Ayy ben bile sinir oldum suan bu duruma ya. Tamam biz kadinlar abartiyor olabiliriz ama ne alaka gecenin bir vakti esiniz mesaj atmasi . kusku insanin icine bi girdi mi daha cikmaz insani yer bitirir. İnsallah esinizde yanlis birsey yapmiyordur ama su durumsa hic iyi birsey dusunemedimKızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
Dökümanlar çıktı halinde geleceğinden üzerinde oynama yapamaz. Ama dijital ortamında pdf uzantılı gelirse oynama yapılabilirDökümanları değiştirebilirmi?
Tamam CANIM Allah senden razı olsun 3 gündür şifreyle alınıyo diyen çok oldu derdimi anlatana kadar göbeğim çatladı çok sağol dilekçe işini teyit ettiğin içinDökümanlar çıktı halinde geleceğinden üzerinde oynama yapamaz. Ama dijital ortamında pdf uzantılı gelirse oynama yapılabilir
Allah hepinizden razı olsun bu kadar insanı uğraştırdım elbetteki ne olup bittiğinden haberdar edecem sizleri.Ama her kafadan ayrı ses çıkıyor buraya kaç kere açıklama yaptım dilekçe konusunda ama hala birçoğu şifre konusunda yaptır ettir mesajı attı.Bu uyeye kimse baski falan yapmadi aslinda konusunu eksik ucu acik ve fazla hizli gelisir anlatti sorulan sorulara net cvp vermedi sonra insanlar yardimci olmaya calistilar buralar bir gerildi ozel mesaj banlananlar gereksiz bilgi paylasimlari sonra genel bilgi paylasimi yapildi ama uye internetim yok yok oyle olmuyormus yok kaynim yok esimin telinden falan giriyorum diyince bir cok kiside eski uyede olsa konu gercek degilmi yada eksik anlatilmis algisi oldu (yakin zamandada bir zeynep vakasi olunca)milletin israrida neden gelmiyorsun e net yukle vs vs israrlarida bu yuzden hatta bir uye yazmisti konunuz oturmuyor eksikse tamamlayin yardimci olalim degilse affettinizse konunun takibini birakalim diye o hesap
Simdide kimseye hesap vermek zorunda degil kimsenin karismakta haddine degil herhangi bir uyenin diger uyelerden korumasinada ihtiyaci yok bence kapatir acmaz hayatina bakar ki(hem hamilelik hem paikolojik sikinti destek gerektiren bir durum izmir gibi buyuk bir sehirde buna rahatlikla ulasir) destegini alip bebegine odaklansin
Burda herkes bebegin var hamilesin derken oda birazcik bebegini dusunsun
Gelgelelim buraya es aldatmasi sinyali veren bir konu acmis kimse 130 sayfa okumayip istedigi gibi yorum yapacagindan takintili birine yine sikinti yaratir konusunu kapatip hayatina Baksin isterse kimin hangi alanda bilgisi oldugunu ogrendi onlardan ozelden yardim alir
Bu kadar abarticak birsey yok
Acikcasi ozdlden yardim konusunda olan grupta yoktum ama cogunu forumdan taniyorum epey okuyup cok sonra yorum yapmis biri olarakta o arkadaslara tek diyecegim hic bir iylik cezasiz kalmaz olur
Benden sana tavsiye sen bu konunu kapttir bu konuyuda biraz askiya al kendine yemene icmene odaklan sonra bir gelisme olursa yardim istersen baska bir konu acarsin yardim etmek isteyende yardimci olur buradada kimseye dokum paylasmak dilekce gostermek Zorunda degilsin cok takilan bir yapin var yorumlarada takiliyosun kaldiki durumunda kapiyi carpip cikmaya musait dgil ofkeyle kalkan zararla oturur once sakinles sogumdan sonra bakarsinAllah hepinizden razı olsun bu kadar insanı uğraştırdım elbetteki ne olup bittiğinden haberdar edecem sizleri.Ama her kafadan ayrı ses çıkıyor buraya kaç kere açıklama yaptım dilekçe konusunda ama hala birçoğu şifre konusunda yaptır ettir mesajı attı.
