Allah aşkına bir akıl verin:(

Neredeyse kadina internet gonderceksiniz. Bu kadar baski mi olur yahu? Vermiyolar diyor iste dokumani. Dogrudur. Yada o inanmayi tercih etmistir. Yani biri bi konu acti biz de az uzernde dusunduk diye bu kadin hergun içtimaya gelmek, her durumu bildirmek, yada bizimistediğimiz şekilde sonuçlandirmak zorunda degil. Kadinisyan ediyor artik gelen mesajlardan. Bu kadar israr niye. Biliyorum herkes iyi niyetinden yapiyor ama cok cok abartildi bu konu.

Bana ilginç gelen şeyler var. Mesela aklı başında bi insan kocasına gelen mesajdan sonra kadının numarasını buralarda başkalarıyla paylaşmaz. Açar birkaç fake sosyal medya hesabı, kendi kurcalar. Sonuçta o ismin ve numaranın ne maksatla buraya verildiğini bilemeyiz. Konu sahibi kötü niyetli ve birini karalamak istiyor da olabilir.
Herkesin de buna ortak olmasını doğru bulmuyorum.

Aman Allahım konu 123 sayfa olmuş bir sürü millet banlanmış, konu fake mi diye tartışılmaya başlamış

Yaaaa Zeynep kim? Konu sahibi fake miymiş? Ne olur biri özet geçsin. 123 sayfa okunması imkansız

Aman Allahım konu 123 sayfa olmuş bir sürü millet banlanmış, konu fake mi diye tartışılmaya başlamış

Yaaaa Zeynep kim? Konu sahibi fake miymiş? Ne olur biri özet geçsin. 123 sayfa okunması imkansız
Ablacım zeynep konusu ile bu konu başka. zeynep konusu "kv bize taşınmak istiyor" gibi bir başlık altında. Zamanında oğlunu kışkırtarak kadının başında saksı kırdırtan kv kocası ölünce zeynebe taşınacaktı kk kabul etme dedi. kadın 3çocukla evi terketti babasına gitti derkeeeen kv kalpkrizi geçirip öldü. kk birazcık sevindirik oluyodu kii koca anasının ölümünden zeynebi sorumlu tuttu çocuklarına dahi kötü davrandı. anasının yattığı koltuğu yaktı. hastaneye götürdüler biraz kafayı sıyırmış ilaç verdiler durum ciddiymiş derkeeeen 3gün sonra hastaneden de çıktı. zeynebe benden sana koca olmaz dedi ve bunlar 1gün randevu alıp ertesi güne jet hızıyla boşandılar. derkeeeen koca çocukları görmek istemediğini şehir değiştireceğini söyledi. zeynep iş bakmaya başladı çaycılık temizlikçilik gibi. kk dualar etti tavsiyeler verdi iyi dileklerde bulundu derkeeeen gelenkutusu isimli üye zeynebin yaşadığı şehirde o tarihte kv nin 65yaşında birinin ölmediğini söyledi. başka şüphelerde vardı kk konuya fake dedi zeynepten açıklama bekledi derkeeeeeen zeynep pedofili tanıdığının face duvarına onu ifşa etmekle ilgili alaaakasız bambaşka ama popüler bir mevzudan konu açtı. sonuç zeynep sahte bunlar yaşanmadı. olan kk ya onca gün verilen emeğe tavsiyelere dökülen gözyaşlarına oldu ama bir yandan da bu olaylar yaşanmadığı için kk sevindirik oldu. HAPPY END...

Son düzenleme:

Bu olaya gelince hertainin kocasına gece 4 te msj geldi.msjda adamın ismi yazıyo bi kadın atmış bunu. hertain şaşırdı bu ne dedi. adam msjı sildi ve güyaa yanlışlıkla sildiğini söyledi. derkeeen hertain evi terk edecekti ama anasına gidemedi sığınma evine gidemedi sorunlar çıktı. kk evine dön adamı izle dedi. hertain kadınla telde konuştu kadın özür diledi çocuğum hastaydı kocam da yanımda değildi yanlış anladınız dedi. Kadın sonra hattını kapatmış. adam da eskiden uçak moduna aldığı sabah namazında cebine koyduğu teli konu sahibi hertaine teslim eder oldu. hertain adamın tel dökümanını alacak ama şirket hattı diye erkek kardeş dilekçe vermeliymiş. biz de onu bekliyoruz ama dikkat et çıktı olarak alma ya da birinci elden gsm şirketinden bizzat al üzerinde oynama yapmasınlar diyoruz.

