Allah aşkına bir akıl verin:(

Dökümanları değiştirebilirmi?

Allah yardımcın olsun..Kolay değil yaşadıkların,bence kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Kahvesini hupletirken keyfi merakindan konu sahibini hamile haliyle daha strese sokanlara cidden ne desek az.
Aciklamada,o kadar emek harcadik,100 kusur sayfa okuduk,kafa yorduk,gelsin konuyu devamli guncel tutsun.Baska arzunuz ?Kadinin da hamile haliyle bir de basinda bu dert varken baska isi yoktu zaten kk da konumu guncel tutmaliyim diyecek.Empati sifir yemin ederim.

Amin yaa vallahi çok kötüyüm kendi kendimle konuşuyorum artık en çok koyanda kadın telefonunu hala açmaması çocuklu kadın neden telefonunu kapatırki?

şu anda çok baskıya maruz kaldığını düşünüyorum kimse ile döküman ya da başka bir şeyi paylaşmak zorunda değilsin.

boşanıp boşanmamak da senin bileceğin iş bunu da burada kanıtlamak zorunda değilsin.evet insanlar sana yardımcı olmaya çalıştı çalışıyor ama bu yardımın sonu baskı kurmak olmamalı.

Eski konulariniza baktim da adamin 2 cocugu varmis kucugu 16 yasinda kendisi en iyi ihtimalle 40li yaslarda siz daha gencsiniz sanirim. Zaten zor bi hayatiniz varmis bu adami cekmek icin bi nedeniniz yok

Kimseyle birşey paylaşmak zorunda değilsiniz? 7/24 burada olup herkese açıklama yapacaksınız diye birşeyde yok. Lütfen birde burayı takmayın kafaya. Hamilesiniz size yazık,bebeğinize yazık. Dinlenin,gelişme olursa dilerseniz yazarsınız,yazmak istemezsenizde yazmazsınız. Lütfen çıkın konudan gidin dinlenin. Bizim tuzumuz kuru,meraktan soruyoruz,sıkıştırıyoruz sizi anlamsızca,siz boşverin burayı ciddi söylüyorum. Herkes kendi merakını tatmin derdinde,sizede yardımcı olabileceğimiz birşey yok zaten,herşey yazılmış çizilmiş,sizde döküman bekliyorsunuz. Muhakkak gelecek,geldiğinde duruma göre değerlendirirsiniz.

şu halin gerçekten üzücü.
ne diyeyim ben ve birkaç arkadaş uyarmaya çalışıyoruz seni.
çok yanlış yapıyorsun çok.
kimseye bir şey ispat etme zorunluluğun filan yok.
sabretseler ne sabretmeseler ne Allah aşkına.
karnındakine acı be @Hertain
senin bu stresin gerginliğin yüzünden o da gerilip kalmıştır.
bak sıkıntı yaşayacaksın.
kilo kaybın normal değil.
hastanelik olacaksın.
bırak artık döküman kovalamayı.
canı cehenneme.
kaptırdın kendini iyice.
Sanırım OKB olmanın da etkisi var bunda.
cidden kilitlendin kaldın.

Bırak hertain bebeğine odaklan yemeğini ye. burda bircok kadın sana zaten tüyoları verdi, o bilgilerle istedigin zaman yine arastırırsın merak etme bisey varsa muhakkak bulacaksın o zaman da. ama bebeğine eziyet etme lütfen.

Kocan seni aldatıyorsa emin ol bunu 2 yıl sonra arastırmaya baslasan bile bulursun. lütfen lütfen artik kendini ve bebeğini düşün lütfen.

@Hertain kaç gündür konunuzu okuyorum, siz buraya derdinizi yazdınız içinizi döktünüz, birileri akıl verdi diye, sayfalarca konunuzu okudu yorum yaptı diye, şöyle yap böyle diye akıl verdiği için kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsiniz.
Kimseye hesap vermek, bir şeyleri ispat etmek zorunda değilsiniz.

Ay biz bu kadar uğraştık konu sahibinin yaptığına bak , hiç bir dediğimizi yapmıyor, kendi bildiğini işliyor diye sitem etmek yüklenmek nedir? Fikir alışverişi olur , konu sahibi bunu uygular uygulamaz kime ne ?

Şurda bazı üyeler, kocasının üzdüğü kadar üzdü konu sahibini, bu ne bencillik ya hu sırf dediğim olsun diye kadını didikleyip duruyorsunuz!

Diyelim ki aldattı, ayrılıp ayrılmamakta konu sahibinin kararı, size ne. Bu forumda bir sürü kadın var aldatılıp ikinci şansı veren, bu kimi ilgilendirir. Herkes sınırını bilsin. Bende aldatılmayı kabul etmem ama affedene bir şey demek de benim haddim değil.

Kadın hamile yazık günah ya yangına körükle gidiliyor daha. Zaten kanıt bulursam ayrılırım diyor bu neyin diretmesi daha!

Düzeltme : Harf hatalarını düzelttim.

bunun temeli ne biliyor musun üyeler bu tip konularda kendilerini o adar kaptırıyorlar ki en son biz o kadar emek harcadık yazdık çizdik niye bizi dinlemiyorsun kısmına geliyor konu.artık konu sahibini düşünmekten çok kendi harcadığı zamanı verdiği emeği düşünüyorlar.

zeynep konusunda da böyle oldu o konu sahte çıktı ama bu sanırım gerçek bir konu maalesef.

Zeynep konusunda bende merak ettim ama illa böyle yap diye diretmedim, ne münasebet haddim değil ki. Kaldı ki kimse kimseye zorla konu okutturmuyor, yorum yaptırmıyor.

Hayat senin hayatin esin aldatmis bile olsa ki insallah yoktur oyle bisey kabul de edersen senin hayatin insanlarin dusuncelerine gore hayatina yon verme iyisiyle kotusuyle sen yasayacaksin yardim istedigin icin insanlar yol gostermis uyup uymamakta sana kalmis arkadasim... bu kadar stres yapma ayrica yazik yavruna esinin gozu disardaysada simdi bulsa bi care ilerde elbet yakalanacak cekirge bir sicrar iki sicrar rahat ol kendini uzme deymez once sen sonra yavrun icin kendini uzme

@Hertain şu an çok değişik bir psikolojiye girdi.
adeta kilitlendi.
sanırım bizlerin uyarılarıni dinlemeyecektir.
OKB hastası olması sebebi ile de durumu daha farklı bir boyutta algılıyor.
ancak gidişatı iyi değil.
kendini kaptıran üyelerimiz keşke biraz daha sağduyulu olabilselerdi.
kurdukları baskı sebebi ile kadın şu an şaşırmış durumda.
yarı bilinçli yarı bilinçsiz bir vaziyette.
korkarım ki bebeği de etkilenecek.
aklını başına alması lazım

okb olduğunu bilmiyordum keşke bir yardım alsa.

ben onun yerinde olsaydım buralara hiç girmez bu sayfayı bir süre hiç açmaz ve beklemeye alırdım kendimi.ama şu an onun için çok zor bunu yapmak çünkü kafasında tekrarlayan düşünceler var bunlar davranışa da dönüşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…