Dökümanları değiştirebilirmi?Çağrı merkezinde çalışıyordum ben kızlar bilgi vereyim size gsm ç.mde değildim ama bilgi güvenliği her yerde aynıdır. Dökümanları mailinize artırabilirsiniz fakat sistemde kayıtlı olan mail adresine gönderirler. Ayrıca op.üzerinden değiştiremezsin ofislere gidip dilekçe vermen lazım. Kurumsal hatlarda yetkili kişilerin işlemleri sınırlıdır. Bilgi güvenliği açısından güvenliği geçsen dahi şirket hattı kimin üzerindeyse onunla paylaşılır. Hat sahibinin ismini verip güvenliği geçerseniz anca işlem yapılabilir. Ayrıca dokumanları olum kalım meselesinde vermek gibi bi durum yok. İçerikleri o durumlarda verirler yani mesaj içeriği olsun görüşmeler olsun mahkeme kararıyla alınır. Bu bacımızda doğruyu söylüyor yani yüzyüze kurumsal hattın sahibi gelip bayi yada ofislere başvuruda bulunması gerekir. Ç.M üzerinden dokuman gönderme yetkisi müşteri temsilcilerinde yoktur.
Sadece online işlem merkezi şifresi için ç.myi arayıp ben bu hattın yasal sahibiyim dersiniz güvenlık açısından soru sorulur ve şifre gönderilir.
Allah yardımcın olsun.Ya kızlar konum neden sahte olsun bu halimle ne kazanacam yemin ederim başlı başına herşey doğru.Ben sabredip o dökümanları alacam ama siz sabredemiyorsunuz bir türlü..3 günde 73 den 70.5 A indim yemek yiyemiyorum bi bakmışım ağlıyorum sizde böyle yapmayın dökümanları grupla paylaşacam söz yaaa
tamam tesekkurlerbiz öyle düşündük ama bir açıklama yapılmadı.
Amin yaa vallahi çok kötüyüm kendi kendimle konuşuyorum artık en çok koyanda kadın telefonunu hala açmaması çocuklu kadın neden telefonunu kapatırki?Allah yardımcın olsun..Kolay değil yaşadıkların,bence kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Başı belaya girmesin diye,ulaşmayın diye de kapatabilir.Amin yaa vallahi çok kötüyüm kendi kendimle konuşuyorum artık en çok koyanda kadın telefonunu hala açmaması çocuklu kadın neden telefonunu kapatırki?
Amin yaa vallahi çok kötüyüm kendi kendimle konuşuyorum artık en çok koyanda kadın telefonunu hala açmaması çocuklu kadın neden telefonunu kapatırki?
Kimseyle birşey paylaşmak zorunda değilsiniz? 7/24 burada olup herkese açıklama yapacaksınız diye birşeyde yok. Lütfen birde burayı takmayın kafaya. Hamilesiniz size yazık,bebeğinize yazık. Dinlenin,gelişme olursa dilerseniz yazarsınız,yazmak istemezsenizde yazmazsınız. Lütfen çıkın konudan gidin dinlenin. Bizim tuzumuz kuru,meraktan soruyoruz,sıkıştırıyoruz sizi anlamsızca,siz boşverin burayı ciddi söylüyorum. Herkes kendi merakını tatmin derdinde,sizede yardımcı olabileceğimiz birşey yok zaten,herşey yazılmış çizilmiş,sizde döküman bekliyorsunuz. Muhakkak gelecek,geldiğinde duruma göre değerlendirirsiniz.Ya kızlar konum neden sahte olsun bu halimle ne kazanacam yemin ederim başlı başına herşey doğru.Ben sabredip o dökümanları alacam ama siz sabredemiyorsunuz bir türlü..3 günde 73 den 70.5 A indim yemek yiyemiyorum bi bakmışım ağlıyorum sizde böyle yapmayın dökümanları grupla paylaşacam söz yaaa
şu halin gerçekten üzücü.Ya kızlar konum neden sahte olsun bu halimle ne kazanacam yemin ederim başlı başına herşey doğru.Ben sabredip o dökümanları alacam ama siz sabredemiyorsunuz bir türlü..3 günde 73 den 70.5 A indim yemek yiyemiyorum bi bakmışım ağlıyorum sizde böyle yapmayın dökümanları grupla paylaşacam söz yaaa
@Hertain kaç gündür konunuzu okuyorum, siz buraya derdinizi yazdınız içinizi döktünüz, birileri akıl verdi diye, sayfalarca konunuzu okudu yorum yaptı diye, şöyle yap böyle diye akıl verdiği için kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsiniz.