Çağrı merkezinde çalışıyordum ben kızlar bilgi vereyim size gsm ç.mde değildim ama bilgi güvenliği her yerde aynıdır. Dökümanları mailinize artırabilirsiniz fakat sistemde kayıtlı olan mail adresine gönderirler. Ayrıca op.üzerinden değiştiremezsin ofislere gidip dilekçe vermen lazım. Kurumsal hatlarda yetkili kişilerin işlemleri sınırlıdır. Bilgi güvenliği açısından güvenliği geçsen dahi şirket hattı kimin üzerindeyse onunla paylaşılır. Hat sahibinin ismini verip güvenliği geçerseniz anca işlem yapılabilir. Ayrıca dokumanları olum kalım meselesinde vermek gibi bi durum yok. İçerikleri o durumlarda verirler yani mesaj içeriği olsun görüşmeler olsun mahkeme kararıyla alınır. Bu bacımızda doğruyu söylüyor yani yüzyüze kurumsal hattın sahibi gelip bayi yada ofislere başvuruda bulunması gerekir. Ç.M üzerinden dokuman gönderme yetkisi müşteri temsilcilerinde yoktur.
Sadece online işlem merkezi şifresi için ç.myi arayıp ben bu hattın yasal sahibiyim dersiniz güvenlık açısından soru sorulur ve şifre gönderilir.

Fake olayı ne peki

Ay bunlar hep fake miymiş hey yarebbim! ne müthiş hayal gücü böyle! ama hertain eski üye bunun da mı fake olduğunu düşündünüz? gizli bir grup falan olacaktı orda neler olmuş ki?

İsim de vermişti konu sahibi... ama ben panikle yazdığını düşünmüştüm

sadece 1 gün giremedim 30 sayfa olmuş. konu sahibine yüklenmeyin kızlar lütfen. ama konu da bir yere varamayacak işte belli oldu. biri daha demiş ya gerçek ya da konu sahibi buna inanmayı seçti, iki türlü de kendimizi paralamanın bir anlamı olmayacak. o herif te huzurla uyuyordur eminim şimdi. aleyhine hiçbir şey olmadı. karısına 1-2 güzel söz, tamam halledicem, eski hayatına devam. kadın da hattı kapatmış ne halt yiyorsa. gece gece sinirlendim yine.

meraklıların ve emek ayağına baskı kuranların kimler olduğu ortaya çıkmış.
en başından beri söylediğim doğru çıkıyor. adam bu işlerin piri, eşi saf.
kadın 7 aylık gebe ve şartları uygun değil. şu an yapması gereken kendisine ve bebeğe iyi bakmak.
hesabını sonraya bırakmak madden ve manen hazır olduğunda.

Bu konuda artik zeynebin konusuna benzemeye başlamış
Zeynebin konusu gibi bi türlü sonu gelmiyor

ben o konudan sonra bu tip sayfalarca süren aldatma içerikli konulara güvenmemeye başladım.iki gündür bu konuyu da takip ediyorum ve konuda ki tek düşüncem şu oldu,kadınlar kulübü kadınları bazı üyelere ve olaylara kendilerini çok fazla kaptırıyor.sonra konular sahte çıkınca da bu yüzden çok üzülüyor.

Ya kızlar konum neden sahte olsun bu halimle ne kazanacam yemin ederim başlı başına herşey doğru.Ben sabredip o dökümanları alacam ama siz sabredemiyorsunuz bir türlü..3 günde 73 den 70.5 A indim yemek yiyemiyorum bi bakmışım ağlıyorum sizde böyle yapmayın dökümanları grupla paylaşacam söz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…