailesi yapsa goz onunde tutar ama,valla bikana kadar konus ,bu saygisizligindan vazgecsin..

kıymet bilmeyene sende kıymet değer vermiceksin güzelim..
Senin o mal kocan (kusura bakma böyle dedim diye ama gerçekten sinirleniyorum)
bu erkekler ne arıyor ben anlamıyorum, seni seven bi karın var ve eşinin ailsede sahip çıkıyor..
Daha ne arıyosun allahtan belanı mı???

çocuğunuz varmı, eğer yoksa katlanma derim ben.. Görsün ozaman gününü.....

Siz buraya hergün yeni bi konu acmakla sorununuzu cözemezsiniz... Zaten insanin kafasi karisiyorrr, hepsini bi konu altinda acsaniz insanlar daha yardimci olabilir... Su sizden cocuk istemeyen kocali hanimdiniz galiba siz?? Neyse genelleme yapicam artik... Alin karsiniza ciddi ciddi konusun, hissettiklerinizi,düsündüklerinizi en ince ayrintisina kadar söyleyin, o ister konussun ister konusmasin, kavgaya cevirmemeye bakin, sonrada gercekten ciddi bi adim atin... Bakin ayrilin demiyorum, zaten sanirsam asilmayacak sorunlariniz yok, iletisim bozuklugunuz var... Ama siz kararliliginizi gösterin, biseylerin degismesi gerektigini anlasin, evlilikte her iki tarafinda isteklerinin olmasi gerektigini benimsetinki hep kendi kafasina hareket etmesin... Anlayisli oldugunuzu gösterin ama ayni zamandada onunda olmasi gerektigini asilayin... Hergün burda yeni bi baslikla elinize bisey gecmez, burda yazim seklinde baya bi kararli, dedigim dedik gibisiniz, bunu esinize karsi kullanin ki biseyler degissin... Allah yardimciniz olsun...

eşinize karşı kessinlikle tavrınızı net bir şekilde ortaya koymalısınız.
ne demek aileyi kötülemek!
siz onun ailesine aynı şeyleri söyleseniz tepkisi ne olurdu aceba!!!

bildiğin başkası ıle olamazsın bılmem evet cnm butun sorunlar bende eskıden aılevı sorunlarım vardı oyuzden evlendım ble dıyebılırım sımdıde kocadan off allahım ben ne gunah işledim ki böle:44::44::44:

ayrıca hergun yenı konu acmıom ıkı gun once farklı bı konuda bı sorunum olustu ama cocuk ıstemeyen koca blmem ne o ben dıılım ki:26::26:

yok cocuk eşim daha yenı geldı zaten askerden de bı turlu oturtamadık ışte olmucaksa ugrasmak ıstemıom ben zaten ama işte korkuom tehdıt edınce sonucta hergun yenı bsey duyuyoz kadına sıddet yonlu ne bılım ama evet haklısın gercekten mallllllll ben aslında bı erkekle yasamaktan cok bı ev arkadasım olsun ısıme gdıp geleyım duzenlı bı hayatım olsun ıstıorum ve bunu bı kız arkadasımla yapmak ıstıom erkekden soguttu bu adam benı

Aileme böyle davranacak adamın alnını karışlarım. O kim oluyormuş ya? Bu kadar yüzlemeyin bu adamları. İzin vermeyin bir daha. Anne babanız sizi büyütmüş bu yaşa getirmiş, hala desteğini kesmemiş. Hala yaranamıyorsan bırak yaranma. Haketmemiş zaten sizin ailenizi.

evlilik başka şey kız arkadaşınla yaşamak ev arkadaşlığı kurmak ayrı şey..

sana evliliği yanlış anlatmışlar.

sana tavsiyem bence sen ne istediğine karar ver önce.

görünen o ki sen ne istediğini bilmiyosun sorunlarını nasıl çözücen.

Son düzenleme:

Sem eger senin ailen soyle kotu boyle bilmem ne tarzi konusuyorsan ona,oda ters ataga geciyordur,yada annenler para verip
sonra sen,bak annem verdi diye gozune sokuyorsan veya annen para verdigi icin fazla soz sahibi oluyorsa da olabilir.Gercekten ne oldugunu en iyi sen bilirsin cunku bu anlattigin sekilde nankor bir es gordum karsimda.

Beyefendiyi ailecek fazla şımartmışsınız Oda kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış ne yazıkki " Erkeğin iki kaşığı varsa bir tanesini kıracaksın " sözünü hiç duymadınız sanırım..
[h=1][/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…