Kimseye hesap vermek, bir şeyleri ispat etmek zorunda değilsiniz.
Ay biz bu kadar uğraştık konu sahibinin yaptığına bak , hiç bir dediğimizi yapmıyor, kendi bildiğini işliyor diye sitem etmek yüklenmek nedir? Fikir alışverişi olur , konu sahibi bunu uygular uygulamaz kime ne ?
Şurda bazı üyeler, kocasının üzdüğü kadar üzdü konu sahibini, bu ne bencillik ya hu sırf dediğim olsun diye kadını didikleyip duruyorsunuz!
Diyelim ki aldattı, ayrılıp ayrılmamakta konu sahibinin kararı, size ne. Bu forumda bir sürü kadın var aldatılıp ikinci şansı veren, bu kimi ilgilendirir. Herkes sınırını bilsin. Bende aldatılmayı kabul etmem ama affedene bir şey demek de benim haddim değil.
Kadın hamile yazık günah ya yangına körükle gidiliyor daha. Zaten kanıt bulursam ayrılırım diyor bu neyin diretmesi daha!
Düzeltme : Harf hatalarını düzelttim.
Zeynep konusunda bende merak ettim ama illa böyle yap diye diretmedim, ne münasebet haddim değil ki. Kaldı ki kimse kimseye zorla konu okutturmuyor, yorum yaptırmıyor.bunun temeli ne biliyor musun üyeler bu tip konularda kendilerini o adar kaptırıyorlar ki en son biz o kadar emek harcadık yazdık çizdik niye bizi dinlemiyorsun kısmına geliyor konu.artık konu sahibini düşünmekten çok kendi harcadığı zamanı verdiği emeği düşünüyorlar.
zeynep konusunda da böyle oldu o konu sahte çıktı ama bu sanırım gerçek bir konu maalesef.
@Hertain kaç gündür konunuzu okuyorum, siz buraya derdinizi yazdınız içinizi döktünüz, birileri akıl verdi diye, sayfalarca konunuzu okudu yorum yaptı diye, şöyle yap böyle diye akıl verdiği için kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsiniz.
Kimseye hesap vermek, bir şeyleri ispat etmek zorunda değilsiniz.
Ay biz bu kadar uğraştık konu sahibinin yaptığına bak , hiç bir dediğimizi yapmıyor, kendi bildiğini işliyor diye sitem etmek yüklenmek nedir? Fikir alışverişi olur , konu sahibi bunu uygular uygulamaz kime ne ?
Şurda bazı üyeler, kocasının üzdüğü kadar üzdü konu sahibini, bu ne bencillik ya hu sırf dediğim olsun diye kadını didikleyip duruyorsunuz!
Diyelim ki aldattı, ayrılıp ayrılmamakta konu sahibinin kararı, size ne. Bu forumda bir sürü kadın var aldatılıp ikinci şansı veren, bu kimi ilgilendirir. Herkes sınırını bilsin. Bende aldatılmayı kabul etmem ama affedene bir şey demek de benim haddim değil.
Kadın hamile yazık günah ya yangına körükle gidiliyor daha. Zaten kanıt bulursam ayrılırım diyor bu neyin diretmesi daha!
Düzeltme : Harf hatalarını düzelttim.
@Hertain şu an çok değişik bir psikolojiye girdi.bunun temeli ne biliyor musun üyeler bu tip konularda kendilerini o adar kaptırıyorlar ki en son biz o kadar emek harcadık yazdık çizdik niye bizi dinlemiyorsun kısmına geliyor konu.artık konu sahibini düşünmekten çok kendi harcadığı zamanı verdiği emeği düşünüyorlar.
zeynep konusunda da böyle oldu o konu sahte çıktı ama bu sanırım gerçek bir konu maalesef.
okb olduğunu bilmiyordum keşke bir yardım alsa.@Hertain şu an çok değişik bir psikolojiye girdi.
adeta kilitlendi.
sanırım bizlerin uyarılarıni dinlemeyecektir.
OKB hastası olması sebebi ile de durumu daha farklı bir boyutta algılıyor.
ancak gidişatı iyi değil.
kendini kaptıran üyelerimiz keşke biraz daha sağduyulu olabilselerdi.
kurdukları baskı sebebi ile kadın şu an şaşırmış durumda.
yarı bilinçli yarı bilinçsiz bir vaziyette.
korkarım ki bebeği de etkilenecek.
aklını başına alması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?