Tel numarasından başka elimde hiçbirşey yok Günde 10 kere bişeyler çıkmayacağını bile bile googledan aratıyorum.Özeldeki arkadaşlarında yapabileceği birşey yok.Whatsapp tan takip ediyorum şuan zaten.Ama kadın zaten haziran dan beri whatsap bile girmemiş yani bence kadının internet paketi bile Yok sosyal medya kullanıcısı değil.Şimdi siz ne önerirsiniz ne askıda kaldıki?İşimiz bir Allah'a birde dökümanlara kaldı zaten 1 haftaya elimde olmazsa bitti bu iş.Zira aynı evde yabancı gibi bile değiliz suratına bakmıyorum kavga hır gür ediyoruz muhattaplığımız o kadar herşey açığa çıkmadığı sürece zaten böyle devam etmez.Aksi takdirde şans falan verme niyetimde yok bu bir hafta herşey çıktı çıktı çıkmadı herkes kendi yoluna
Allah hepinizden razı olsun bu kadar insanı uğraştırdım elbetteki ne olup bittiğinden haberdar edecem sizleri.Ama her kafadan ayrı ses çıkıyor buraya kaç kere açıklama yaptım dilekçe konusunda ama hala birçoğu şifre konusunda yaptır ettir mesajı attı.
Tel numarasından başka elimde hiçbirşey yok Günde 10 kere bişeyler çıkmayacağını bile bile googledan aratıyorum.Özeldeki arkadaşlarında yapabileceği birşey yok.Whatsapp tan takip ediyorum şuan zaten.Ama kadın zaten haziran dan beri whatsap bile girmemiş yani bence kadının internet paketi bile Yok sosyal medya kullanıcısı değil.Şimdi siz ne önerirsiniz ne askıda kaldıki?İşimiz bir Allah'a birde dökümanlara kaldı zaten 1 haftaya elimde olmazsa bitti bu iş.Zira aynı evde yabancı gibi bile değiliz suratına bakmıyorum kavga hır gür ediyoruz muhattaplığımız o kadar herşey açığa çıkmadığı sürece zaten böyle devam etmez.Aksi takdirde şans falan verme niyetimde yok bu bir hafta herşey çıktı çıktı çıkmadı herkes kendi yoluna
Kadını akladığı falan yok nilmeseker. sadece eldeki verilerle bu kadar şey yapabiliyorum elimden bir şey gelmiyor kadını bulamıyorum yollar tıkalı diyo...Bu yazın ile kadını akladin?
E bu kadar kişi niye banlandi?
İsme kadar niye deşifre edildi?
Madem kadının suçu yoktu gece 4 te mesaj atmak normaldi... Herkes niye neden puçulandı bu kadar?
Bence bebeğine zaman ayır...
Kendine zaman ayır...
Zeynebin konusunu bilmiyoruzki sahtemi değilmi herkeste bi şüphe uyandırdı konu çok başka yerlere uzadı gitti.Herhangi bi açıklama yapılmadı herkes gibi bende merak ediyorumzeynebin konusu sahte mi çikdi ?
Kadını akladığı falan yok nilmeseker. sadece eldeki verilerle bu kadar şey yapabiliyorum elimden bir şey gelmiyor kadını bulamıyorum yollar tıkalı diyo...
Bu konu gerçek bence..Zeynebin konusunu bilmiyoruzki sahtemi değilmi herkeste bi şüphe uyandırdı konu çok başka yerlere uzadı gitti.Herhangi bi açıklama yapılmadı herkes gibi bende merak ediyorum
Bu konuya da sahte diyemem tabikide
en son ne oldukiZeynebin konusunu bilmiyoruzki sahtemi değilmi herkeste bi şüphe uyandırdı konu çok başka yerlere uzadı gitti.Herhangi bi açıklama yapılmadı herkes gibi bende merak ediyorum
Bu konuya da sahte diyemem tabikide
Aynen o değilmiş canım, şüphelenilen kadın başka şehirdeydi meğer adam o şehire hiç gitmemiş vs.Anladım..
Peki bu sosyal medyadaki kadın bu kadın değil miymis?
O bölümü atladım demek..
İnşallah hersey gönlünce olur
Hamile hamile uğraşma artık
Lütfen
Zaten Allah senin yoluna sokar her şeyi...
Doğru insan daima kazanır. .
Er yada geç
Yani eldeki verilerle de bişey yapmasın artık
Hersey olacagina varıyor demek ki
Aynen o değilmiş canım, şüphelenilen kadın başka şehirdeydi meğer adam o şehire hiç gitmemiş vs.
Şu an gerçekten yapılabilecek bir şey yok er ya da geç ortaya çıkacaktır gerçekler. dökümanlar üzerinde oynanılması tek dileğim...
Ay ne yazmışım töbeeeeDökümanlar üzerinde oynanilmamasi tek dileğimız..
(Yanlışlıkla yazdın değil mi?) :)
İnşallah canım hersey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?